Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Nedēļas nogalē Ogrē un Lielvārdē notiks frisbija turnīrs "Rīgas Rudens"

Šīs nedēļas nogalē, 9. un 10. novembrī, Ogrē un Lielvārdē jau 22. reizi norisināsies Baltijā lielākais starptautiskais turnīrs frisbijā "Rīgas Rudens 2019". Šajā turnīrā šoruden piedalīsies 39 komandas no sešām valstīm. Atsevišķas spēles, tostarp cīņas par medaļām, tiks translētas tiešraidē - Latvijas Frisbija federācijas YouTube kanālā.

Turnīrā divu dienu garumā sacentīsies 24 vīriešu un 15 sieviešu komandas. Bez pašmāju vienībām "Rīgas Rudenī" piedalīsies arī komandas no Krievijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Baltkrievijas. Latviju turnīrā "Rīgas Rudens 2019" pārstāvēs piecas sieviešu un astoņas vīriešu komandas.

Sieviešu divīzijā galvenās favorītes būs pagājušā gada uzvarētāja "Salaspils FK", kā arī trīs Krievijas komandas – "SouthWest", "Elvis Presley" un "Cosmic Girls". Tāpat nevar nepieminēt Baltijas čempionu kausa ieguvēju "Drop That Smile" no Lietuvas un pagājušās sezonas Latvijas čempioni "Valmieru".

Vīriešu divīzijā pēdējos gados sīvākās cīņas notikušas starp Salaspils "Wild Things" un Krievijas komandu "RealFive". Abas šīs komandas arī šogad noteikti mērķē iekļūt finālā un cīnīties par turnīra uzvarētājas titulu. Izjaukt pēdējo gadu kārtību centīsies Rīgas "Hardcore Ultimate" un "Ventspils".

Vīriešu divīzijas komandas ir sadalītas sešās apakšgrupās, no kurām divas ir elites grupas. Elites komandām turnīra gaitā paredzētas izteiktas priekšrocības. Elites grupā iekļuva komandas, kas pēc turnīra izsējuma atradās labāko astotniekā. Sieviešu divīzijā komandas ir sadalītas piecās apakšgrupās, visām vienībām ir vienlīdzīgas iespējas. Sestdien komandas aizvadīs grupu spēles, bet svētdien jau sāks cīņu par vietām un noskaidros šī gada laureātes. Spēles norisināsies Lielvārdes novada sporta centrā, Ogres 1. vidusskolas sporta hallē un Ogres novada sporta centrā. Spēles par medaļām tiks aizvadītas Ogres novada sporta centra zālē 10. novembrī no pulksten 15.00.

Izmantotie resursi:
Latvijas Frisbija Federācija


Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi