Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

"Salaspils FK" vai "Lynx" - svētdien tiks noskaidrotas LFL uzvarētājas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Salaspils FK" vai "Lynx" - svētdien tiks noskaidrotas LFL uzvarētājas
Publicitātes foto

Jau šo svētdien, 4. februārī, Kocēnos norisināsies Latvijas Frisbija līgas 2017./2018. gada sezonas pēdējais posms sieviešu komandām, kurā tiks noskaidrotas jaunās uzvarētājas. Par čempionu titulu turpina sacensties līdz šim vēl nepārspētās "Salaspils FK" un Tallinas "Lynx", kuras kontā ir viena neveiksme. Būs tiešraides.

Sezonas kopvērtējumā pirmajā vietā atrodas "Salaspils FK" ar sešiem panākumiem sešās spēlēs. Otrajā vietā ar četrām uzvarām piecos mačos ir "Lynx". Abām komandām pēdējā posmā paredzēta savstarpējā spēle, kurā visticamāk izšķirsies, kura komanda kļūs par sezonas uzvarētājām. Jāatzīmē, ka pirmajā komandu duelī salaspilietes bija pārākas ar 13:4, kas ievērojami samazina Igaunijas vienības izredzes iegūt titulu.

Tikmēr uz augstu vietu pretendē arī Lietuvas "Drop That Smile" un "Valmiera". Savukārt Ogres "Moments" centīsies tikt pie pirmā panākuma šosezon.

Četras no izšķirošā posma spēlēm tiks translētas tiešraidē mūsu Youtube kanālā un Facebook lapā.

Latvijas Frisbija līgā šogad startē desmit sieviešu komandas, kas pēc spēka sadalītas elites un B divīzijās. Elites komandas spēles aizvadīs svētdien, savukārt B grupas komandas sadalīs sesto līdz desmito vietu pēc nedēļas Ogrē.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |

     [+] [-]

, 2018-03-05 05:19, pirms 6 gadiem
Kur ir jaunā paaudze?