Petrovs: bija doma palaist garām Alonso
Pirmās Formulas (F-1) komandas «Renault» krievu braucējs Vitālijs Petrovs pastāstījis par sezonas pēdējo posmu, kas norisinājās Abū Dabī.
Mēs visas nedēļas nogalē bijām ļoti ātri,» par savu komandu saka braucējs. «Mašīna jau no paša sākuma bija labi sagatavota un visu laiku gājām uz priekšu pareizajā virzienā. Komanda jau vienmēr mēģina kaut ko jaunu, kaut kādus jaunus risinājumus, taču dažreiz kaut kas arī neder. Tādos gadījumos nākas spert soli atpakaļ un sākt visu no sākuma, bet jau mazliet citā virzienā. Abū Dabī viss bija lieliski. Protams, neiztika bez nelielām grūtībām, taču ar tām viegli tikām galā. Mehāņiķi zināja, kas jādara ar auto,» saka Petrovs izdevumam «Sport-express».
Ilgu sacīkstes laiku pilots brauca pa priekšu «Ferrari» braucējam Fernando Alonso, kurš bija viens no pretendentiem uz čempiona titulu. Spānis Petrovam netika garām un pēc finiša attiecīgi krievam veltīja žestu. Petrovs par sacīksti saka: «Patiesībā nopietns uzbrukums no Alonso puses-a.p. bija tikai viens, bet pārējie - nenopietni. Šeit ir tāda trases specifika, lai varētu apdzīt, pēc garas taisnes ir strauji jāgriež, kas jādara ar trešo - ceturto pārnesumu. Ja nekas tamlīdzīgs Abū Dabī nebūtu, Alonso mani būtu apdzinis - viņš ir ātrāks taisnajos gabalos un līkumā būtu arī ātrāks.»
«Es zināju, ka viņš mani neapdzīs, ja es pats nekļūdīšos. Tāpat arī zināju, ko vajag darīt - kur vajadzēja, es strauji uzbruku, bet citur atkal biju piesardzīgs. Bija man doma palaist garām Alonso, taču atcerējos 2008. gadu, kad Sebastjans Fetels patraucēja čempionātā uzvarēt Hamiltonam. Hamiltons uzvarēja, taču tikai tādēļ, ka citi braucēji izstājās un viņš dabūja nepieciešamos punktus,» skaidro Petrovs, kurš kopvērtējumā ar 27 punktiem ierindojās 13. vietā.
Petrovam vaidzeja palaist garam Alonso?
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

-2 [+] [-]
-1 [+] [-]
[+] [-]
Alonso jau sakāpis galvā, 2007. gadā šis ar bij sasapņojies, karedz, jo viņš ir čempjons tāpec viņam ir prioritātes attiecībā pret komandasbiedriem(un varbūt ar pret visiem pārējiem )
skuju