Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Reklāma krievu valodā,Latvijas portālā

Portāla reklāma

Sportacentrs.com jau kādu laiku ir pārbāzts ar reklāmām, bet tas īpāši netraucē, taču viena reklāma man iekrita acīs, ne jau labā nozīmē.

Portāla pamatvaloda ir latviešu un savādāk nevarētu būt, un ņemot vērā šo faktu arī reklāmām jābūt tendētām uz latviešiem, tātad latviešu valodā. Bet nu jau kādu laiku ir viens baneris kurš ir rakstīts ar "nesaprotamiem" burtiem, kurus latviski nekādi neizlasīsi. Es saprotu,ka sportacentrs visiem spēkiem mēģinās dabūt sev sponsorus,bet vai ,tad nevar atrast sponsorus latviešu valodā? Tas ir ētikas un goda jautājums! Es kā latvietis nevēlos redzēt krievu valodā rakstus,latviešu valodas sadaļā, lai viņi stāv krievvalodīgo sadaļā, kur tiem ir vieta! Protams ieliekot viņus latviešu valodas sadaļā viņu redzēs lielāka auditorija, bet vai vajag nolaisties tik zemu, ka latviešiem jāreklamē krievu portāls?

P.S Aptaujā ir tikai divas atbildes,jo nevar būt tā,ka dzīvojot šeit ir vienaldzīgie pret šādu faktu

Vai Tevi tas apmierina?

• 118

• 49

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2010-03-28 16:15, pirms 2 gadiem
nu kā lai saka... mani noteikti netraucē valoda... Nesaprotu kamdēļ uzbrukt citai valodai ja nemāk tad nelasa tikpat var uzbrukt citai valodai... nejau tu tagad mēģināji izolēt cilvēkus bet gan valodu....
Slēpts komentārs: boldes

+6 [+] [-]

, 2010-03-28 16:22, pirms 2 gadiem
Kur ir variants- man vienalga?
Slēpts komentārs: Yuri Gagarin

+4 [+] [-]

, 2010-03-28 16:34, pirms 2 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: Pajāt nav kāda valoda portālam reklāmā? Ikdienā tāpat es vairāk lasu svešvalodās, nekā latviešu valodā un vispār... būtu labāk valodas mācījušies, jo man piem. ambīcijas ir augstākas par uzkavēšanos šajā sūnu ciemā, kur pat t.s. vietējās slavenības k-kādi lauķi vien ir...
Tici man, pēc Tevis "sūnu ciemā" neviens arī neskums, nesaprotu tik vienu, ko tad Tu vēl šeit dari.

[+] [-]

, 2010-03-28 16:39, pirms 2 gadiem
eDzuliC rakstīja: Tici man, pēc Tevis "sūnu ciemā" neviens arī neskums, nesaprotu tik vienu, ko tad Tu vēl šeit dari.
Par ko tu tagad streso, tev nav vienalga, ka kirilica kaut kur parādās?

+5 [+] [-]

, 2010-03-28 16:47, pirms 2 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: Es nesaprotu ko šeit vēl dara visādi kules kasītāji... man vismaz pagaidām vēl ir nauda un es mācos. Beigsies nauda un beigšu mācības, uzreiz došos prom. Es vairāk nesaprotu tos, kas te sēž un vazājas apkārt bez darba, dzīvojot uz vecāku vai vecvecāku rēķina, nezinot valodas vai vispār neko un tikai d**šot visu laiku ko par okupantiem, valdību vai savu valsti vispār...

Man nav izprotams, ja jau šeit ir tik sūdīga dzīve, tad nah** te palikt un smirdēt? Brauc prom un meklē darbu... Attaisnojumi, ka ''esmu Latvijas patriots vai man šī zeme mīļa'' ir smieklīgi, jo uz jebkuru Eiropas malu mūsdienās var aizbraukt par 50 eiro (un atbraukt atpakaļ)... ne jau uz mūžu tu aizbrauc pat, ja tev šī zeme ir nez cik mīļa... Bet tādu smirdētāju tvnetā un delfos palasoties ir ļoti daudz.
Es nesaku, ka man te ir slikta dzīve, vnk te ir sūnu ciems un manām masīvajām smadzenēm te vnk darīt nav ko. Tas būtu tāpat kā Cēzaram iedot tādu vienu Latviju un pateikt- ''lūdzu, šeit ir tava impērija!"...
Pēc Tavas valodas līmeņa var noprast cik tālu tiksi... Veiksmi

+9 [+] [-]

, 2010-03-28 17:10, pirms 2 gadiem
Lieta tada ja reklama butu angliski neviens nesudzetos.

+3 [+] [-]

, 2010-03-28 17:22, pirms 2 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: vnk te ir sūnu ciems un manām masīvajām smadzenēm te vnk darīt nav ko.

+5 [+] [-]

, 2010-03-28 17:24, pirms 2 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: Man nav izprotams, ja jau šeit ir tik sūdīga dzīve, tad nah** te palikt un smirdēt?
Tu pats savā komentārā nesaskati pretrunas? Pats saki, ka Latvija ir sūnu ciems, ka visi te ir lauķi, bet tu esi pārāk gudrs šajai zemei, taču pats joprojām paliec tepat...Kāpēc iznieko savu dārgo laiku? Visas pasaules universitātes taču burtiski kaujas tevis dēļ.

[+] [-]

, 2010-03-28 17:43, pirms 2 gadiem
Pirms tam bija ari anglu valoda
Arprats

[+] [-]

, 2010-03-28 18:34, pirms 2 gadiem
Es ceru ka autors kā īstenais latvietis, principiāli neskatās Rīgas Dinamo hokeja spēles, jo tur tak pretiniekiem vienmēr ir kaut kas uz muguras uzrakstīts kirilicā. Ak šausmas uz RD spēlētāju ķiverēm arī

+2 [+] [-]

, 2010-03-28 19:41, pirms 2 gadiem
Man tās reklāmas galīgi neinteresē- kaut vai arābu valodā.

[+] [-]

, 2010-03-28 19:49, pirms 2 gadiem
m2tv rakstīja: Es ceru ka autors kā īstenais latvietis, principiāli neskatās Rīgas Dinamo hokeja spēles, jo tur tak pretiniekiem vienmēr ir kaut kas uz muguras uzrakstīts kirilicā. Ak šausmas uz RD spēlētāju ķiverēm arī
Nebrauc auzās!
Un runājot par kirilicas uzrakstiem, tie ar drīz nebūs,bet tas ir pavisam cits stāsts, divas dažādas lietas

+1 [+] [-]

, 2010-03-28 19:53, pirms 2 gadiem
Karsums rakstīja: Lieta tada ja reklama butu angliski neviens nesudzetos.
Neteiktu jau ar, jo naids pret "kirilicu" ir meklējams iekš mūsu vēstures lapām

+3 [+] [-]

, 2010-03-28 20:13, pirms 2 gadiem
lkrnpk_2 tev ir šaura domāšana. Liekas, ka esi PSRS skolu gājis, kad darbs tika pasniegts. Es nesaprotu, kāpēc tu runā, ka obligāti jāiet meklēt darbu, ja var radīt uzņēmumu un piedāvāt darbu vēl citiem. Nav vairs komandekonomika.

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6Kaspars Tauriņš113.92
7marcell113.73
8alex1255113.59
9oskars213112.87