Reklāma krievu valodā,Latvijas portālā
Sportacentrs.com jau kādu laiku ir pārbāzts ar reklāmām, bet tas īpāši netraucē, taču viena reklāma man iekrita acīs, ne jau labā nozīmē.
Portāla pamatvaloda ir latviešu un savādāk nevarētu būt, un ņemot vērā šo faktu arī reklāmām jābūt tendētām uz latviešiem, tātad latviešu valodā. Bet nu jau kādu laiku ir viens baneris kurš ir rakstīts ar "nesaprotamiem" burtiem, kurus latviski nekādi neizlasīsi. Es saprotu,ka sportacentrs visiem spēkiem mēģinās dabūt sev sponsorus,bet vai ,tad nevar atrast sponsorus latviešu valodā? Tas ir ētikas un goda jautājums! Es kā latvietis nevēlos redzēt krievu valodā rakstus,latviešu valodas sadaļā, lai viņi stāv krievvalodīgo sadaļā, kur tiem ir vieta! Protams ieliekot viņus latviešu valodas sadaļā viņu redzēs lielāka auditorija, bet vai vajag nolaisties tik zemu, ka latviešiem jāreklamē krievu portāls?
P.S Aptaujā ir tikai divas atbildes,jo nevar būt tā,ka dzīvojot šeit ir vienaldzīgie pret šādu faktu
Vai Tevi tas apmierina?
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
+6 [+] [-]
+4 [+] [-]
[+] [-]
+5 [+] [-]
+9 [+] [-]
+3 [+] [-]
+5 [+] [-]
[+] [-]
Arprats
[+] [-]
+2 [+] [-]
[+] [-]
Un runājot par kirilicas uzrakstiem, tie ar drīz nebūs,bet tas ir pavisam cits stāsts, divas dažādas lietas
+1 [+] [-]
+3 [+] [-]