Sportacentrs.com TV šobrīd

Pirmdiena, 28. maijs

00:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Banot portāla autoru komentētājus!

banot kompleksu nomāktos!

Lūdzu sportacentrs.com vadību nopietnāk attiekties pret komentāriem.

Vadzis ir plīsis. Man un esmu pārliecināts daudziem citiem traucē tas, ka pēdējā laikā visos rakstos katrs otrais vai trešais komentārs ir nevis par konkrēti aprakstīto notikumu, bet gan par tā autoru.

Es vēlos komentāros redzēt viedokļus par notikumu, man nav jālasa, ka kāds 'anonīmais pseidogudrinieks' uzskata, kam būtu jāraksta raksts vai kā tas būtu jādara.

Šiem gudriniekiem man ir piedāvājums - izejiet no vidējā latviešu negatīvisma, skaudības attiecībā pret apkārtējos vidi, bet tā vietā ņemiet un izveidojiet paši savus portālus. Tādus, kuros rakstos nav kļūdu, kuros strādā labākie autori, kuros viss ir ideāli.

Savādāk gudri dirst nav malku cirst. Mācīt mēs visi varam, bet tas nevis padara Tevi par baigi īpašo pārējo acīs, bet tikai pierāda, ka Tu esi tas pats tvnet vai delfi pasistais komentētājs.

Jā, naivi cerēt, ka lietas mainīsies uz labo pusi, bet es piedāvāju portāla administrācijai vienkārši bez žēlastības dzēst komentārus un banot dalībniekus, kas komentē nevis par raksta būtību, bet gan par autoru. Jā, uz nopietnām kļūdām norādīt ir okey, bet ne jau ala "autors ir stulbs" vai "šis neko nejēdz no tenisa" utt

Īpaši augstāk uzrakstītais ir attiecināms uz maksas sadaļu Sporta Avīze+. Es atvainojos, bet komentāros ir VAIRĀK SATURA nekā pašā rakstā, tāpēc jātiecas uz to, lai komentāri ir kā labs raksta papildinājums nevis sabojātājs. Vismaz šajā maksas sadaļā šādiem 'sliktiem' komentāriem ir jāpazūd, tie ir jāmoderē.

Ja tas tuvākā nākotnē nenotiks, es atteikšos no maksas abonementa.

+6 [+] [-]

, 2010-01-22 22:12, pirms 2 gadiem
Silins saja lieta neparspets, bet 100% piekritu tev
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Aigaro

+1 [+] [-]

, 2010-01-22 22:48, pirms 2 gadiem
Šeit tracina cilvēku komentāri par rakstu, bet mani tracina rakstu publicēšana steigā, (ka tik parsportu.lv ātrāk neieliek) kas automātiski tiek uztaisīti par tādām pērļu virtenēm, ka slikti paliek.

-2 [+] [-]

, 2010-01-22 22:48, pirms 2 gadiem
Jūs esiet slimi Latvijas seja

+2 [+] [-]

, 2010-01-22 22:50, pirms 2 gadiem
Ved mūs uz laimīgo zemi!

-4 [+] [-]

, 2010-01-22 22:57, pirms 2 gadiem
tas ir mans viedoklis un lūgums, es to izteicu un tinu makšķeres no šī raksta, nekas te labs vairs nav sagaidāms. Pelēkā masa nav izmaināma..

[+] [-]

, 2010-01-22 22:58, pirms 2 gadiem
Cietsmaidis rakstīja: Šeit tracina cilvēku komentāri par rakstu, bet mani tracina rakstu publicēšana steigā, (ka tik parsportu.lv ātrāk neieliek) kas automātiski tiek uztaisīti par tādām pērļu virtenēm, ka slikti paliek.
Ja tu domā, ka īstās pērļu virtenes ir te, droši vien parsportu vispār neesi lasījis...

+2 [+] [-]

, 2010-01-22 23:01, pirms 2 gadiem
Ir autoru kļūdas kuras vnk nevar neievērot un par tām nevar nepasmieties. Piemēram, pagājušā PČ hokeja laikā bija ziņa ar virsrakstu, ka Somija pieveic Somiju. Piedodiet, bet tik rupjas kļūdas ir nepieļaujamas.

+1 [+] [-]

, 2010-01-22 23:05, pirms 2 gadiem
anjo rakstīja: Ir autoru kļūdas kuras vnk nevar neievērot un par tām nevar nepasmieties. Piemēram, pagājušā PČ hokeja laikā bija ziņa ar virsrakstu, ka Somija pieveic Somiju. Piedodiet, bet tik rupjas kļūdas ir nepieļaujamas.
To autoru jau atlaida, viņam nepiedeva!

[+] [-]

, 2010-01-22 23:16, pirms 2 gadiem
rozmari rakstīja: To autoru jau atlaida, viņam nepiedeva!
Ko tu runā?? Muļķības.

+5 [+] [-]

, 2010-01-23 00:44, pirms 2 gadiem
Nav mana vaina, ka Siliņš nemāk komatus salikt...

-2 [+] [-]

, 2010-01-23 00:47, pirms 2 gadiem
nu tak atsakies no sava maksas abonementa. domaa ka bez tevis kaads paliks nabagaaks? ko tu te draudi?

+2 [+] [-]

, 2010-01-23 01:59, pirms 2 gadiem
SA raksti parasti ir profesionaali uzrakstiiti, bet par daudziem sportacentrs.com t.s. "autoriem" reizeem ir brangi jaaiereec. Biezhi raksta autoram nav sajeegas par konkreeto teemu, vien vaajas anglju valodas zinaashanas un veelme kaut ko "uzrakstiit". Tad arii rodas zhurnaalistiski analfabeetiski teksti, balstiiti uz aarzemju saitu informaaciju, bet tulkojot pilniigi salaisti deelii (reizeem pat sagroziiti fakti). Nav briinums, ka tauta par tiem izsaka savu viedokli.

[+] [-]

, 2010-01-23 02:36, pirms 2 gadiem
"Ja tas tuvākā nākotnē nenotiks, es atteikšos no maksas abonementa."

Nē, tikai ne to!!!! Kā Puče to pārdzīvos ?!?

+1 [+] [-]

, 2010-01-23 02:44, pirms 2 gadiem
vecīt , izskatās ka šajā pašā brīdī tu centies kādam ielīst dziļi dziļi , šaubos vai tu kadreiz būsi tas kurš banos. Nepatīk tas ko lasi komentāros , nu tad nelasi vispār , tas jau nav tas kas ir jālasa it kā obligāti. Piedod , bet tādi kā tu man vienkārši kaitina. Un vēl jautājums , ja jau tev tik šausmīgi nepatīk šī publika un noliec tvnet u.t.t lietotājus , tad dari tieši tā kā pats teici , taisi savu saitu un dzīvo laimīgs. Lai tev dzīvē veicas !

[+] [-]

, 2010-01-23 14:48, pirms 2 gadiem
domāju ka nav jēgas mācīt tos kuri grib mācīt citus...kā saka - Гарбатого могила изправит...

[+] [-]

, 2010-02-01 18:25, pirms 2 gadiem
Tev ir svarīgs raksts vai komentāri? manuprāt tu maksā par rakstiem. Nelasi tak tos komentārus.

[+] [-]

, 2010-02-05 17:55, pirms 2 gadiem
Autors - MuĻĻA !!!

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Pirmdiena, 28. maijs

00:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču

Trešdiena, 30. maijs

15:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC