Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Rīgas Rudens" zeltu izcīna "Salaspils WT" un "Andre Kontrol"

"Rīgas Rudens" zeltu izcīna "Salaspils WT" un "Andre Kontrol"
"Salaspils WT"
Publicitātes foto

Šīs nedēļas nogalē Ogrē, Lielvārdē un Salaspilī norisinājās starptautiskais frisbija turnīrs "Rīgas Rudens 2016', kas pulcēja 36 komandas no piecām valstīm. Vīriešu divīzijā otro gadu pēc kārtas par čempioni kļuva "Salaspils WT", bet starp sievietēm – komanda "Andre Kontrol" no Krievijas.

Vīriešu divīzijas finālā "Salaspils WT" mērojās spēkiem ar Krievijas komandu "RealFive". Spēle ritēja ļoti saspringti līdz pat izšķirošajam punktam, kad salaspilieši izcīnīja uzvaru spēlē ar rezultātu 13:12. "Salaspils WT" kļuva par "Rīgas Rudens" čempioniem jau otro gadu pēc kārtas. Spēlē par trešo vietu tikās divas Latvijas komandas – Rīgas "Hardcore Ultimate" un Ventspils "Flying Worms". Arī šīs spēles uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešams izšķirošais punkts, kas labāk padevās rīdziniekiem – ar rezultātu 13:12 bronzas godalgas izcīnīja "Hardcore Ultimate". Spēles gara balvu izcīnīja sudraba medaļas ieguvēja "RealFive". Par elites grupas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Ģirts Zaķis no Ventspils "UltiManiacs", bet ne elites grupu konkurencē – Robins Lilleorgs no Igaunijas komandas "Random EST". Labākā junioru spēlētāju balvu ieguva Arvīds Žanis Orlovskis no "Salaspils WT".

Sieviešu divīzijas finālā mājiniece "Moments" (Ogre) bija spiesta atzīt Krievijas komandas "Andre Kontrol" pārākumu ar rezultātu 8:13, kas nozīmē, ka jau otro gadu pēc kārtas čempionu kauss tiek vests uz Krieviju. Spēlē par trešo vietu "Salaspils FK" meitenes pārspēja Krievijas komandu "South West" (12:8). Spēles gara balvu sieviešu divīzijā ieguva Tartu komanda "Flying Lemons". Vērtīgākā spēlētāja sieviešu divīzijā šogad bija Līva Jakovele no "KCN Rīgas", bet labākās juniores titulu šogad ieguva vēl viena rīdziniece – Kristīne Gūtmane no "Sirocco".

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi