Taisons Gejs brīdina Boltu par 2010. gada sezonu
Amerikāņu sprinteris Taisons Gejs, preses konferencē atklājis, ka viņš plāno gāzt Usaina Bolta rekordu 100 metru sprintā, nākamajā sezonā, kad būs pilnībā atlabis no cirkšņa traumas.
"Kad man būs laba veselība un būšu mērķtiecīgi sagatavojies...es domāju es varētu par to pacīnīties," Taisons Gejs paziņoja preses konferencē pirms Šanhajas "Golden Grand Prix".
Kamēr trīskārtējais Olimpiskais un pasaules čempions Usains Bolts atpūšas, Taisons Gejs Šanhajā centīsies pārspēt Bolta tautieti Asafu Pauelu.
Par spīti cirkšņa traumai, pasaules čempionātā Berlīnē, Gejs uzstādīja trešo labāko laiku vieglatlētikas vēsturē, 100 metru sprinta distancē - 9.71, piekāpjoties vienīgi Usainam Boltam, kas finišēja ar jaunu pasaules rekordu - 9.58.
Gejs uzsvēra, ka nākamsezon viss būs savādāk:
"Es būšu pilnībā gatavs," viņš teica. "Asafa būs pilnībā gatavs... tā kā mēs varēsim sasniegt labākus rezultātus un padarīt sacīkstes interesantākas."
Bijušais Pasaules rekordists Asafa Pauels nebija tik optimistisks, sakarā ar Pasaules rekorda gāšanu, taču prognozē, ka nākamā sezona būs viņam veiksmīgāka:
"Mēs nevaram gāzt pasaules rekordu, taču mēs varam tam piekļūt tik tuvu, cik vien tas ir iespējams," teica Pauels. "Vēljoprojām būs uzvaras un zaudējumi, taču, cerams, ka uzvaras būs vairāk, nekā zaudējumi."
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
+6 [+] [-]
[+] [-]
-2 [+] [-]
+3 [+] [-]
-4 [+] [-]
+3 [+] [-]
-4 [+] [-]
-3 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]