Izbrins no Olimpiskas studijas
opaa
jau otro vakaru sezu,gaidu vel kadu vestuli ieks esporta no kadam princesitem :D
paraleli iet Olimpiska studija.nu ok izdomaju paluret.Mazs ieskats un pardomas no manas puses.
Kreipans ka izradas sez un komente maza kabuziti,kas nav lielaks par 1 reiz 1 metru.Jo man visu laiku man bija parlieciba,ka komenteshana notiek esot klat sacensibas un verojot vismaz sausanu.ar ko ari briziem var saprast kreipana putroshanos.
Un tad secinajusm-ltv visulaiku uzsver,ka nav skanosha.tad kada jega sutit kreipanu uz kanadu,ja tik pat labi vinjs var sedet riga un komentet.
Teiksiem vinjs ari veido kkadus rakstusun interve sportistus.un jega tam, vinji nav pat izveidojusi nevienu interviju ar arzemju sportistiem,nav nevienas intervijas ar uzvaretajiem,kas ari bija man jautajums pazvanot uz Oimpisko studiju.
un Joksts-kads ir jusu vards un jautajums,griezas jau kaulos.
aaa un vel ta latviete tika interveta,kas 1,5 agdi strada kanada.omg,kas vinjai pa akcentu bija-ka cilveks var sevi ta sabojat.tad jau ozo vai irbem vispar nebutu vairs jaruna latviski.
pfuuu tas viisss.
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

+14 [+] [-]
+5 [+] [-]
-2 [+] [-]
Ko tu ar sito gribeji pateikt? Kaa ir ta ir, tapat tavs skumjais viedoklis te newienu neiteresee!!!
+3 [+] [-]
[+] [-]
+10 [+] [-]
+2 [+] [-]
+7 [+] [-]
+4 [+] [-]
+4 [+] [-]
+9 [+] [-]
Ejat skatīties, kā igauņiem atripo zelts
+7 [+] [-]
[+] [-]
Ja, tagad tiesi skatos distancenes, sakrajusies jau paris jautajumi, kas mani ieinteresejusi, taka skataties studiju.
Un ja, cerams Igauni panems zeltu.
+5 [+] [-]
-2 [+] [-]
+2 [+] [-]
-1 [+] [-]
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
1.Vai tiešām Tu līdz šim nezināji elementāru lietu : "Visi komentē sēžot pie monitora"
2. Kas Tev trūkst intervijas ar uzvarētājiem, visas malas pilnas, meklē. Ko tad uzvarētājs pateiks mūsu žurnālistam jaunu? Mūsu žurnālisti tur galvenokārt atrodas lai intervētu mūsējos.
3. Joksta jautājums zvanītājam ir standart frāze kuru uzdod visi profesionāli žurnālisti, lai ieliktu rāmjos zvanītājus, jo tiešraidēs visādi brīnumi ar viņiem gadās.
[+] [-]
-1 [+] [-]
-2 [+] [-]
[+] [-]
+1 [+] [-]
3. Standart frāze-žurnālistam jāprasa zvanītāja vārds lai vismaz zinātu (nosacīti) ar ko runā, lai atbildot būtu kam atbildēt. Tā strādā visas tv un radio kas pieņem zvanus.