Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Klāt jaunā LFL sezona

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Klāt jaunā LFL sezona
Publicitātes foto

Jau rīt, 19.novembrī, sieviešu divīzijas komandas atklās jauno Latvijas Frisbija līgas sezonu, puiši startēs svētdien, 20.novembrī. Visas spēles norisināsies Rīgā, O.Kalpaka Rīgas tautas daiļamatu pamatskolas sporta kompleksā.

Latvijas Frisbija līgā šogad piedalās kopumā 19 komandas, kas ir par divam vairāk nekā pērn. Vīriešu divīzijā startēs desmit komandas, kas, balstoties uz iepriekšējo gadu rezultātiem, sadalītas A un B apakšgrupās. A grupā spēlēs pagājušā gada piecas spēcīgākās komandas, savukārt atlikušās piecas vienības sacentīsies B grupā, lai gūtu kādu no divām iespējām sezonas vidū cīnīties par vietu A grupā. Sieviešu divīzijā deviņas komandas sadalītas divās apakšgrupās, kas sezonas gaitā aizvadīs pa divām spēlēm ar katru savas grupas komandu un pa vienam mačam ar pretējās grupas komandu. Latvijas Frisbija līga sieviešu divīzijā šogad ir atklāta formāta, tāpēc tajā piedalies arī divas komandas no Igaunijas un viena no Lietuvas.

Pērn Latvijas Frisbija līgā vīriešu divīzijā uzvarēja "Salaspils WT", kas pēc tam guva uzvaru arī Latvijas čempionātā. Otro vietu pirms gada ieguva Rīgas "Hardcore Ultimate", bet trešajā vietā palika Ventspils "Flying Worms", Latvijas čempionātā šīs komandas apmainījās vietām. Sieviešu divīzijā pagājušajā gadā pirmo vietu izcīnīja "Valmiera Women", otrajā palika "Moments" no Ogres, kas vēlāk kļuva par Latvijas čempioni, bet trešās pērn bija rīdzinieces - "KCN Rīga".

Vairāk informācijas Facebook lapā Latvijas Frisbija federācija

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |