Ēriks Saidels uzvar visu laiku lielākā buy-in turnīrā

Šodien Austrālijā norisinājās turnīrs īpaši turīgiem spēlētājiem, jo tā dalības maksa līdz šim nepieredzēta summa - $250,000! Par turnīra uzvarētāju kļuva pokera slavas zālē uzņemtais Ēriks Saidels.

Turnīrā piedalījās 20 dalībnieki, kuru vidū bija tādi zināmi vārdi kā Fils Aivijs, Toms Dvans, Deivids Benjamins, Kriss Fergusons un citi. Uzsākot Heads-Up, Saidelam bija tikai 1/5 daļa no pretinieka žetonu skaita, bet tas neliedza pieredzējušajam pokera spēlētājam izcīnīt uzvaru.

"Esmu sajūsmināts par šo uzvaru. Tā bija ļoti īpaša, jo visi dalībnieki bija pokera elites pārstāvji," sajūsmu neslēpa Saidels. "Dalības maksa bija tik milzīga. Es katrā ziņā negribēju šķirties no saviem $250,000."
Saidelam tā ir otrā finišēšana "naudās" lielo dalības maksu turnīros nedēļas laikā un trešā mēneša ietvaros. Sestdien viņš izcīnīja 3. vietu $100,000 Aussie Millions Challenge turnīrā, bet vēl pirms dažām dienām Karību salās finišēja 4. vietā PCA $25,000 dalības maksas turnīrā.

“Tas neizskatījās labi, un es nejutos labi," stāsta Saidels par savu 1/5 žetonu deficītu, sākot Heads-Up. "Bet, protams, es nepadevos. Spēlēju un cerēju uz to labāko."

Pats Saidels norāda, ka izšķirošajā izspēle bija, kad pretinieks Sems Trikets blefoja ar 9♥ 6♥ pie K♠7♥4♠A♣6♠ uz galda. Saidels piesauca likmi ar K♥ T♥ un ieguva iespējams izšķirošo banku.

Par uzvaru Saidels nopelnīja $2.5 miljonus, un šobrīd ieņem 3. vietu starp pelnošākajiem turnīru spēlētājiem. Viņam priekšā tikai Daniels Negreanu un Fils Aivijs.

2011 Aussie Millions Super High Roller rezultāti:

1. Erik Seidel $2.5 million
2. Sam Trickett $1.5 million
3. David Benyamine $1 million
4. Wang Qiang
5. Richard Yong
6. Chris Ferguson
7. Andrew Feldman
8. Phil Ivey
9. Nikolay Evdakov
10. Daniel Cates
11. Paul Phua
12. Tony Bloom
13. Annette Obrestad
14. Eugene Katchalov
15. John Juanda
16. Alexander Kostritsyn
17. Roland de Wolfe
18. Tom Dwan
19. James Bord
20. James Obst

Raksta avots: triopoker.lv

[+] [-]

, 2011-01-30 20:54, pirms gada
O kas par turniiru! Filu, kaa maziņie izblieza araa!

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?