Erepublik
Online stratēģijas spēle.
Es nevēlos iegrimt garos skaidrojumos par spēli, tāpēc pavisam īsi - kas tad ir erepublik? Tā ir online stratēģijas spēle, kuru jūs spēlējat kopā ar vairākiem tūkstošiem spēlētāju visā Pasaulē. Šeit jūs pārstāvat savu valsti, varat piedalīties tās politiskajos notikumos, kļūt par kongresmeni vai pat par prezidentu. Vēl jūs varat dibināt savu uzņēmumu un kļūt par bagātu un ietekmīgu cilvēku. Bet pati svarīgākā lieta spēlē ir karš. Karš ir spēles pamatā un tas arī ir spēcīgas ekonomikas balsts. Savā starpā karo valstu alianses, un tieši šobrīd draud sākties ievērības cienības karš eLatvijas teritorijā. Mūsu pretiniekie Polija, eSomija, eSpānija, eZviedrija un daudzas citas valstis plāno uzbrukt mums un mūsu kaimiņu tautām. Šajā brīdī ir ļoti svarīgi, lai eLatvija pievienojas jauni spēlētāji. Tāpēc es aicinu jūs - nāciet palīgā savai valstij!
Reģistrējaties caur šo linku un tas palīdzēs arī man. Ja jums nepieciešams padoms droši vērsieties pie manis - aizsūtīšu jums dažādas pamācības ko darīt pirmajās dienās.
erepublik.com
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

+2 [+] [-]
-1 [+] [-]
-3 [+] [-]
-3 [+] [-]
-1 [+] [-]
+1 [+] [-]