Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

"Salaspils FK” nodrošina vismaz 24.vietu pasaules klubu čempionātā

Rolands Eliņš

"Salaspils FK” nodrošina vismaz 24.vietu pasaules klubu čempionātā
Salaspils FK
Publicitātes foto

Otrdien, 5.augustā, „Salaspils FK” pārliecinoši uzvarēja britu jaukto komandu „Black Eagles”, nodrošinot sev 2.vietu apakšgrupā. Tas nozīmē, ka komanda turpina izslēgšanas spēles ar garantiju iegūt vismaz 24.vietu pasaules frisbija klubu čempionātā.

Pirmo puslaiku salaspilieši uzsāka ļoti pārliecinoši, uzreiz gūstot 4 aizsardzības un izvirzoties vadībā 4:0. Pēc tik strauja izrāviena, arī pretinieki no Lielbritānijas sāka spēlēt aktīvāk, tomēr 1.puslaiks noslēdzās par labu latviešiem 8:4. Otrajā puslaikā „Black Eagles” turpināja spēlēt vēl aktīvāk, tomēr mūsu „Salaspils FK” ar jau iekrāto punktu pārākumu bija guvuši priekšrocību un noslēgumā varēja svinēt uzvaru 15:10. Jāpiebilst, ka spēles otrajā pusē ļoti veiksmīgi spēlēja Igors Minovs, uz zonu nogādājot vairākas tālās piespēles pāri laukumam.

Šodien salaspiliešiem gaidāmas divas nozīmīgas izslēgšanas spēles, kuras izšķirs, vai mūsējie iekļūs starp 16.labākajām komandām. Pirmā spēle notiks plkst. 14:00 pēc Latvijas laika pret amerikāņiem „Polar Bears”, kuri kopējā reitingā ir izsēti 3.vietā. Otrajā spēlē plkst. 18:00 komanda tiksies ar vēl vienu amerikāņu komandu „Wild Card”, kuri izsēti augstajā 7.vietā no 48 komandām. „Salaspils FK” ir gatavi uzvarēt vismaz vienu no šīm spēlēm, lai nodrošinātu sev 16.vietu kopvērtējumā.

Ceļā uz tālo Itāliju lielu atbalstu sniegusi Salaspils novada dome, kā arī stikla apstrādes uzņēmums „GroGlass” un loģistikas uzņēmums „Gefco Baltic”.

Informāciju sagatavoja:
Irbe Tene
Latvijas Frisbija federācijas valdes locekle

  +1 [+] [-]

, 2014-08-06 11:26, pirms 10 gadiem
Tikai pēc pēdējās rindas sapratu, ka raksts ir par frisbiju

  +1 [+] [-]

, 2014-08-06 12:01, pirms 10 gadiem
db01 rakstīja: Tikai pēc pēdējās rindas sapratu, ka raksts ir par frisbiju
Pēc ievada pēdējās rindas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja