Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Latvietes pasaules čempionātu sāk ar uzvaru pār Vāciju

Latvietes pasaules čempionātu sāk ar uzvaru pār Vāciju
Mūsu frisbijistes Francijā
Foto: frisbee.lv

Latvijas sieviešu izlase Francijā notiekošā pasaules čempionāta pludmales frisbijā pirmajā dienā saspringtā spēlē izcīnīja uzvaru pār Vācijas izlasi ar rezultātu 10:8. Šodien latvietēm paredzētas spēles ar pagājušā čempionāta bronzas un sudraba medaļniecēm Lielbritāniju un Krieviju, kā arī ar Singapūru.

Latvijas sieviešu izlase spēli pret vācietēm sāka pārliecinoši, uzreiz iegūstot divu punktu pārsvaru (2:0). Turpinājumā vācietes spēja veikt izrāvienu un pagriezt rezultātu par labu sev (3:5). Latvijas valstsvienībai izdevās izlīdzināt spēles gaitu, bet pie rezultāta 6:7 latvietes guva trīs punktus pēc kārtas (9:7). Spēles laikam beidzoties, Latvijas valstsvienība saglabāja savu pārsvaru, izcīnot pirmo uzvaru pasaules čempionāta pirmajā spēlē - 10:8.

Latvijas izlase izcēlās ar spēcīgu un ātru, bet reizē arī pacietīgu spēli, kas mūsu meitenēm nodrošināja izšķirošo pārsvaru. Pēc pirmās dienas Latvijas izlase atrodas trešajā vietā savā apakšgrupā.

Šodien, 19. jūnijā, Latvijas izlase pulksten 10.00 pēc Latvijas laika uzsāks cīņu ar titulēto Lielbritāniju, bet pulksten 13.30 turpinās pret Krievijas valstsvienību. Spēli pret Krievijas izlasi būs iespējams vērot tiešraidē. Dienas noslēgumā pulksten 18.10 Latvijas meitenes spēlēs ar Singapūras izlasi.

Latvijas Frisbija federācija saka lielu paldies "Dion Sportlab", "airBaltic" un Ikšķiles novada pašvaldībai par atbalstu!

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi