Jaunumi visiem sportacentrs.com lietotejiem!
Tas ir pazinojums visai sc.com tautai!
Gribeju pateikt paldies sc.com par piedavato iespeju lasit sporta zinas,piedalities diskusijas uzinat dudzu cilveku viedoklus!
Paldies ari sc,com komentetajiem,jo tiesham shis pavaditais laiks kopa ar jums bija interesants,vienmer pec speles patikami bija uzinat katra cilveka viedokli, dazreiz komenatri bija objektivi,dazreiz ari rupji,nicinoshi,bet tapec tas padara sho komenteshanu vel ineteresantaku un aizraujoshaku!
Paldies ari tiem kas biezi cepa augsha topikus,jo daudzus jaunumus uzinaju tieshi no foruma rakstiem,dazreiz ari bija jasmejas izlasot kadu topiku,bet tas pieder pie lietas,malaci visi!
Paldies Jurim Mininam,Marim Novikam,jo sho cilveku raksti bija diezgan interesanti ka ari vinu viedokli(varbut kads man ari nepiekritis,bet es izcelu tieshi shos divus moderatorus,autorus,paldies jums!
Paldies ari tiem rakstu autoriem kuru spoarta veidi nebija tik pieprasiti!
Tagad pie lietas,kapec es to visu rakstu,vnk lieta tada ka es rit agri no rita lidoju uz Londonu,staradat!!!
Sedet cauram dienam pie datora man nebus laika,es nevareshu stundam tupet pie datora,lasit zinas,rakstit komentarus!
Taka saku jums ar dievu uz kadiem 3-5 meneshiem noteikti!
Shodien es vel ar jums,bet no rit no rita saku jums uz redzeshanos!
Vai jus tam ticat?
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+1 [+] [-]
paldies Vācietim nebūs ?
rīt ar uztaisīšu topiku,ka braucu uz centru
[+] [-]
Bet tu rit vakara atkal busi shet,bet es netieku,man pat Anglija dators nebus!
+1 [+] [-]
pateikšu tev priekšā mazliet,visi tie lietotāji,ko redzēsi bildē ir BKV fani
viņiem raksturīgi teikuma beigās atstāt dolbanos smaidiņus
ja pareizi pateiksi,tad novēlu veiksmi Anglijā
[+] [-]