Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

С Днем Победы

С Днем Победы

Сегодня 9ого мая отмечается.
9 мая 1945 года – граница во времени между прошлым и будущим. С этого дня прошлое – это гибель миллионов людей, голод, страдания, нищета. Всё после это новая счастливая жизнь, выстраданная, заслуженная тяжкими военными испытаниями.
Так давайте забудем в этот день о разногласиях, окупациях и прочих мелочах, и просто почтим память тех кто выстрадал эту победу.

з.ы. на прошлое все таки стоит оглядыватся, и оглядываясь надо вспоминать то лучшее что было...

1 2 48 komentāri

+25 [+] [-]

, 2009-05-09 10:08, pirms 3 gadiem
nost ar 9 maiju!

+21 [+] [-]

, 2009-05-09 10:26, pirms 3 gadiem
Nacisma uzvaras diena bija vakar, ja tu to tā arī neesi pamanījis. Bet man šī ir otrās padomju okupācijas diena (tas nekas, ka tā notika mazliet agrāk).

+3 [+] [-]

, 2009-05-09 10:37, pirms 3 gadiem
A ja taa padomaa - Krievijaa svin 9. maiju taapeec, ka kapitulaacija tika parakstiita 9. maijaa peec Krievijas laika. Bet principaa Riigaa arii tobriid jau bija 9. maijs, ja nekljuudos.

+15 [+] [-]

, 2009-05-09 10:41, pirms 3 gadiem
Kas tas par hereoglifu? Tatāru valoda?

+19 [+] [-]

, 2009-05-09 10:46, pirms 3 gadiem
Provokacija, nekas vairaak, iesaku ignoreet

+1 [+] [-]

, 2009-05-09 10:51, pirms 3 gadiem
Latvijas okupācija un Uzvaras diena tomēr ir divas lietas kas nav viens un tas pats.Negtribu aizmirst LV okupāciju un nedrīkst to darīt bet mīļie Tautieši ir jāpiekrīt ka arī krievu armijā bija īsti cīnītāji un varoņi kas ir pelnījuši lai viņus godinātu.Diemžēl īsto frontinieku uz šodienu man liekas nav palicis neviens bet ir tikai tie kas sēdēja aizmugurē,bet tas ir atkal jau cits stāsts.UN ja mēs vēlamies lai mūsu tautiešus atceras un godina mums jāizrāda cieņa arī krievu kritušjiem.Ja pa mirušo nav nekas labs ko teikt tad labāk klusē.Un jāpiekrīt ka karš tika uzvarēts un fašisms tika uzveikts.UN šo vēstures labu jau nevar apstrīdēt.
Uzvara pār fašismu un kādas tauatas okupāciju nevejadzētu mest vienā katlā.
Lai slava kritušajiem kas krita kaujās II Pasaules karā.
VArbūt tikai autoram nevajadzētu sporta ziņās mest iekšā topiku par kara tēmu.

+3 [+] [-]

, 2009-05-09 10:56, pirms 3 gadiem
prpr, es Tevi personīgi arī apsveicu šajā dienā, vispār jau visā eiropā mēs šo dienu pieminējām vakar, man nekas nav pret nacisma sagrāvi bet tas nemaina manu negatīvo attieksmi pret Krieviju kur jau no 90-to gadu sākuma nacisms atkal atdzimst.

+11 [+] [-]

, 2009-05-09 10:58, pirms 3 gadiem
Latviešiem tie nav nekādi svētki....

+14 [+] [-]

, 2009-05-09 10:58, pirms 3 gadiem
nekādi nesaprotu, kāpēc jārīko tik lieli svētki par godu automobilim???

+9 [+] [-]

, 2009-05-09 11:08, pirms 3 gadiem
iisteniibaa jau 8. maijs buutu jaasvin...bet nu man shie sveetki riebjas tikai taapeec ka krievi latvijaa to paarveersh savaadaak nekaa shie sveetki buutu jaasvin...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

-2 [+] [-]

, 2009-05-09 11:57, pirms 3 gadiem
LuissH1 rakstīja: palasi vēstures grāmatas. tas kas ir tagad es pat nezinu kā to nosaukt
Vēstures grāmatas nav objektīvākais rādītājs pēc kura orientēties. Vēstures grāmatu varu uzrakstīt es, tu, jebkurš un katram tā sanāks savādāka (iespējams, pet manāmi savādāka), pēc n gadiem tās kāds lasīs un domās ka tur bija tā un šitā, lai gan reāli tur nebija ne tā ne šitā, jo visas tās grāmatas ir tikai kāda cilvēka (vai grupas) interpretācija par tēmu.

