Izbrins no Olimpiskas studijas

opaa

jau otro vakaru sezu,gaidu vel kadu vestuli ieks esporta no kadam princesitem :D
paraleli iet Olimpiska studija.nu ok izdomaju paluret.Mazs ieskats un pardomas no manas puses.
Kreipans ka izradas sez un komente maza kabuziti,kas nav lielaks par 1 reiz 1 metru.Jo man visu laiku man bija parlieciba,ka komenteshana notiek esot klat sacensibas un verojot vismaz sausanu.ar ko ari briziem var saprast kreipana putroshanos.
Un tad secinajusm-ltv visulaiku uzsver,ka nav skanosha.tad kada jega sutit kreipanu uz kanadu,ja tik pat labi vinjs var sedet riga un komentet.
Teiksiem vinjs ari veido kkadus rakstusun interve sportistus.un jega tam, vinji nav pat izveidojusi nevienu interviju ar arzemju sportistiem,nav nevienas intervijas ar uzvaretajiem,kas ari bija man jautajums pazvanot uz Oimpisko studiju.
un Joksts-kads ir jusu vards un jautajums,griezas jau kaulos.
aaa un vel ta latviete tika interveta,kas 1,5 agdi strada kanada.omg,kas vinjai pa akcentu bija-ka cilveks var sevi ta sabojat.tad jau ozo vai irbem vispar nebutu vairs jaruna latviski.
pfuuu tas viisss.

1 2 44 komentāri

+14 [+] [-]

, 2010-02-15 20:23, pirms 2 gadiem
Varbuut pietiks,samierinies taapat tava raudaashana neko nedos..

+5 [+] [-]

, 2010-02-15 20:24, pirms 2 gadiem
atpūties čalīt un nestreso. Viss būs labi.

-2 [+] [-]

, 2010-02-15 20:25, pirms 2 gadiem
Ieelpo un izelpo 3x un paliks labak!
Ko tu ar sito gribeji pateikt? Kaa ir ta ir, tapat tavs skumjais viedoklis te newienu neiteresee!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+3 [+] [-]

, 2010-02-15 20:28, pirms 2 gadiem
ak ta tu tas biji kas zvanīja

[+] [-]

, 2010-02-15 20:29, pirms 2 gadiem
tak shitas ir parasts onānists

+10 [+] [-]

, 2010-02-15 20:29, pirms 2 gadiem
ū, kādi mēs esam negatīvi un uzvilkti. Saņemies un palaid vaļā savu negatīvo domu burbuli

+2 [+] [-]

, 2010-02-15 20:30, pirms 2 gadiem
un es domāju, kurš ānis tur zvana un prasa tādas muļķības

+7 [+] [-]

atceries to,ka Kreipāns netikai priekš LTV7 strādā,un kad nekomentē,tad iespējams dodas pie sportistiem uz intervijām,konferencēm,ne jau tikai viņa uzdevums ir sēdēt!!!

+4 [+] [-]

āris spāre rakstīja: ū, kādi mēs esam negatīvi un uzvilkti. Saņemies un palaid vaļā savu negatīvo domu burbuli

+4 [+] [-]

, 2010-02-15 20:31, pirms 2 gadiem
Kur tad ir tās intervijas?
Slēpts komentārs: RaivisNoTalsiem

+9 [+] [-]

, 2010-02-15 20:31, pirms 2 gadiem
RaivisNoTalsiem rakstīja: Es biezi zvanu, un man atbild, jo visi zina, ka man vismaz ir sakarigi un tadi jautajumi, kuri ir aktuali un atbildes uz tiem grib dzirdet visa Latvija!
Nemelo daži tavi jautājumi ir gar zemi.
Ejat skatīties, kā igauņiem atripo zelts

+7 [+] [-]

, 2010-02-15 20:32, pirms 2 gadiem
Samierinies un gaidi hokejuEs vairs nevaru sagaidit

[+] [-]

, 2010-02-15 20:36, pirms 2 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Nemelo daži tavi jautājumi ir gar zemi.
Ejat skatīties, kā igauņiem atripo zelts
Nu nevajag jau tik skarbi par mani runat, censos cik varu un sekoju lidzi sportam visur.
Ja, tagad tiesi skatos distancenes, sakrajusies jau paris jautajumi, kas mani ieinteresejusi, taka skataties studiju.
Un ja, cerams Igauni panems zeltu.

+5 [+] [-]

, 2010-02-15 20:38, pirms 2 gadiem
Bet es tik un tā neticu, ka tas esi tu. Tāpēc nākošreiz, kad zvan;isi pasaki pirms jautājuma, es mīlu esportu.

-2 [+] [-]

, 2010-02-15 20:42, pirms 2 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Bet es tik un tā neticu, ka tas esi tu. Tāpēc nākošreiz, kad zvan;isi pasaki pirms jautājuma, es mīlu esportu.
Labrit? Es tak te nereklamesu Latvija aktualus portalus, tas nu gan nebutu pareizi.

+2 [+] [-]

, 2010-02-15 20:43, pirms 2 gadiem
RaivisNoTalsiem rakstīja: Labrit? Es tak te nereklamesu Latvija aktualus portalus, tas nu gan nebutu pareizi.
skaidrs... Kā tad grasies pierādīt savu identitāti?

-1 [+] [-]

, 2010-02-15 20:46, pirms 2 gadiem
mister_negative(ecb) rakstīja: tas,ka vinjs pec komentariem,vēl iemin,ka vinjs ir raivis-viss paliek skaidrs
Nesapratu, kas paliek skaidrs? Vienkarsi uzrakstu savu vardu apaksa, kas parada, ka tas esmu es - Raivis. Ta ir katra briva izvele. Nesaprotu,kas tev te tads ipass liekas?

+1 [+] [-]

, 2010-02-15 20:47, pirms 2 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: skaidrs... Kā tad grasies pierādīt savu identitāti?
tak tas nav nekāds Raivis no Talsiem, jo vienreiz sporta studijā bij sižets no viņa mājas un tas bija vecis gados un itkā baigais sporta fans, bet šis tak te ir reģistrējies tik pirms 4 nedēļām, tad nu gan baigais sporta fans ;D

+1 [+] [-]

Autor, iedomājies kas notiks šajā portālā ja katrs nejēga sāks taisīt šādus stulbus topikus
1.Vai tiešām Tu līdz šim nezināji elementāru lietu : "Visi komentē sēžot pie monitora"
2. Kas Tev trūkst intervijas ar uzvarētājiem, visas malas pilnas, meklē. Ko tad uzvarētājs pateiks mūsu žurnālistam jaunu? Mūsu žurnālisti tur galvenokārt atrodas lai intervētu mūsējos.
3. Joksta jautājums zvanītājam ir standart frāze kuru uzdod visi profesionāli žurnālisti, lai ieliktu rāmjos zvanītājus, jo tiešraidēs visādi brīnumi ar viņiem gadās.

[+] [-]

Domu_Lasītājs rakstīja: skaidrs... Kā tad grasies pierādīt savu identitāti?
Nu netaisos ari te mulkoties visas Latvijas prieksa un netaisit nekadas mulkibas, patiesam nezinu, ko varetu tadu sakarigu izdarit.

-1 [+] [-]

, 2010-02-15 20:48, pirms 2 gadiem
mister_negative(ecb) rakstīja: un tie tavi seklie jautajumi studija,ka ari seit raivja uzsvershana pusei lietotaju liek nošķebinaties.nepietiek ka niks tev tas varenais,vel aiz komentariem tev raivisms japiemin.
Tu nevienam neinteresē, idiot.

-2 [+] [-]

, 2010-02-15 20:50, pirms 2 gadiem
placis rakstīja: tak tas nav nekāds Raivis no Talsiem, jo vienreiz sporta studijā bij sižets no viņa mājas un tas bija vecis gados un itkā baigais sporta fans, bet šis tak te ir reģistrējies tik pirms 4 nedēļām, tad nu gan baigais sporta fans ;D
Ko tu te lej placi? Man jau vienalga, vai tici vai ne, bet esmu Raivis.

[+] [-]

, 2010-02-15 20:54, pirms 2 gadiem
mister_negative(ecb) rakstīja: un tavs niks jau neparada,kas tu esi??
Nu es saku jau... Ja, un ari niks, ja neredzi, pierada, ka esmu Raivis. Taka nesaksim te lielos stridus.

+1 [+] [-]

, 2010-02-15 21:06, pirms 2 gadiem
mister_negative(ecb) rakstīja: 1.nee visi nesez pie monitora.domaju,ka lielaka daļa ir klat sacensibas un redz vairak vai mazak,kas notiek(runaju tagad par biatlonu)
2.labi,es saprotu angļu valodu un varu redzet inetrvijas citur.bet ir daudzi,kas skatas ltv7-pensionari,cilveki bez valodu zinashanam utt.kur vinji lai redz intervijas.Tu tadu domu nepielauj.
3.kada veel standarta fraze
1. Slikti domā, visa pasaule redz vienu un to pašu bildi, visi komentē to ko redz skatītāji, kā Tu iedomājies viņi redz sašautos mērķus, vai notikumus trases vidū.
3. Standart frāze-žurnālistam jāprasa zvanītāja vārds lai vismaz zinātu (nosacīti) ar ko runā, lai atbildot būtu kam atbildēt. Tā strādā visas tv un radio kas pieņem zvanus.
1 2 44 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Piektdiena, 10. februāris

16:30BBL2: Valmiera - Naglis
18:58LIVE BBL: Ventspils - Juventus
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Visvaldi Nagobadu

Sestdiena, 11. februāris

15:58LIVE BBL: Liepājas lauvas - Juventus
18:30BBL: Ventspils - Juventus
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Aigaru Fadejevu

Svētdiena, 12. februāris

18:00BBL: Liepājas lauvas - Juventus

Pirmdiena, 13. februāris

14:30BBL: Liepājas lauvas - Juventus