Runā, ka...: Alonso uz ''Ferrari''?
Pēc Sepangā notikušajām otrā posma sacensībām F-1, kur jau otro neveiksmīgo sacīksti aizvadīja Felipe Massa ir radies pamats runām par Alonso pāriešanu uz Maranello komandu jau 2009. gadā.
Vēl pēc pagājušās sezonas Alonso nesaskaņām ar ''McLaren'' komandu un komandas biedru Luisu Hamiltonu parādījās ne mazums baumu, ka divkārtējais pasaules čempons jau ir panācis vienošanos par stāšanos Kimi Raikonena vietā ''Ferrari'' komandā 2009. gadā kad somam beidzas līgums ar itāļiem, bet pēc Felipes Masas neveiksmīgi aizvadītajiem pirmajiem diviem 2008. gada pasaules čempionāta posmiem parādījušas runas, ka Alonso 2009. gadā varētu aizstāt nevis Kimi Raikonenu, bet gan Felipi Masu. Turklāt pēc Žana Toda atstādināšanas no amata itāļu komandā vairs nav palikuši cilvēki, kas būtu kategoriski pret Fernando Alonso pievienošanos ''Ferrari''.
Tomēr divkārtējais pasaules čempions atzīmēja, ka šobrīd visa viņa uzmanība ir veltīta tam lai ''Renault'' mašīna atkal būtu spējīga uzvarēt.
Vēl Alonso ''Diario AS'' avīzei piebilda, ka: ''Pagaidām ir pāragri runāt par pārejām uz citu komandām, bet Felipe Masa aizvadīja divas ļoti sliktas sacīkstes un pieļāva daudzas rupjas kļūdas. Tāpēc ir pilnīgi loģiski, ka cilvēki sākuši runāt par manis vai Sebastiana Fettela nonākšanu ''Ferrari'' komandā.''
''Mana vēlēšanās palikusi iepriekšējā, es vēlos startē ar labāko mašīnu! Šobrīd es pārstāvu ''Renault'' komandu ar kuru es izcīniju divus čempionu titulus 2005. un 2006. gadā un vēlos atkārtot šo panākumu, ja ne šajā sezonā tad nākamajā.''
Vēl Alonso atzina, ka pagaidām ''Ferrari'' nav vajadzīga palīdzība, jo viņu formulas tāpat šobrīd ir labākās.
Izmantotie resursi:
f-1.ru
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+16 [+] [-]
[+] [-]
+4 [+] [-]
+1 [+] [-]
+19 [+] [-]
+8 [+] [-]
neapšaubāmi, ka tas būtu viens no visu laiku izcilākajiem sastāviem, ja ne pats izcilākais tandēms, bet arī pagaišgad ''McLaren'' bija čempionu sastāvs un mēs atceramies, kā viss beidzās...
Neviens no viņiem nepiekāpsies, tāpēc domāju, ka drīzāk paņems mazo puisīti fettelu, iedos kādu sporta Ferrari lai patrako pa ielām un viņš stāvēs klusu un būs paklausīgs otrais pilots
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
Ideālāks sastāvs nevar būt Ledus vīrs Raikonens un karstasenīgais Alonso
+5 [+] [-]
to var atļauties netikai Ferrari, bet arī McLaren, Renault un BMW
+4 [+] [-]
[+] [-]
-3 [+] [-]
+16 [+] [-]
+2 [+] [-]
Kur tad Austrālijā Kimi savaldīja formulu. Divas reizes kļūdījās (vai tad tā nebija?) Visiem gadās kļūdas un es ticu, ka Masa vēl parādīs to labāko. Ja Masa aiziet, tad man vienalga, kas notiek ar Ferrari.
+4 [+] [-]
pagaidi 3-4 gadiņus un tadjau
+5 [+] [-]
[+] [-]
-2 [+] [-]
pilnīgs sviests... Fettels būs čempions ar Ferrari un jā kāds būs otrais tad vai Kimi vai Massa .. ceru ka Massa jo viņš nekad nebūs čempions... viņš ir īsts Nr 2.. Alonso turies lūdzu pa gabalu no Ferrari.. mums nevajag lai pievienojas arī ļevie fani...
-4 [+] [-]
Bet Massa ir neviss Nr.2 bet pīīīīīī
+6 [+] [-]
atvaino, bet tu esi diezgan aprobežots Fettela fans.
-1 [+] [-]
+2 [+] [-]
[+] [-]
+1 [+] [-]
ja Alonso pāries uz Ferrari, tad sarkanie būs neuzvarami, protams ja alonso neizdomās atkal kašķēties
-1 [+] [-]
es neņemšu tevi par pilnu, jo saprotu ka tev ļoti patīk F1.. bet ja gribi lekties un taisīties te par baigo expertu