Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

NBA 2K10

Stāstam kā iet ar My Player karjeru!

Spēlēju Wizards, pirmajās 6šās treniņnometnes spēlēs guvu vidēji 19.2 punktus un izcīniju 4.4 atlēkušās un atdevu 4.1 rezultatīvu piespēli! Kļūdijos 0.2 reizes! Bet mani tpt nepaņēma nevienā komandā! Tgd spēlēju NBA D Līgā un vidēji spēlē gūstu 23.4 punktus! Ceru ka uzaicinās uz NBA Treniņnometni! ;)

Spēlēju par SF ar scoring type spēlētāju! ;)

1 2 3 4 111 komentāri

[+] [-]

, 2009-10-13 20:18, pirms 3 gadiem
Nu man pagaidaam normaali,speeleeju Mavericks sastaavaa,peec pirmaajaam divaam vasaras liigas speeleem 15,3 punkti,9,5atleekushaas un 7,1piespeeles,Kljuudas 0,7..redzees kaa buus atlikushajaas speelees.

Speeleeju tajaa pashaa poziicijaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

-1 [+] [-]

, 2009-10-13 21:21, pirms 3 gadiem
jums ari 5 min periods ilgst ?

[+] [-]

, 2009-10-14 03:01, pirms 3 gadiem
kolins rakstīja: Es domaju, ka nevar tikt nemaz uzreiz NBA.... Nu pec pirmajām 6šām spēlēm!

Cik tev ovr? Man 46!
Kacaju tikai metienu!
no sakuma ir ta vasaras liga, pectam man atlava izveleties komandu, panem twolves, nospeleju kadas 6 treninspeles, censoties izpildit visus tos uzdevumus, un tgd esmu twolves rezervists.

pirmaja NBA spele nospeleju kadas 2 min.........

[+] [-]

, 2009-10-14 18:30, pirms 3 gadiem
Es spēlēju GSW treniņnometnē! Pagaidām vidēji 9,5 pts!

[+] [-]

, 2009-10-15 01:12, pirms 3 gadiem
my player i aizraujoss , tgd savejo spileru attistu Dliga ,ceru ,ka sezonas beigas tiksu pamanits no NBA, speleju ka PG 8 ast pa speli ,naku no sola , ovr 46

[+] [-]

, 2009-10-15 02:08, pirms 3 gadiem
Man nevar save uztaisit.. radas ka fail in save... kura vieta tam save folderim jaabut ?

[+] [-]

, 2009-10-15 11:04, pirms 3 gadiem
NBA ņem nevis pēc statiem, bet pēc lietderības tad kad man vidējais bija B tad arī manii panēma uz 10 dienām uz 76sers statistika ir vnk priekš paša prieka... galvenais izpildīt objectives un dabū A +

Bet tā kopumā NBA 2K10 vnk izcils , ar visām savām online fīčām , komenētājiem , kas beidzot runā ilgāk un dzīvīgāk , atbilstoši situācijai, gameplay arī daudz patīkamāks , un spēlētāji detalizētāki

[+] [-]

, 2009-10-15 23:16, pirms 3 gadiem
Es ari speleju D-liga overals 40 ! cenšos tikt nba!

[+] [-]

, 2009-10-16 11:27, pirms 3 gadiem
Es protams arī uzreiz netiku NBA. Spēlēju D-līgā Skyforce komndā. Bet tad man piedāvāja 10 dienu līgumu Indianas Pacers. Viss būtu vienkārši perfekti, bet mani jau pirmājā spēlē nereāli daudz laiž laukumā un otrajā spēlē palaida pamatsastāva T.J. Forda vietā
Bāc nu tas nav reāli kapēc man tā uzticas? Un kāds zin kā var uzlikt 12 minūšu 4 daļas un īsās sezonas? lai varētu normāli spēlēt

[+] [-]

, 2009-10-16 11:34, pirms 3 gadiem
Mike rakstīja: Es protams arī uzreiz netiku NBA. Spēlēju D-līgā Skyforce komndā. Bet tad man piedāvāja 10 dienu līgumu Indianas Pacers. Viss būtu vienkārši perfekti, bet mani jau pirmājā spēlē nereāli daudz laiž laukumā un otrajā spēlē palaida pamatsastāva T.J. Forda vietā
Bāc nu tas nav reāli kapēc man tā uzticas? Un kāds zin kā var uzlikt 12 minūšu 4 daļas un īsās sezonas? lai varētu normāli spēlēt
menager modaa var , options , my nba , un gameplay , bet my player modaa nekadus settingus nevar mainiit, un tas mazliet besii , jo vienāa spēlē mana komanda 1. ceturdaļā iemeta tikai 2 punktus
Pamatsastāvā arī mani ielika, kad parakstīju līgumu uz 10 spēlēm ar 76sers , vnk lai varētu kautko parādīt uz ko esi spējīgs ganjau .

[+] [-]

, 2009-10-16 14:11, pirms 3 gadiem
Mike rakstīja: Es protams arī uzreiz netiku NBA. Spēlēju D-līgā Skyforce komndā. Bet tad man piedāvāja 10 dienu līgumu Indianas Pacers. Viss būtu vienkārši perfekti, bet mani jau pirmājā spēlē nereāli daudz laiž laukumā un otrajā spēlē palaida pamatsastāva T.J. Forda vietā
Pēc cik sezonas Dlīgās spēlēm tevi paņēma NBA komandā ??

[+] [-]

, 2009-10-16 15:45, pirms 3 gadiem
Tofix rakstīja: Mani arī šodien beidzot paņēma uz NBA pēc 22 aizvadītām spēlēm D-līgā... Paņēma Warriors uz 10 dienu kontraktu un vispār jau iet labi, jau otrajā spēlē gāju pamatā, nelaime tikai tā, ka pretī pagaidām bijuši Miami un Rockets kas praktiski nozīmēja ka man jāsēdz divi no labākajiem spēlētājiem visā līgā, jo esmu SG bet nu neko darīt, protams uzdevumu noturēt šos zem 2pts es neizpildīju, bet pats otrajā galā atzīmējos ar 17 pts un 6 ast... jācer ka ar mani noslēgs tādu pagarāku līgumu, jo D-līgā vairs atgriezties negribas, pēc tam kad esi spēlējis pick'n'roll ar Andri
veksminieks es atdotu pusis savu skill pointu lai tiktu warriors man kautkaada 76sers jaaspelee

[+] [-]

, 2009-10-16 18:56, pirms 3 gadiem
Sveiki sāku kačāt NBA2k10.
vai tas My Player karjera ir patiešām tik intrasnats?

[+] [-]

, 2009-10-16 22:32, pirms 3 gadiem
Tofix rakstīja: Nu vispār jā, ir tas režīms interesants, bet teiksim tā, ja nav nekādas sajēgas par to, kā patiesībā jāspēlē komandas basketbols nopietnā līmenī, ar blokiem, atbloķēšanu un kombenēm, tad šajā režīmā nav ko darīt, tiešām tas ir tā kā istais basketbols nevis visu laiku apspēlēšana 1 vs. 1... tā ka jāpadomā ko tu gribi no tās spēles... ja tev svarīgākais danki un highlighti un 20 pts spēlē, tad šis toch nav prieksh tevis pie tam lai kko nopietni sasniegtu ir diezgan ilgi jāspēlē...
ko tu tur muldi? atkarīgais esi? vari dienā izspēlēt vienu spēli un norm .. nav jau tik nopietni kā tu tur muldi ... atkarībniek

Starpcitu .. kas jaizdara ,lai tiktu uz NBA komandu ? vidējai atzīmei jābūt A ??? :?

[+] [-]

, 2009-10-17 09:34, pirms 3 gadiem
Tofix rakstīja: es neko nemuldu tu idiņ, dienā izspēlēju 2-3 spēles, un tā ir taisnība, ka jājēdz ir kkas no reālā basketa lai tur varētu kko izdarīt, vismaz man ir kkāda sajēga par to jo pats spēlēju, nevis kā tu tikai pie pc vari kko izdarīt

un par tikšanu nba, tas nav atkarīgs no atzīmes...
Es ar to pēdējā laikā sapratu , kad ja neko nesaprot no basketbola, kā spēlētājiem jākustās pa laukumu , nemāk izspēlēt kombinācijas (paldies dievam taas kombinācijas parādās uz laukuma ,kad nospiež vajadzīgās pogas , kur jāstāv jādod piespēlē , jāskrien ) tad nav reāli kautko izdarīt ar spēlētāju kuram ovr ir zem 50 , tad kad skils būs 99 tad mož varēs spēlēt 1on1

[+] [-]

, 2009-10-17 13:18, pirms 3 gadiem
Tofix rakstīja: jā nu man piemēram pēc 10 dienu garā līguma piedāvāja palikt NBA, tā nu tagad tur arī spēlēju, iet normāli...

p.s. un jā garajiem tiešām ir visgrūtāk, tur visu laiku rebi jāvāc, jāatbloķē, jātaisa pick'n'roll... tiešām varu iedomāties...
man itkaa iedeva to liigumu uz 10 dienaam bet esmu nospeeeleejis jau 11 speeles nba un nav bijis ne liiguma pagarinaajums ne atteikums , wtf :/

[+] [-]

, 2009-10-17 15:56, pirms 3 gadiem
A cik spēles jūs nospēlējāt D - līgā pirms tikāt uz NBA ?

[+] [-]

, 2009-10-17 16:11, pirms 3 gadiem
Makis rakstīja: A cik spēles jūs nospēlējāt D - līgā pirms tikāt uz NBA ?
es 9 liidz tam 10 dienu liigumam

[+] [-]

, 2009-10-17 18:25, pirms 3 gadiem
Lai gan es speleju uz X-boxa (tam nav nekada starpiba ), bet nu man to 10 dienu ligumu piedavaja pec 5 speles Dliga, protams ne ta labaka komanda ( ''Oklahoma City Thunder'' ), bet vismaz un protams dazas pirmas speles bija jasedz williams, billaps un kidds un vel dazas labas zvaigznes, bet pagaidam vel turos nba un pat sakuma sastava.

[+] [-]

, 2009-10-17 20:20, pirms 3 gadiem
kolins rakstīja: Blin parak nereali! Tas man nepatik, ka liek sakumsastavaa! Jo reali dzivee nemaz tik daudz to spideklu no D Liigas nav!
nereāli ir tas ,kad es spēlēju jau kautkur nedēļu bet skilam esmu pielicis tikai 5 punktus man bija ovrl 41 , tagad ir 46 tad cik ilgi man buus jaspelee lai dabuutu 99???
1 2 3 4 111 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5Kaspars Tauriņš116.92
6asirmais116.60
7RUSSIALOVE116.59
8sienazis333114.73
9krustojums113.96