Patrika Antoniusa dzīves noteikumi

Izbijis tenisists un modelis, augsto likmju zvaigzne FullTiltPoker.net un televīzijas šovos, apņēmīgais soms - Patriks Antoniuss un viņa dzīves noteikumi.

✓ Pokers ir kaitīgs, bet tikai veselībai.

✓ Piecelties uz darbu, pēc tam pusdienas, pēc tam mājup, vakariņas un gultā, bet rītdien viss no jauna. Tas pavisam noteikti nav priekš manis.

✓Kad es sāku, spēle bija tik pievilcīga, un cilvēki spēlēja tik slikti, ka pirmos divdesmit tūkstošus es laimēju bez jebkāda priekšstata par īsto pokeru. Tad es arī nodomāju: "Ok, būšu profesionāls pokera spēlētājs."

✓ Man ir ļoti straujas dabas raksturs. Nezinu nevienu, kas uzvelkas tikpat viegli. Taču kaut kāda iemesla dēļ pie pokera galda, pat zaudējot miljonu, esmu gluži mierīgs.

✓ Ja tu spēlē slikti, bet tev veicas - man nav nekas pretim.

✓ Nav jābūt Einšteinam, lai uzvarētu pokerā. Vienkārši vēlies to!

✓ Nauda priekš manis nav zaudējusi savu nozīmi, taču, spēlējot uz nopietnām likmēm, nevar pārāk satraukties par to.

✓ Vecāki lepojas ar mani, taču gadās, ka māte pārdzīvo. Nesen uzzvanīja man, jo sekoja līdzi spēlei tiešsaistē, kad es zaudēju pieklājīgu summu. Žēl, ka viņa neskatās limita galdus, tur es vismaz mēdzu uzvarēt.

✓ Es nevaru attīstīties, kad ar mani neviens nespēlē. Šie vīri regulāri dežurē pie monitoriem caurām diennaktīm, gaidot vieglo medījumu. Ei, džeki, jūs ziniet visas modernās izspēles līnijas, jums ir milzīga pieredze - kāpēc jūs nespēlējat ar mani?

✓ Disciplīna, disciplīna un vēlreiz disciplīna. Bez tās pokerā nevar.

✓ Es neesmu amerikānis un neesmu soms - esmu cilvēks, savā ziņā unikāls.

✓ Es tik tiešām esmu iemācījies nomest kārtis uz milzīgu check-raise riverā. Ja gribat noblefot pret mani, tad labāku veidu, kā to izdarīt, jums neatrast.

✓ Es nebiju labs karavīrs. Nevaru izturēt pavēles, jo īpaši, kad spiež nodarboties ar visādām bezjēdzībām.

✓ Kādu dienu es no dusmām salauzu klaviatūru, citu reizi ar dūri izsitu caurumu sienā. Nedomāju, ka tas ir normāli.

✓ Pokers ir ne tikai pareiza dūža un karaļa izspēle.

✓ Uzvarot, nejūti neko. Zaudējot, jūties kā mēsla gabals.

✓ Agrāk es dzīvoju nākotnē. Teicu sev, ka pēc gada, diviem, trim, viss būs labāk. Pirms pāris gadiem es beidzu tā domāt, tagad man ir viss.

✓ Pastāv viedoklis, ka man šausmīgi veicas. Nezinu, ko lai saka.

✓ Dzīvē ir daudz lietu, kas ir svarīgākas par pokeru: bērns, mīļotā sieviete un māka baudīt katru sekundi.

✓ Neciešu zaudēt golfā. Īpaši Filam Aivijam.

Raksta avots: pokeroff.lv

-1 [+] [-]

, 2011-01-20 16:42, pirms gada
Interesanti, nebiju sho lasiijis.

Paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

-1 [+] [-]

, 2011-01-20 17:30, pirms gada
Pa otro punktu man ir taa pat, nevaru sevi tgd iedomaties diendiena rukat liidz 60 xD waste of time

[+] [-]

, 2011-01-20 18:52, pirms gada
Pascual Raul Velasco rakstīja: nah tu kopē?
tas ir stiligi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

-1 [+] [-]

, 2011-01-21 08:19, pirms gada
Pascual Raul Velasco rakstīja: Bet jēga, šos rakstus tāpat neņem vērā.
Ja kopē, tad ar vērienu un nokopē kādus 10 rakstus no vietas.
kada zina nenem vera?

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?