Un 9. maijā tāpēc, ka Krievijā tad jau bija 9.05.45, kad tika pasludināta uzvara, bet Vācijā (Eiropā) - 8.05.45.
Un ko, tagad sanāk, ka Uzvaras diena tiek svinēta pēc karā zaudētāju laika?

+5 [+] [-]

, 2009-05-09 12:09, pirms 3 gadiem
Starp citu, pirms dažiem gadiem prpr, sagaidījis līdzīgas atbildes par šo pašu tēmu, pasludināja par aiziešanu no eSporta.

gulags.wordpress.com: 9.maiju sagaidot « gulags.lv

[+] [-]

, 2009-05-09 12:18, pirms 3 gadiem
Mņe muži do feņi vaš prazņik.

-2 [+] [-]

, 2009-05-09 12:18, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Vēstures grāmatas nav objektīvākais rādītājs pēc kura orientēties. Vēstures grāmatu varu uzrakstīt es, tu, jebkurš un katram tā sanāks savādāka (iespējams, pet manāmi savādāka), pēc n gadiem tās kāds lasīs un domās ka tur bija tā un šitā, lai gan reāli tur nebija ne tā ne šitā, jo visas tās grāmatas ir tikai kāda cilvēka (vai grupas) interpretācija par tēmu.

Un 9. maijā tāpēc, ka Krievijā tad jau bija 9.05.45, kad tika pasludināta uzvara, bet Vācijā (Eiropā) - 8.05.45.
Un ko, tagad sanāk, ka Uzvaras diena tiek svinēta pēc karā zaudētāju laika?
vispār es pieļauju iespēju ka vēl pēc gadiem 20-30 vēsture kā mācību priekšmets vispār netiks skolās mācīta, manuprāt nav neprecīzākas zinātnes par vēsturi, var būt paliks sausu faktu izklāstijums labākajā gadijumā par iepriekšējo gadsimtu.

-3 [+] [-]

, 2009-05-09 12:23, pirms 3 gadiem
Agris 77 rakstīja: vispār es pieļauju iespēju ka vēl pēc gadiem 20-30 vēsture kā mācību priekšmets vispār netiks skolās mācīta, manuprāt nav neprecīzākas zinātnes par vēsturi, var būt paliks sausu faktu izklāstijums labākajā gadijumā par iepriekšējo gadsimtu.
Dokumentāli pierādāmu faktu, nevis puspatiesību, kā tas tagad notiek... .

+1 [+] [-]

, 2009-05-09 12:25, pirms 3 gadiem
visus kas svin sito dienu pie vienas sienas un pa lodei galva!!! es pats personigi noziedosu katram pa vienai lodei!!! un dinamitu prieks uzvaras pieminekla!!!

+7 [+] [-]

, 2009-05-09 12:27, pirms 3 gadiem
9. maijs? 9. maijs nav svētki. Tas ir tikpat likumsakarīgi kā Uzvaras piemineklim nav vietas Rīgā.

+8 [+] [-]

, 2009-05-09 13:05, pirms 3 gadiem
brutal_force rakstīja: ES LABĀK SVINU HITLERA DZIMŠANAS DIENU, NEVIS 9.MAIJU.
JO KRIEVI MUMS IR NODARĪJUŠI DAUDZ VAIRĀK SLIKTA, NEKĀ VĀCIEŠI.
Vai vajag svinēt Hitlera dzimšanas dienu tas fakts ir apstrīdams, bet to ka krievi izdarīja Latvijai un latviešiem daudz vairāk ļauna ir neapstrīdams fakts. Hitlers Staļinam var tikai zābakus notīrīt.

[+] [-]

, 2009-05-09 13:21, pirms 3 gadiem
Jurchiks rakstīja: wow, cik tu esi gudrs! gribētu es redzēt, ko tu domātu, ja tavi vecāki, draugi, dzīvesbiedrs vai kāds cits tuvs cilvēks ietu bojā otrā pasaules kara laikā cīnoties ar nacismu.
tur jau ta nozime ar katru gadu samazinas, šogad jau tur vairak uzsvars tiks likts uz politiku, tuvojoties velesanam atseviskas partijas tiesam sodien izmantos to.

+1 [+] [-]

, 2009-05-09 13:23, pirms 3 gadiem
Es nesaprotu, kur probleema. Risinaajums pavisam vienkaarshs.

Katrs var piemineet vai svineet, ko un kuraa dienaa vien grib. Nav neviena likuma, kas kaadu dienu noteiktu par iznjeemumu. Nav no taa jaataisa balagaans un lieki jaakurina tauta ne presee, ne forumos. Nu lai tachu vinji iet pie taa sava piemineklja reizi gadaa, liek pukjes, ierauj sto gram un vicinaas ar ordenjiem. Policija lai no malas uzmana kaa jebkuru publisku pasaakumu, kur paredzams tautas piepluudums. Ja medijos vai uz vietas kaads saak pie reizes kaut ko pretvalstisku propagandeet, tad to sashnjoreet un uz iecirkni prom apstaaklju noskaidroshanai un ja vajadzees, attieciiga panta uzraadiishanai.

-3 [+] [-]

, 2009-05-09 13:48, pirms 3 gadiem
maris777 rakstīja: Vai vajag svinēt Hitlera dzimšanas dienu tas fakts ir apstrīdams, bet to ka krievi izdarīja Latvijai un latviešiem daudz vairāk ļauna ir neapstrīdams fakts. Hitlers Staļinam var tikai zābakus notīrīt.
Bet ja nebūtu šīs uzvaras dienas vēl nemaz nav zināms, kas nodarītu pāri vairāk latviešiem... . Jo kā zināms Šikelgruberam bija savi plāni saistībā ar teritoriju līdz Urāliem un "īsteno āriešu" dzīves telpu... .

-2 [+] [-]

, 2009-05-09 13:51, pirms 3 gadiem
buhaem! pacančiki

+5 [+] [-]

, 2009-05-09 14:29, pirms 3 gadiem
Jurchiks rakstīja: wow, cik tu esi gudrs! gribētu es redzēt, ko tu domātu, ja tavi vecāki, draugi, dzīvesbiedrs vai kāds cits tuvs cilvēks ietu bojā otrā pasaules kara laikā cīnoties ar nacismu.
Svinet ta ir viena lieta. Nolikt ziedus, sanakt kopa ar tuvajiem un tamlidzigi. Skraidit apkart ar USSR karogiem ir pavisam cita lieta.

+6 [+] [-]

, 2009-05-09 15:02, pirms 3 gadiem
Mani nedaudz mulsina nosaukums "Denj Pobedy"!!! Karā atšķirībā no sporta nav uzvarētāju!!!! jebkurš kars ir nelaime, un zaudētāji ir abas karā iesaistītās puses!!!!
manuprāt šiem svētkiem vajadzētu būt kā II pasaules kara beigu piemiņas diena, kurā cilvēki atceras zaudētos draugus, radus, biedrus, apdomā kāpēc tas tā notika un kas ir jādara, lai nekas tāds nenotiktu vēl reiz!!
es ļoti priecātos, ja šodien braucot mājās ar 10. tramvajuUzvaras pieminekļa redzētu sirmgalvjus, vecos cīņubiedrus, un daudzus citus ļaudis nākot nolikt ziedus, gremdējoties atmiņās...
bet diemžēl man būs jāredz pavisam kkas cits!!! 'politisko partiju priekšvēlēšanu aģitāciju, provokatorus, kašķa meklētājus, piedzērušos tīņus, kam nav nekādas saprašanas, ko citiem nozīmē šī diena!!! Skumji!!!
Slēpts komentārs: mrKju

+1 [+] [-]

, 2009-05-09 16:31, pirms 3 gadiem
Vispār jau 2.p.k beigas svin 8. maijā. 9. maijā svin tā saucamā "lielā tēvijas kara" beigas.

Vispār nedaudz uzjautrinoši tas viss ir. Diemžēl, bet ar "dzīvo" vēsturi tā tas notiek. Manuprāt, par 2. p.k. normāli varēs runāt TIKAI PĒC TAM, kad pēdējais šī kara veterāns nomirs. Un ne ātrāk.

Man personīgi 9. maijs asiocējas ar otreizējo Latvijas okupāciju, nevis ar kautkādiem svētkiem.

Tai pat laikā es respektēju tos kuri cīnījās 2. p.k frontē. Diemžēl, bet šīs dienas sen jau vairs nav tikai šo veterānu dienas, bet gan politikas taisīšanas dienas.

Man nav nekas ja 2. p.k. veterāni iet svinēt savu 9. maiju, tāpat kā leģionāri 16. martu. Taču diemžēl sen jau šīs dienas vairs nav tikai šo sirmgalvju dienas.

Diemžēl, bet tā tas ir.

[+] [-]

, 2009-05-09 16:31, pirms 3 gadiem
Demar 21 rakstīja: Nejauc 2.pas.kara beigas, ar to kas notiek pašlaik.
2.pas.karā uzvarētāju(pēc būtības) NEBIJA.

Taisīt kolektīvo onānismu uz kara laikā mirušo kapiem/piemiņas rēķina NAV nepieciešams
Pašlaik notiek šī pasākuma politizēšana, nevajadzīga politizēšana. Pēc būtības tā jau ir parasta atceres diena.
1 2 48 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5Kaspars Tauriņš116.92
6asirmais116.60
7RUSSIALOVE116.59
8sienazis333114.73
9krustojums113.96