Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene

Video: Amatieris iesācējs gūst vārtus Ovečkina stilā

Kādā no Latvijas lielākās amatieru hokeja līgas- UHL spēlēm, hokejists (Imants Skultāns) izdara metienu kritienā atmuguriski neredzot vārtus- un ir precīzs. Jāpiebilst, ka laukumā tiekas UHL E grupas ( pēc spēka 6. līga!) komandas, kurās tiek pieteikti īstenie hokeja amatieri- entuziasti, kuri nesen sākuši nodarboties ar hokeju. Komandas nosaukums gan atbilstošs- "Zvaigznes".
Vērtējums: +4

Lai redzētu šo video, nepieciešams Adobe Flash player

To watch this video, please download Adobe Flash player

Lejupielādēt failu vai skatīties iPad

Video kods:

+7 [+] [-]

, 2011-03-06 00:00, pirms gada
Vai arī otrādi

+2 [+] [-]

, 2011-03-06 00:10, pirms gada
Kā vispār nav kauns salīdzināt Bet nu Imant, malacis!

+3 [+] [-]

, 2011-03-06 09:06, pirms gada
Ovečkins nokrita uz vienu pusi, šis uz otru!

[+] [-]

, 2011-03-06 10:28, pirms gada
supper, pa smuko

-3 [+] [-]

, 2011-03-06 10:42, pirms gada
Uz Rīgas Dinamo,nu bet smuki,cīnījās līdz galam.

+4 [+] [-]

, 2011-03-06 13:16, pirms gada
nevar salīdzināt situācijas. Kāds ātrums un kustība bija Ovečkinam, kāda šitam čalim + uz vietas metiens

+1 [+] [-]

, 2011-03-06 13:43, pirms gada
popovich rakstīja: nevar salīdzināt situācijas. Kāds ātrums un kustība bija Ovečkinam, kāda šitam čalim + uz vietas metiens
vane. un arī viņi tā pašvaki uz slidām stāv, var redzēt. tā nestabili. un viss notiek lēni. vārtsargs ar taka setka

+1 [+] [-]

, 2011-03-06 13:54, pirms gada
šitas labāks par ovečkinu!

+1 [+] [-]

, 2011-03-06 15:21, pirms gada
Alex Ovechkin, The Great #8 rakstīja: vane. un arī viņi tā pašvaki uz slidām stāv, var redzēt. tā nestabili. un viss notiek lēni. vārtsargs ar taka setka
nee, nu jums vienkaarshi skauzh... aatrums un speeles kvalitaate taadi pashi kaa ovechkinam. un es skatiijos video 10 x un nepamaniiju kur vins nestabils + metiena briidii vinjsh tomeer kusteejaas. un es teiktu vaarti veel pat labaaki, jo oveckins kko veel redzeeja, bet sis calis pilniigi uz izjuutu. heiters gonna heit

+1 [+] [-]

, 2011-03-06 15:23, pirms gada
hehe, ātrums protams nesalīdzināms,bet malacis,ka cīnijās līdz galam un iemeeta ripu vārtos.

[+] [-]

, 2011-03-06 20:24, pirms gada
martin rakstīja: nee, nu jums vienkaarshi skauzh... aatrums un speeles kvalitaate taadi pashi kaa ovechkinam. un es skatiijos video 10 x un nepamaniiju kur vins nestabils + metiena briidii vinjsh tomeer kusteejaas. un es teiktu vaarti veel pat labaaki, jo oveckins kko veel redzeeja, bet sis calis pilniigi uz izjuutu. heiters gonna heit
nevis uz izjūtu, bet nahaļavu.

[+] [-]

, 2011-03-06 21:00, pirms gada
martin rakstīja: nee, nu jums vienkaarshi skauzh... aatrums un speeles kvalitaate taadi pashi kaa ovechkinam. un es skatiijos video 10 x un nepamaniiju kur vins nestabils + metiena briidii vinjsh tomeer kusteejaas. un es teiktu vaarti veel pat labaaki, jo oveckins kko veel redzeeja, bet sis calis pilniigi uz izjuutu. heiters gonna heit
nevajag jau pārspīlēt..

[+] [-]

, 2011-03-07 00:25, pirms gada
a vārtos kas? Rūdīts nhl buks?

[+] [-]

, 2011-03-07 09:20, pirms gada
uz DINAMO prom

[+] [-]

, 2011-03-08 09:49, pirms gada
Galvenais paciiniities Jaapiebilst, ka shis gols tika guuts speeleejot mazaakumaa

[+] [-]

, 2011-03-08 10:54, pirms gada
Imants moločiks Pārējie skauģi var aiziet klusi paraudāt stūrītī

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

restorāni restorāni Rīgā