Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Valmierā noskaidros Latvijas čempionus telpu frisbijā

Valmierā noskaidros Latvijas čempionus telpu frisbijā
Foto: Ritvars Raits, frisbee.lv

Šodien un rīt Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, tiks noskaidroti jaunie Latvijas čempioni telpu frisbijā kā vīriešu, tā arī sieviešu komandu grupās. Izšķirošās spēles par medaļām notiks rīt, 4. martā. Būs video tiešraides.

Latvijas čempionāts telpu frisbijā sestdien un svētdien norisināsies Vidzemes Olimpiskajā centrā, skatītājiem ieeja bez maksas.

Čempionātā kopumā startēs 17 komandas – desmit vīriešu un septiņas sieviešu. Komandas izliktas atbilstoši to ieņemtajai vietai Latvijas Frisbija līga. Augstāko vietu ieguvējiem sacensības sāksies tikai svētdien ar pusfinālu, bet zemāk esošās vienības cīnīsies jau šodien.

Pērn vīriešu konkurencē par Latvijas čempioni trešo gadu pēc kārtas kļuva "Salaspils WT", kas šogad uzvarēja arī Latvijas Frisbija līgā. Bet sieviešu komandu grupā pie pirmā titula tika "Valmiera". Latvijas Frisbija līgā veiksmīgākās šogad bija "Salaspils FK" meitenes, kas pēc divu gadu pārtraukuma grib atgūt Latvijas čempioņu kausu.

Daļa šodienas spēļu un visas rītdienas cīņas tiks translētas tiešraidē Latvijas Frisbija federācijas Youtube kanālā: ŠEIT. Rezultātiem seko līdzi turnīra Facebook lapā: ŠEIT un LFF Instagram kontā: ŠEIT.

Spēļu kalendārs: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


, 2018-03-05 05:14, pirms 6 gadiem
Kas ar tiešraidēm?

Vai var bez kavēšanās, detalizētāk un izskaidrot mājsaimniecēm???
, 2018-03-05 05:14, pirms 6 gadiem
Hat Tick baby rullē!!!
, 2018-03-05 05:14, pirms 6 gadiem
Varēja būt laikā (ar visu pusfinālu un finālu tiešraidi - bez pārtraukumiem), nesasteigtas un analītiskākas!!!
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi