Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Aptauja: vai Tev ir VSB?

Šodien kārtējo reizi mani ''iepriecināja'' Viasat Sport Baltic & LBS

Lasot komentārus pie rakstiem par ''Viasat'', ar nospiedošu pārsvaru ir rezdami negatīvi komentāri.
Starptautiskās basketbola spēles rādīs "Viasat...
"Viasat" iegādājas tiesības translēt F1
Viasat pagarina ekskluzīvas tiesības translēt F1

Tāpēc vēlējos noskaidrot, cik no sportacentrs.com lietotājiem ir pieejams Viasat Sport Baltic kanāls? (cik nu to šādā veidā var noskaidrot)

Vai Tev ir VSB?

• 121

• 344

• 3

1 2 43 komentāri

[+] [-]

, 2010-07-14 18:54, pirms 2 gadiem
Teiksim tā,ESPN America atslēdza,golfs ne pārāk,kamēr zviedri reklamē ka viasat football rādīs premjerlīgu,rāda serie a,tikai mums paliek Žalgira simtgades spēles utt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: rudzu maize

+9 [+] [-]

, 2010-07-14 19:12, pirms 2 gadiem
Latvijā vajadzētu veidot neatkarīgu sporta kanālu kā tas ir ''Sport1" Lietuvā. ''Viasat sport baltic'' bezmaksas dažas sekundes var vērot lietuviska.tv lietuviešu valodā.
Slēpts komentārs: NIPEM

+5 [+] [-]

, 2010-07-14 20:04, pirms 2 gadiem
Bija

+3 [+] [-]

, 2010-07-14 20:22, pirms 2 gadiem
NIPEM rakstīja: ļoti sakarīgs kanāls (ja iet runa par VSB), jo visas pārraides ir visaugstākajā kvalitātē un pārraida tieši latviešiem ļoti svarīgas spēles.. kautvai pārbaudes spēles, Gulbja spēles, tagad arī u20 čempis. Tiem, kam nav, tie jau raksta ''gudros'' komentārus, jo skaidrs, ka viņiem skauž. Citu izskaidrojumu tam neredzu.
Man viņš ir un vienīgais labums, ka tur reklāmu nav. protams, par pārraides kvalitāti ar nevar sūdzēties, bet īsti tur nav ko skatīties, jo tās latviešiem svarīgās spēles ir reti. Cik ta tas Gulbis bieži spēlē(?),mēnesi pārs reizes labi ja, čempionāti ar notiek reizi gadā un ir īslaicīgs pasākums. LAi ar ltv7 pirms vsb ar visu to pašu radīja (un pat vairāk), bet nu vismaz bij ko pārējā laikā skatīties, nevis sēdēt gaidīt savu laimīgo nedēļas stundu, kad parādīs kaut ko tiešraidē.

+3 [+] [-]

, 2010-07-14 22:34, pirms 2 gadiem
Augstsolis Biezpienkūkā rakstīja: Man viņš ir un vienīgais labums, ka tur reklāmu nav. protams, par pārraides kvalitāti ar nevar sūdzēties, bet īsti tur nav ko skatīties, jo tās latviešiem svarīgās spēles ir reti. Cik ta tas Gulbis bieži spēlē(?),mēnesi pārs reizes labi ja, čempionāti ar notiek reizi gadā un ir īslaicīgs pasākums. LAi ar ltv7 pirms vsb ar visu to pašu radīja (un pat vairāk), bet nu vismaz bij ko pārējā laikā skatīties, nevis sēdēt gaidīt savu laimīgo nedēļas stundu, kad parādīs kaut ko tiešraidē.
nu, bet cik Latvijai tad ir ko pārraidīt? nosauc tos sporta veidus, kur VSB vajadzētu kko vēl pārraidīt, neaizmirstot, ka šo kanālu skatās arī lietuvieši un igauņi!

+4 [+] [-]

, 2010-07-15 12:40, pirms 2 gadiem
Nemaz nebrīnīšos, ja nākamsezon pa TV3 nerādīs pat F1 ierakstus un visu rādīs tikai VSB.

+2 [+] [-]

, 2010-07-15 16:49, pirms 2 gadiem
WILDE rakstīja: VSB skatos tikai hokeja spēles, jo šamie komentētāji ir daudz labāki par balamuti Toļiku. Bet kopumā Viasat mani īsti neapmierina, jo neviens(!!!) kanāls nerādīja Pasaules kausu futbolā. Vispār es 100X vairāk gribētu skatīties Viasat Football, nekā to trulo Golf. Viasat Hockey ir labs, taču rāda pārāk maz NHL maču (Viasat Sport slēdza) un bezjēdzīgi daudz rāda lūzerus no Allsvenskan.
Man gan Viasat Sport rāda,nekas nav atslēgts.

+14 [+] [-]

, 2010-07-19 21:26, pirms 2 gadiem
Jautājums tiem kam ir VSB:
Cik jūs mēnesī pa TV maksājat?

Esmu vairākās vietās paintresējies, bet vienīgā iespēja šo kanālu manā TV dabūt ir tad, ja slēdzu līgumu uz 3 gadiem pa 10,50Ls. Lieta tāda, ka nekādus līgumus uz 3gadiem slēgt negribu un pa TV 10,50Ls mēnesī maksāt vēl jovairāk NĒ! Pārāk skops laikam esmu :/

+2 [+] [-]

, 2010-08-09 16:18, pirms 2 gadiem
sh1d rakstīja: Jautājums tiem kam ir VSB:

Esmu vairākās vietās paintresējies, bet vienīgā iespēja šo kanālu manā TV dabūt ir tad, ja slēdzu līgumu uz 3 gadiem pa 10,50Ls. Lieta tāda, ka nekādus līgumus uz 3gadiem slēgt negribu un pa TV 10,50Ls mēnesī maksāt vēl jovairāk NĒ! Pārāk skops laikam esmu :/
Tagad laikam ir variants slēgt uz 2 gadiem par 15,60, ja ir automātiskā rēķina apmaksa. Ja nē - tad 1,60 nāk klāt. kopumā neiesaku, jo, ja esi sacerējies skatīties sportu, tad nekā tur nav - DR spēles, kuras pa LTV 7 var redzēt bez maksas, Francijas un premjerlīgas spēles (būs tagad), kuras var atrast citur. Vēl futbola draudzības spēles. Viss pārējais nemaksā to naudu, ko viņi prasa!

+4 [+] [-]

, 2010-08-16 17:46, pirms 2 gadiem
Man ir uzlikts skivis un Netboks share caur internetu,skatos visu Viasat un NTV+ un maksaju 3.50 menesi......

+2 [+] [-]

, 2010-12-22 23:57, pirms gada
Tiem, kas dzīvo Rīgā ideāls variants ir IZZI digitālā televīzja. Superīga tieši tiem, kuriem patīk sports.
Bāze (28 kanāli - populārākie) + sports paks + viasat paka = 12.50 Atlaides studentiem, pensionāriem bezdarbniekiem - 20-50 %

+3 [+] [-]

, 2010-12-23 00:44, pirms gada
niprais3 rakstīja: Tiem, kas dzīvo Rīgā ideāls variants ir IZZI digitālā televīzja. Superīga tieši tiem, kuriem patīk sports.
Bāze (28 kanāli - populārākie) + sports paks + viasat paka = 12.50 Atlaides studentiem, pensionāriem bezdarbniekiem - 20-50 %
Cik saprotu, tad IZZI televīzija ir pieejama maz vietās LV, pat daudzās lielajās pilsētas nav.

+2 [+] [-]

, 2010-12-23 00:56, pirms gada
sh1d rakstīja: Jautājums tiem kam ir VSB:

16 ls / mēn. Ja gribu VSB, tad vēl jāpiemaksā 4,50 ls/mēn. Līdz 31.01.11 IZZI VSB piedāvā bezmaksas, tāpēc tas man tagad ir.

+5 [+] [-]

, 2010-12-23 00:58, pirms gada
NIPEM rakstīja: nu, bet cik Latvijai tad ir ko pārraidīt? nosauc tos sporta veidus, kur VSB vajadzētu kko vēl pārraidīt, neaizmirstot, ka šo kanālu skatās arī lietuvieši un igauņi!
Vajadzētu rādīt arī BAČ un Liepājas Metalurgu. Protams LBL.

[+] [-]

, 2010-12-23 01:02, pirms gada
Vai ir kas jauns? rakstīja: kam BALTIJĀ(!!!) interesē BAČ un LBL? Atceries, ka VSB ir Baltijas, nevis Latvijas kanāls
Bet tie entie atkārtojumi gan kādu interesē? Cik Tu spēles un kādas skaties atkārtojumā?

+3 [+] [-]

, 2010-12-23 01:30, pirms gada
Bija un izbija. Neilgojos.

+8 [+] [-]

, 2010-12-23 09:52, pirms gada
man bija viasat .kad beidzās līgums tad n...j pasūtīju viņus.izrādās ka vsb man rāda arī pa kabeli.vispār zb man tas viasats ar saviem mistiskajiem rēķiniem.

+1 [+] [-]

, 2010-12-23 11:42, pirms gada
Mežonīgais putniņš rakstīja: Skatos, ka nieka 3.00 LS mēnesī un HD EPL spēles vairumā varēs vērot. Pēc JG būs jāņem ciet, žēl, ka atsevišķi nevar paņemt Xtra kanālus, tur arī itkā sportu rāda.
Ja tu domaa Xtra1 Xtra2 utt tad tur sportu neraada, bet kas ljoti patiikami kad iet chempionu liiga tajos kanaalos rada visas speles attieciigi katraa kanaala savu speeli un var izveleeties ko skatiities..

+1 [+] [-]

, 2010-12-23 11:46, pirms gada
bet visaa visumaa, ja neraadiitu EPL (HD kvalitaatee, kas nav mazsvariigi) tad es bez VSB mieriigi vareetu iztikt, protams, eiroliiga un teniss ir ok tachu to var arii citur redzeet, dinamo speles skatos ltv7

-2 [+] [-]

, 2010-12-23 12:22, pirms gada
EPL,ČL,Eiropas līga,Francijas līga,Eirolīga,
F-1,VTB,BBL,teniss,skeletons,kamanas,bokss...
Neesot ko VSB redzēt???

[+] [-]

, 2010-12-24 01:07, pirms gada
Mežonīgais putniņš rakstīja: Nekādu problēmu!

Tava bezmaksas televīzija

Sporta Kanāli - Viasat Sporta Baltic - maini audio valodu un skaties laimīgs par velti!
Ir mēgināts. Ar manu netu
1 2 43 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
20:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
22:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4sienazis333114.73
5Kaspars Tauriņš113.92
6marcell113.73
7alex1255113.59
8RUSSIALOVE113.59
9oskars213112.87