Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Vaidavā notiek Latvijas čempionāts frisbijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vaidavā notiek Latvijas čempionāts frisbijā
Foto: frisbee.lv

Šodien un rīt Vaidavas sporta bāzē par Latvijas čempionu frisbijā titulu jauktajā grupā sacentīsies septiņas komandas no Rīgas, Salaspils, Ogres Valmieras un Inčukalna. Sacensību laikā norisināsies arī tālmetienu konkurss.

Latvijas čempionāts frisbijā jauktajā grupā, kā jau pēdējos gados ierasts, norisināsies Vaidavas sporta bāzē, kur divu dienu laikā tiks noskaidroti jaunie Latvijas čempioni. Šogad par titulu cīnās pērnā gada čempione "Salaspils FK", "Ogres Frisbija klubs", pa divām komandām no Valmieras un Rīgas, kā arī jaunpienācēja - Inčukalna "WildCats".

Čempionāta laikā katra komanda pa reizei spēkosies ar katru no pārējām komandām, lai noskaidrotu vietu grupā. Svētdien divas spēcīgākās komandas tiksies finālā, komandas, kas grupā ieņems trešo un ceturto vietu spēlēs mazajā finālā, piektās un sestās vietas ieguvēji pacīnīsies par piekto vietu, bet komanda, kas grupu turnīru noslēgs septītajā vietā, to arī iegūs.

Līdz šim kopš 2013. gada šajā čempionātā nepārspēta vēl arvien ir komanda "Salaspils FK", kas pērn ieguva arī Spēles gara balvu. Trīs sudraba godalgas, tostarp arī pērn, izcīnījusi „Ogres Frisbija klubs”, bet divas bronzas ieguvuši rīdzinieki no "Ultimate Decision". Savas pirmās godalgas čempionātā centīsies izcīnīt Valmieras "Savējais", Rīgas "Sirocco" un Inčukalna "WildCats".

Sacensību laikā norisināsies arī tālākā metiena konkurss, kurā dalībnieki četrās divīzijās varēs sacensties un noskaidrot, cik tad tālu viņi var aizmest disku.

Spēļu kalendārs: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |