Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas valsts junioru izlase frisbijā Labiedarbi.lv projektu konkursā cenšas iegūt finansējumu dalībai Pasaules čempionātā

Labiedarbi.lv trešajā projektu konkursā piedalās Latvijas valsts junioru izlases frisbijā ar projektu “Vācija 2010 U20”, lai iegūtu finansējumu dalībai Pasaules frisbija čempionātā, kas norisināsies šī gada augustā Vācijā.

„Šo projektu es nosaucu “Vācija 2010 U20”, jo Pasaules Čempionāts notiek Vācijas pilsētā Heilbornā, un uz to šobrīd tiek gatavotas valsts izlases U20 meiteņu un puišu konkurencē. Tā kā frisbijs Latvijā nav populārs, kā arī pasaulē kopumā tas nav komerciāls sporta veids, situācija ir tāda, ka uz turnīriem lielākoties brauc tikai tās komandas, kuru spēlētāji paši spēj nosegt visus izdevumus,” raksta projekta pieteicējs raksta J.Eglītis.

Latvijas Frisbija Federācijas piešķirtie līdzekļi, kurus tā ieguldījusi izlases dalībai Pasaules Čempionātā, nosedz tikai pusi no kopējiem izdevumiem. Lai nosegtu izlases transporta izdevumus, ir nepieciešami vēl 2000 lati, pretējā gadījumā tos jāapmaksā pašiem spēlētājiem. Palīdzēt šo finansējumu iegūt var ikviens Latvijas iedzīvotājs, bezmaksas balsojot portālos:

Labiedarbi.lv (www.labiedarbi.lv/lv/balso_par_projektu/atbalsts-latvijas-altimet-frisbija-junioru-izlasem-gada-pasaules-cempionata.html)

un/vai

Draugiem.lv (http://bit.ly/9xt2bv).

Kopumā no 42 pieteikumiem, kas tika iesniegti Labiedarbi.lv 3. projektu konkursam, tikai 15 projekti izturēja konkursa atlases kārtu un tika izvirzīti konkursa otrajai kārtai, kurā uzvarētāji tiek noteikti ar publiskas balsošanas (bezmaksas) palīdzību.

Balsošana abos portālos ir sinhronizēta - neatkarīgi no tā, kurā portālā apmeklētājs nobalso par projektu, saņemto balsu skaits automātiski skaitās kopā un ir identisks abos portālos. Balsot un sekot līdzi balsojuma rezultātiem var 24 stundas diennaktī.

Balsošana ir spēkā līdz šī gada 31.jūlijam. Pašlaik ar 1853 balsu lielu sabiedrības atbalstu projekts „Vācija 2010 U20” pagaidām atrodas 1. vietā.

Labiedarbi.lv jūlija projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 7134,5 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no finansējuma summas, kas nepieciešama projektu ar augstāko balsu skaitu realizēšanai - finansējums tiek piešķirts secībā pēc saņemto balsu skaita.

Par Labiedarbi.lv

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Labiedarbi.lv ir interaktīvs ikmēneša projektu konkurss, kurā piedalīties vai līdzdarboties var ikviens interneta lietotājs. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Viens projektu pieteikums var pretendēt uz līdz pat 2000 Ls lielu finansiālu atbalstu. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, no 5000-7000 Ls un vairāk, ko veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.