Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Salaspilī skaidros Latvijas telpu frisbija jaunos čempionus

Salaspilī skaidros Latvijas telpu frisbija jaunos čempionus
Publicitātes foto

Latvijas spēcīgākās frisbija komandas šīs nedēļas nogalē, 9. un 10. martā, Salaspils sporta namā cīnīsies par Latvijas telpu frisbija čempioņu tituliem. Galvenās titulu pretendentes ir Salaspils, Rīgas un Valmieras komandas. Skatītājiem ieeja sacensībās - bez maksas. Daļa spēļu tiks translētas tiešraidē Latvijas Frisbija federācijas YouTube kanālā.

Vīriešu divīzijā startēs kopumā desmit komandas, bet sieviešu – septiņas. Komandu izsējumi balstītu uz Latvijas Frisbija līgas (LFL) rezultātiem. Augstāka vieta izsējumā ļauj komandām iesaistīties izslēgšanas spēlēs vēlāk – pirmo vietu ieguvēji šo turnīru sāks tikai no pusfināla.

Vīriešu divīzijā galvenā favorīte ir mājiniece - Salaspils "Wild Things 1", kas izcīnīja pirmo vietu LFL, piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. Vieni no viņu galvenajiem konkurentiem neapšaubāmi būs Rīgas "Hardcore Ultimate" frisbijisti, kuri LFL ieņēma otro vietu. Abas šīs komandas dalību Latvijas čempionātā uzsāks tikai svētdien, uzreiz spēkojoties pusfinālā.

Tāpat čempionu kausu virs galvām kāro celt Rīgas "Ultimate Decision", kas vairākkārt cīnījusies čempionāta finālā, tomēr uzvarēt tajā Rīgas komandai nav izdevies vēl ne reizi. "Ultimate Decision" sezonu sāka pieticīgi, taču turpinājumā spēja uzlabot savu sniegumu, izcīnot trešo vietu LFL.

Vienīgie, kas LFL ietvaros prata pieveikt "Wild Things 1", bija viņu kluba biedri no "Wild Things A". Taču šai Salaspils komandai šosezon cieti rieksti bija rīdzinieki, ko LFL turnīrā neizdevās pārspēt ne reizi. "Wild Things A" LFL noslēdza uzreiz aiz labāko trijnieka. Gan Salaspils komanda, gan "Ultimate Decision" sacensības sāks ceturtdaļfinālā.

Tāpat no cīņas par čempionu trofeju nevar izslēgt komandas "Ventspils" un "Valmiera", kas sacensības uzsāks ar astotdaļfinālu.

Sieviešu divīzijā sezonas laikā pieteikušās trīs galvenās favorītes – "Salaspils 1", "Salaspils A" un "Valmiera", kas savstarpējās cīņās katra guva pa vienai uzvarai un piedzīvoja pa vienam zaudējumam. "Salaspils A" un "Valmiera" sacensības sāks ar pusfinālu, bet "Salaspils 1" spēlēs jau ceturtdaļfinālā.

Cīņā par medaļām noteikti iejaukties mēģinās Rīgas "Sirocco" un Ogres "Moments".

Pašlaik Latvijas čempionu kausi atrodas Salaspils "Wild Things" un "Salaspils FK" īpašumos. Abas šīs komandas gan pirms sezonas veica reformas sastāvos, sadalot spēkus divās vienlīdzīgās vienībās un veicinot intrigu cīņā par ceļojošo kausu.

Spēļu grafiks: ŠEIT

Tiešraižu grafiks

Sestdiena, 9. marts:
15:45 - Sieviešu divīzija spēle par 5.vietu
16:30 - Vīriešu divīzija spēle par 7.vietu
17:15 - Vīriešu divīzija 1/4
18:00 - Vīriešu divīzija 1/4
18:45 - Sieviešu divīzija spēle par 5.vietu
19:30 - Vīriešu divīzija spēle par 5.vietu

Svētdiena, 10. marts:
10:00 Sieviešu divīzija 1/2
10:45 Sieviešu divīzija 1/2
11:30 Vīriešu divīzija 1/2
12:15 Vīriešu divīzija 1/2
13:00 Sieviešu divīzija spēle par 3.vietu
13:45 Vīriešu divīzija spēle par 3.vietu
14:30 Sieviešu divīzija spēle par 1.vietu
15:30 Vīriešu divīzija spēle par 1.vietu

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi