Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

LFL vadībā - "Salaspils WT" un "Moments"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

LFL vadībā - "Salaspils WT" un "Moments"
Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē Limbažos un Ventspilī norisinājās Latvijas Frisbija līgas (LFL) otrā posma spēles, pēc kurām savas līderes pozīcijas nostiprināja "Salaspils WT" un "Moments" no Ogres. Vīriešu divīzijā iespēju cīnīties par vietu augstākajā grupā ieguva "Valmiera" un "Salaspils Jr", bet savu pozīciju centīsies nosargāt Ventspils "UltiManiacs" un Rīgas "Ultimate Decision".

Sestdien Limbažu Olimpiskajā centrā izšķirošās pirmā apļa spēles aizvadīja Latvijas Frisbija līgas otrās grupas komandas. Nepārspēti pēc pirmā apļa spēlēm palika "Valmieras" frisbijisti, kuri pieveica Ogres "NightWatch" (12:11) un "Daugavpils Universitāti" (13:9). Divas uzvaras – pret "Sirocco Ultimate" (11:10) un Ogre "NightWatch" (13:9) – izcīnīja "Salaspils Jr", kas garantēja sev otro vietu turnīra tabulā. Gan valmierieši, gan Salaspils juniori ieguva iespēju 17.decembrī cīnīties par vietu labāko pieciniekā. Lai gan Ogres "NightWatch" pēc pirmā posma atradās vadībā, divi zaudējumi liedza ogrēniešiem piedalīties cīņā par vietu nomināli pirmajā grupā. Pirmo panākumu šosezon izcīnīja Rīgas "Sirocco Ultimate" – pārspēta "Daugavpils Universitāte" (13:7). Pirmā apļa spēles bez uzvarām noslēdza "Daugavpils Universitāte".

Sestdien, 11.decembrī, Ventspilī atlikušās pirmā apļa spēles aizvadīja vadošās Latvijas Frisbija līgas vīru komandas. Nepārspēta palika pērnā gada čempione "Salaspils WT", kas uzvarēja abas mājinieku komandas – "UltiManiacs" (13:9) un "Flying Worms" (13:8). Otro vietu ieguva "Flying Worms", kas sīvā cīņā pārspēja Rīgas "Hardcore Ultimate" (10:9). Trešā vieta minētajai "Hardcore Ultimate", kas savstarpējā rīdzinieku duelī pārspēja "Ultimate Decision" (13:8). Cīņā par ceturto vietu Ventspils "UltiManiacs" pievarēja "Ultimate Decision" (13:7), abas šīs komandas 17.decembrī aizstāvēs savu vietu augšējā grupā.

Sestdien Limbažos otrā sabraukuma spēles sieviešu divīzijā aizvadīja "Moments", "Lynx", "Valmiera", "Lynx Jr" un "Sirocco Ultimate", bet pārējās komandas startēja svētdien Ventspilī – "Drop That Smile", "KCN Rīga", "Salaspils Jr" un "Ventspils Frisbija klubs". Savas līderes pozīcijas turnīra tabula nostiprināja Ogres "Moments", kas pārspēja "Sirocco Ultimate" (13:4) un "Valmieru" (13:11). Divas uzvaras Limbažos izcīnīja Tallinas "Lynx", kas pieveica "Sirocco Ultimate" (13:4) un "Lynx Jr" (13:4), tādējādi nosargājot otro vietu sezonas kopvērtējumā. Trīs panākumus guva Lietuvas "Drop That Smile", pārspējot "Ventspils Frisbija klubu" (13:6), "KCN Rīga" (13:11) un "Salaspils Jr" (13:4), kas ļāva komandai ne vien nosargāt trešo vietu turnīra tabulā, bet arī pietuvoties otrās vietas īpašniecēm "Lynx". Veiksmīgu otro sabraukumu aizvadīja komanda "Valmiera", kas pārspēja abas Igaunijas komandas – "Lynx" (13:6) un "Lynx Jr" (13:6). Jāpiemin, ka tas bija pirmais zaudējums "Lynx" komandai šosezon. Pie divām uzvarām Ventspilī tika "KCN Rīga", kas, uzvarot "Ventspils Frisbija klubu" (13:8) un "Salaspils Jr" (13:1), pakāpās uz piekto vietu turnīra tabulā. Ļoti saspringtā cīņā "Lynx Jr" pārspēja Rīgas "Sirocco Ultimate" (11:10). Pēc otrā sabraukuma vēl arvien bez uzvarām startē "Ventspils Frisbija klubs" un "Sirocco Ultimate".

Rezultāti:ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |