Dažbrīd brīnos par sportacentra adminiem
Ir tāds varonis Andris Vētra
es mierīgi malkoju vīnu,un pēkšņi ieraugu,ka man esporta vēstule pienākusi.nu ok,domāju atkal kāda meiča atrakstījusi vai neapmierināts pokemons.
bet nē izradās Andris Vētra man iešķiebis brīdinājumu.
un par ko-pie līdumas raksta esmu ierakstījis-"Tūriste"
sākuma apstulbu,pa nezinaju vai smeities vai raudāt.
Tas,ka adminam ir kritiskas dienas un kadas īpašas simpatijas pret kadu sportistu,nedod viņam tiesīabs ne par ko dot brīdinajumus
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

+24 [+] [-]
+2 [+] [-]
+6 [+] [-]
+11 [+] [-]
2.Ir cilvēki, ar ļoti lieliem kompleksiem, kam lielu prieku izraisa piešķirt kādam brīdinājumu, vai nobanot.
Admina vietā es par apzīmējumu "tūriste" būtu pasmaidījis, jo skaidrs, ka vārds "tūrists" neklasificējas kā rupjība vai kā lamuvārds, it īpaši tajā kontekstā, kā sportiste nostartēja.
3.Cien. Admini - katram ir tiesības uz savu viedokli, arī tajā "tūristu" jautājumā. Nepataisiet sevi par apsmiekla objektiem, tak domājat loģiski, banot var par rupjībām, bet ne jau par komentāriem zem raksta, lai arī tie nav konkrētam sportistam glaimojoši (protams, iztiksim bez rupjībām, korekti, kā konkrētajā gadījumā).
P.S. Cien. Ēriks Strauss LTV tiešraidē par daudziem mūsu sportistiem izteica ļoti negatīvus spriedumus, tad ko - nobanosim arī viņu no televīzijas, vai?!
-2 [+] [-]
Kā saprotu, tas ir kādam no adminiem "otrais niks"?!
-1 [+] [-]
-2 [+] [-]
[+] [-]
Iespējams, te iespaidu atstājuši angļu tūristi, kas kārto dabiskās vajadzības sabiedriskās vietās. Iespējams, ka šis vārds līdz ar to tiek degradēts, jo asociējas ar šiem iedzērušajiem ļautiņiem.
Tip tūrists = apdzēries, vai vismaz viegli iereibis indivīds ar nolaistām biksēm kaut kur Rīgas centrā krūmos vai tamlīdzīgi.
Taču agrāk vārdam "tūrists" bija daudz cēlāka, labāka nozīme = cilvēks, kas izzinošā nolūkā apceļo dažādas valstis vai pilsētas, apmeklē sev interesējošās vietas, lai izzinātu pasauli.
Tas, ko mēs katrs padomājam pie vārda "tūrists" - ir katra mūsu pašu galvā, nevajag vainot citus pie saviem stereotipiem.
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
Es domāju, ka Madara vēl parādīs saviem kritiķiem Vankūverā!
+2 [+] [-]
+5 [+] [-]
[+] [-]
+4 [+] [-]
+1 [+] [-]
Bet ne par to ir šī tēma, pieturēsimies pie tēmas - adminiem. Dažiem noteikti nepatīk, kad vinus nosauc par resniem, bet daži pilnīgi normāli uztver komentārus, kuros viņi nosaukti par lo.hiem u.t.t. Viss atkarīgs no katra admina rakstura.
[+] [-]