Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Rudenī" uzvar salaspilieši un sanktpēterburdzietes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rīgas Rudenī" uzvar salaspilieši un sanktpēterburdzietes
Ogres "Moments"
Foto: Agita Paškeviča

Pagājušās nedēļas nogalē Ogres un Lielvārdes sporta hallēs norisinājās 18.starptautiskais frisbija turnīrs "Rīgas Rudens", ko organizē Ogres Frisbija klubs sadarbībā ar Latvijas Frisbija federāciju. Šogad zelta medaļas izcīnīja komanda "Salaspils Wild Things" vīriešu konkurencē un komanda "Elvis Presly" no Sanktpēterburgas dāmu konkurencē.

Vīriešu divīzijā no 20 komandām Latviju pārstāvēja deviņas komandas, no kuram visveiksmīgākā bija "Salaspils WT", pārliecinoši izcīnot pirmo vietu spēlē pret Rīgas "Ultimate Decision" (15:7). Goda pjedestālu noslēdza lietuviešu "Vorai", kas tikai ar viena punkta pārsvaru bija pārāka par ventspilnieku "Flying Worms" (13:12). Spēles gara balvu izcīnīja "Salaspils WT", savukārt individuāli rezultatīvākais bija Reinis Otisons (Salaspils WT).

Sieviešu divīzijā no 11 komandām Latviju pārstāvēja piecas vienības, no kurām divas pārliecinoši ieņēma pjedestāla 2. un 3.pakāpienu. Sieviešu konkurencē pārliecinoši pārāka bija "Elvis Presly", kas finālā ar rezultātu 15:9 uzvarēja "Salaspils FK" komandu. Par bronzas godalgām mazajā finālā tikās Ogres "Moments" ar Igaunijas "Lynx", kas skaitliski nelielā sastāvā lieliski aizvadīja šo turnīru, tomēr beigās ar 9:13 piekāpās mājiniecēm. Īpašo spēles gara balvu ieguva "Salaspils FK", savukārt individuālo apbalvojumu par rezultatīvāko spēli ieguva Dace Cīrule (Moments).

Rīgas Rudens norisinās jau kopš 1998.gada, pulcējot labākās komandas no Baltijas reģiona. Šogad turnīrā piedalījās 31 komanda un vairāk nekā 300 dalībnieku.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |