Dažbrīd brīnos par sportacentra adminiem

Ir tāds varonis Andris Vētra

es mierīgi malkoju vīnu,un pēkšņi ieraugu,ka man esporta vēstule pienākusi.nu ok,domāju atkal kāda meiča atrakstījusi vai neapmierināts pokemons.
bet nē izradās Andris Vētra man iešķiebis brīdinājumu.
un par ko-pie līdumas raksta esmu ierakstījis-"Tūriste"
sākuma apstulbu,pa nezinaju vai smeities vai raudāt.
Tas,ka adminam ir kritiskas dienas un kadas īpašas simpatijas pret kadu sportistu,nedod viņam tiesīabs ne par ko dot brīdinajumus

1 2 40 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+24 [+] [-]

, 2010-02-14 21:28, pirms 2 gadiem
Dažreiz brīnos par SC lietotājiem, kas sportisti, kas ir izcīnījusi vietu OS, sauc par tūristi.

+2 [+] [-]

, 2010-02-14 21:29, pirms 2 gadiem
polārlācēns rakstīja: Dažreiz brīnos par SC lietotājiem, kas sportisti, kas ir izcīnījusi vietu OS, sauc par tūristi.
izlasi vinja niku, sapratiisi kapeec taa

+6 [+] [-]

, 2010-02-14 21:41, pirms 2 gadiem
pareizi ir. vismaz Andris Vētra saprata ka tu esi idiots un varēja tevi nobanot !

+11 [+] [-]

, 2010-02-14 21:42, pirms 2 gadiem
1.Uzreiz pasaku, ka es neatbalstu konkrētā lietotāja komentāru, taču ir arī vārda brīvība jāievēro!

2.Ir cilvēki, ar ļoti lieliem kompleksiem, kam lielu prieku izraisa piešķirt kādam brīdinājumu, vai nobanot.
Admina vietā es par apzīmējumu "tūriste" būtu pasmaidījis, jo skaidrs, ka vārds "tūrists" neklasificējas kā rupjība vai kā lamuvārds, it īpaši tajā kontekstā, kā sportiste nostartēja.

3.Cien. Admini - katram ir tiesības uz savu viedokli, arī tajā "tūristu" jautājumā. Nepataisiet sevi par apsmiekla objektiem, tak domājat loģiski, banot var par rupjībām, bet ne jau par komentāriem zem raksta, lai arī tie nav konkrētam sportistam glaimojoši (protams, iztiksim bez rupjībām, korekti, kā konkrētajā gadījumā).

P.S. Cien. Ēriks Strauss LTV tiešraidē par daudziem mūsu sportistiem izteica ļoti negatīvus spriedumus, tad ko - nobanosim arī viņu no televīzijas, vai?!

-2 [+] [-]

, 2010-02-14 21:54, pirms 2 gadiem
asdfgh1 rakstīja: Skudriniek - pis tak taisni cirvi.
Šis ir privāts portāls, lai arī daļa adminu un autoru (piemēram tas kas raksta par KHL visu laiku :* ) ir mazgadīgi un bieži kļūdās, bet šis ir privāts portāls, un līdz ar to - var darīt kā vēlas. Protams, ja rakstītu Cīrulim un sūdzētos par nepamatotu banu - iespējams, pat atbanotu - bet ne jau forumā taisīt topiku un kko skaidrot.
Varbūt, vismaz šeit, iztiksim bez rupjībām? Šis tak privāts portāls, neņem visu tik personīgi...
Kā saprotu, tas ir kādam no adminiem "otrais niks"?!

-1 [+] [-]

, 2010-02-14 22:01, pirms 2 gadiem
asdfgh1 rakstīja: āpsi, es esmu Spertāls, tjipa kāds nezin to
Kurš no viņiem? Tēvs vai dēls? Es abus pazīstu.

-2 [+] [-]

, 2010-02-14 22:05, pirms 2 gadiem
asdfgh1 rakstīja: Stulbeni manam sencim ir cits uzvārds.
fail spams sanāca.
Lai gan tā jau ir ar 90% Tavu postu
Tip, Tu esi vienīgais Spertāls pasaulē???!!!

[+] [-]

, 2010-02-14 22:11, pirms 2 gadiem
Starp citu, te ir vieta diskusijām - ar ko vārds "tūrists" būtu tāds aizvainojošs?
Iespējams, te iespaidu atstājuši angļu tūristi, kas kārto dabiskās vajadzības sabiedriskās vietās. Iespējams, ka šis vārds līdz ar to tiek degradēts, jo asociējas ar šiem iedzērušajiem ļautiņiem.
Tip tūrists = apdzēries, vai vismaz viegli iereibis indivīds ar nolaistām biksēm kaut kur Rīgas centrā krūmos vai tamlīdzīgi.

Taču agrāk vārdam "tūrists" bija daudz cēlāka, labāka nozīme = cilvēks, kas izzinošā nolūkā apceļo dažādas valstis vai pilsētas, apmeklē sev interesējošās vietas, lai izzinātu pasauli.

Tas, ko mēs katrs padomājam pie vārda "tūrists" - ir katra mūsu pašu galvā, nevajag vainot citus pie saviem stereotipiem.

+1 [+] [-]

, 2010-02-14 22:12, pirms 2 gadiem
vot tad, ka tu uzaudzēsi ūsas kā matulim, vai beibī feisu kā pučem, tad varēsi zem promilēm pļūtīt iekšā savus epitetus par cilvēkiem, kas jebkurā gadījumā aizbraucot vien uz olimpiādi ir sasnieguši vairāk nekā tu, kā žurnālists... un vēl par to naudiņu no tīņiem iekāsīsi. Līdz tam laikam, tev nebūs admina labo rociņu apšaubīt!

+1 [+] [-]

, 2010-02-14 22:16, pirms 2 gadiem
Lūdzu ņemt vērā, ka Madara Līduma ir draudzene vienam no sportacentrs.com galvenajiem cilvēkiem, līdz ar to vārda "tūriste" lietošana ir klasificējama kā noziegums

Es domāju, ka Madara vēl parādīs saviem kritiķiem Vankūverā!

+2 [+] [-]

, 2010-02-14 22:20, pirms 2 gadiem
asdfgh1 rakstīja: Tikai nevirini savu muti internetā pēc tam, kad Tevi brīdina par sportistu zākāšanu sporta portālā.
Sorry, es nevienu par tūristu neesmu saucis. Es jau rakstīju, ka jāsamierinās ar dažādiem viedokļiem, un personīgi man nekādas neērtības nerada tas, ka kāds cits raksta par "tūristiem".

+5 [+] [-]

, 2010-02-14 22:22, pirms 2 gadiem
asdfgh1 :

[+] [-]

, 2010-02-14 22:22, pirms 2 gadiem
nūū man arī šodien brīdinājums iedots par it kā sveša raksta kopēšanu forumā,kaut gan visu pats iztulkoju un atsauci ar ieliku,neko kopējis nebiju

+4 [+] [-]

, 2010-02-14 22:30, pirms 2 gadiem
tas tak ir sporta centrs.. ko tu gribi?

+1 [+] [-]

, 2010-02-14 22:31, pirms 2 gadiem
asdfgh1 rakstīja: kurš man mīnusiņu ielika?

man bus jauna profila bilde draugos, paldies bimbi.
ja neredzētu, neticētu ka esporta slavenība mani pazīst
Kurš ta briļļaino resnīti nepazīst? Tizluma kalngals pie rakstiem par Manutd spēlēm. Ja nezinātu, ka briļļains, pieaudzis un resns, domātu, ka bērns, bet tā liekas, ka kaut kādi kompleksi tev.

Bet ne par to ir šī tēma, pieturēsimies pie tēmas - adminiem. Dažiem noteikti nepatīk, kad vinus nosauc par resniem, bet daži pilnīgi normāli uztver komentārus, kuros viņi nosaukti par lo.hiem u.t.t. Viss atkarīgs no katra admina rakstura.

[+] [-]

, 2010-02-14 22:34, pirms 2 gadiem
Brīdinājumu saņemis pat viens no autoriem Edmunds Novickis Nez par ko, kritizējis savējos?
1 2 40 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Piektdiena, 10. februāris

16:30BBL2: Valmiera - Naglis
18:58LIVE BBL: Ventspils - Juventus
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Visvaldi Nagobadu

Sestdiena, 11. februāris

15:58LIVE BBL: Liepājas lauvas - Juventus
18:30BBL: Ventspils - Juventus
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Aigaru Fadejevu

Svētdiena, 12. februāris

18:00BBL: Liepājas lauvas - Juventus

Pirmdiena, 13. februāris

14:30BBL: Liepājas lauvas - Juventus