Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Moments" un "Valmiera" nosargā vietu elitē; "Salaspils FK" - neapturama

"Moments" un "Valmiera" nosargā vietu elitē; "Salaspils FK" - neapturama
Publicitātes foto

14. janvārī norisinājās Latvijas Frisbija līgas (LFL) otrais posms, kurā komandas noslēdza pirmo savstarpējo spēļu apli, kā arī aizvadīja pārspēles par vietu Elites divīzijā un sāka otro spēļu kārtu.

Pēc pirmā apļa pēdējās divas vietas Elites divīzijā ieņēma Ogres "Moments" un "Valmiera", kam bija jāspēkojas ar B grupas vadošajām komandām – Igaunijas "Flying Lemons" un Ventspils frisbija klubu.

"Flying Lemons" spēli pret ogrēnietēm sāka veiksmīgi, esot vadībā pirmajā puslaikā, tomēr pieredzējušās "Momenta" spēlētājas prata atgūties un nosargāt vietu starp piecām vadošajām komandām. Tāpat "Valmiera" droši tika galā ar Ventspils Frisbija klubu.

Pēc otrā posma savu uzvaru krājumu "Salaspils FK" papildināja ar vēl trim panākumiem, pārliecinoši atrodoties LFL pirmajā vietā. Otro vietu vēl arvien saglabā Igaunijas "Lynx", bet trešajā vietā ir Lietuvas "Drop That Smile".

B apakšgrupā aiz iepriekš minētajām pārspēļu dalībniecēm atrodas Rīgas "Sirocco", kam seko "Salaspils Jr" un "Inčukalns".

Izšķirošo LFL posmu dāmu komandas aizvadīs 4. februārī.

Jau šo svētdien, 21. janvārī, LFL otro posmu aizvadīs vīriešu komandas, kas spēkosies Kocēnos.

Izmantotie resursi: Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi