Banot portāla autoru komentētājus!
Lūdzu sportacentrs.com vadību nopietnāk attiekties pret komentāriem.
Vadzis ir plīsis. Man un esmu pārliecināts daudziem citiem traucē tas, ka pēdējā laikā visos rakstos katrs otrais vai trešais komentārs ir nevis par konkrēti aprakstīto notikumu, bet gan par tā autoru.
Es vēlos komentāros redzēt viedokļus par notikumu, man nav jālasa, ka kāds 'anonīmais pseidogudrinieks' uzskata, kam būtu jāraksta raksts vai kā tas būtu jādara.
Šiem gudriniekiem man ir piedāvājums - izejiet no vidējā latviešu negatīvisma, skaudības attiecībā pret apkārtējos vidi, bet tā vietā ņemiet un izveidojiet paši savus portālus. Tādus, kuros rakstos nav kļūdu, kuros strādā labākie autori, kuros viss ir ideāli.
Savādāk gudri dirst nav malku cirst. Mācīt mēs visi varam, bet tas nevis padara Tevi par baigi īpašo pārējo acīs, bet tikai pierāda, ka Tu esi tas pats tvnet vai delfi pasistais komentētājs.
Jā, naivi cerēt, ka lietas mainīsies uz labo pusi, bet es piedāvāju portāla administrācijai vienkārši bez žēlastības dzēst komentārus un banot dalībniekus, kas komentē nevis par raksta būtību, bet gan par autoru. Jā, uz nopietnām kļūdām norādīt ir okey, bet ne jau ala "autors ir stulbs" vai "šis neko nejēdz no tenisa" utt
Īpaši augstāk uzrakstītais ir attiecināms uz maksas sadaļu Sporta Avīze+. Es atvainojos, bet komentāros ir VAIRĀK SATURA nekā pašā rakstā, tāpēc jātiecas uz to, lai komentāri ir kā labs raksta papildinājums nevis sabojātājs. Vismaz šajā maksas sadaļā šādiem 'sliktiem' komentāriem ir jāpazūd, tie ir jāmoderē.
Ja tas tuvākā nākotnē nenotiks, es atteikšos no maksas abonementa.
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+6 [+] [-]
+1 [+] [-]
-2 [+] [-]
+2 [+] [-]
-4 [+] [-]
[+] [-]
+2 [+] [-]
+1 [+] [-]
[+] [-]
+5 [+] [-]
-2 [+] [-]
+2 [+] [-]
[+] [-]
Nē, tikai ne to!!!! Kā Puče to pārdzīvos ?!?
+1 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]