Ričards ''nutsinho'' Lindakers ņem pauzi
Ričards ''nutsinho'' Lindakers ir ļoti labi zināms lielo likmju spēlētājs Pokerstars istabā, dominēdams $25/$50 un arī uz augstākām likmēm. Viņš bija viens no pirmajiem, kas cīkstējās ar Danielu Negreanu $100/$200, un ir zināms arī kā izklaidējošs čatotājs pie pokera galdiem.
Kādu laiku atpakaļ Lindakers atklāja, ka sācis spēlēt arī Full Tilt ar niku ''Kpederson'' un nepilna mēneša laikā abās istabās nopelnījis vairāk kā $1 miljonu. Bet pavisam nesen Lindakers 2 dienu laikā zaudējis vairāk kā $500.000 Skotam ''URnotINdanger2'' Palmeram $200/$400, kas nopietni lika apsvērt domu par pārtraukuma ņemšanu.
''Pēdējās 2 dienas cīnījos ar URnotINdanger2 $200/$400. Viņam pret mani bija ļoti laba statistika, un diemžēl arī pēdējo 2 dienu rezultāti nebija par labu man,'' rakstīja Lindakers savā blogā. ''Neesmu perfekts un šķiet, ka man iestājusies pamatīga krīze. Jebkurā gadījumā zaudēju ap 540 tūkstošiem, tāpēc, visticamāk, neredzēsiet mani spēlējam uz šiem limitiem kādu laiku.''
Raksta avots: bluffeurope.com
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+1 [+] [-]
-2 [+] [-]
tad jau sheit varam saakt rakstiit arii par shkeeli , lemberu , shleseru un citiem Latvijas biznesmenjiem , kas vakar investeejot zaudeeja 100k , bet shodien jau ir 500k plusaa..
veel vareetu uzrakstiit par Kalviisha strateegjiju - kaa atmazgaat naudu DINAMO? saakuma stadija , veelaa stadija , kaa izblefot lipmanu , kaa noslowplayot svariigu info valdes seedee pret Ulmani - buus ljoti interesanti , neiazmirstat arii aprakstiit to cik vinjsh ir + vai - katru dienu.