Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvietes pasaules čempionātu sāks pret Vācijas izlasi

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvietes pasaules čempionātu sāks pret Vācijas izlasi
Mūsu frisbijistes dodas uz pasaules čempionātu
Publicitātes foto

Šodien Latvijas sieviešu izlase ar spēli pret Vācijas valstsvienību pēc četru gadu pārtraukuma atgriezīsies pasaules čempionātā pludmales frisbijā, kas notiek Francijas pilsētā Ruajānā. Divas Latvijas spēles tiks translētas tiešraidēs, tostarp arī šīsdienas mačs.

Latvijas valstsvienība turnīrā startēs B grupā kopā Krieviju, Lielbritāniju Vāciju, Franciju, Šveici, Čehiju un Singapūru. Izcīnot augstāku vietu apakšgrupā, izlase var nodrošināt potenciāli pateicīgākus pretiniekus izslēgšanas spēlēs.

Latvijas sieviešu izlasei visplašāk pārstāvētā komanda ar sešām spēlētājām ir "Valmiera": Alise Razminoviča, Evija Arste, Helēna Dreimane, Krista Mierkalne, Sabīne Šmite un Undīne Vektere. Pa trim spēlētājām pievieno Ogres "Moments" – Alīna Kiškurno, Dace Cīrule un Linda Gulbe – un "Salaspils FK": Elza Vulfa, Lāsma Kublicka un Santa Možeika. Sastāvā arī divas spēlētājas no galvaspilsētas: Olga Saveljeva no "Sirocco Ultimate" un "KCN Rīga" pārstāve Līva Jakovele.

Pasaules pludmales frisbija čempionāts notiks no 18. līdz 24. jūnijam Francijas pilsētā Ruajānā. Sieviešu divīzijā kopumā startēs 18 komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās. Līdz šim Latvijas izlase tikai vienu reizi startējusi pasaules čempionātā pludmales frisbija, kad 2013.gadā izcīnīja augsto sesto vietu. Visu spēļu tiešraides būs pieejamas Fanseat , kur piereģistrējoties pirmais mēnesis ir bez maksas.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |