Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Abas Salaspils komandas sasniegušas pusfinālu

Abas Salaspils komandas sasniegušas pusfinālu
Publicitātes foto

Salaspils Frisbija kluba vīriešu komanda "Salaspils WT" un meiteņu "Salaspils FK" šodien izcīnīja divas uzvaras Zviedrijas turnīrā "Hello Stockholm", iekļūstot pusfinālā. Rīgas "Hardcore Ultimate" turpina cīņu par piekto vietu. Turnīrs turpināsies rīt, būs arī video tiešraides.

"Salaspils FK" meitenes svētdien pulksten 11.30 pēc Latvijas laika pusfinālā spēkosies ar Krievijas "Brilliance", savukārt pulksten 12.30 Salaspils vīriešu komanda atkārtoti tiksies ar Igaunijas, Dānijas un Francijas apvienoto "Guns Out" vienību. Abas spēles varēs vērot tiešraidē. Rīgas "Hardcore Ultimate" pulksten 11.00 pēc Latvijas laika spēkosies ar "Ol’ Dirty Bastards". Arī šī spēle tiks translēta tiešraidē.

"Salaspils FK" pērn ierindojās 2. vietā, bet pirms gada kļuva par čempioni. Savukārt "Salaspils WT" ir vienīgā komanda, kas kopš turnīra pirmsākumiem 2014. gadā ik gadu ir spējusi kāpt uz goda pjedestāla, pērn izcīnot čempiones titulu.

Saite uz tiešraidēm: ŠEIT

Turnīra mājaslapa: ŠEIT

Turnīra Facebook lapa: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi