Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Petrovs: bija doma palaist garām Alonso

Pirmās Formulas (F-1) komandas «Renault» krievu braucējs Vitālijs Petrovs pastāstījis par sezonas pēdējo posmu, kas norisinājās Abū Dabī.

Mēs visas nedēļas nogalē bijām ļoti ātri,» par savu komandu saka braucējs. «Mašīna jau no paša sākuma bija labi sagatavota un visu laiku gājām uz priekšu pareizajā virzienā. Komanda jau vienmēr mēģina kaut ko jaunu, kaut kādus jaunus risinājumus, taču dažreiz kaut kas arī neder. Tādos gadījumos nākas spert soli atpakaļ un sākt visu no sākuma, bet jau mazliet citā virzienā. Abū Dabī viss bija lieliski. Protams, neiztika bez nelielām grūtībām, taču ar tām viegli tikām galā. Mehāņiķi zināja, kas jādara ar auto,» saka Petrovs izdevumam «Sport-express».

Ilgu sacīkstes laiku pilots brauca pa priekšu «Ferrari» braucējam Fernando Alonso, kurš bija viens no pretendentiem uz čempiona titulu. Spānis Petrovam netika garām un pēc finiša attiecīgi krievam veltīja žestu. Petrovs par sacīksti saka: «Patiesībā nopietns uzbrukums no Alonso puses-a.p. bija tikai viens, bet pārējie - nenopietni. Šeit ir tāda trases specifika, lai varētu apdzīt, pēc garas taisnes ir strauji jāgriež, kas jādara ar trešo - ceturto pārnesumu. Ja nekas tamlīdzīgs Abū Dabī nebūtu, Alonso mani būtu apdzinis - viņš ir ātrāks taisnajos gabalos un līkumā būtu arī ātrāks.»

«Es zināju, ka viņš mani neapdzīs, ja es pats nekļūdīšos. Tāpat arī zināju, ko vajag darīt - kur vajadzēja, es strauji uzbruku, bet citur atkal biju piesardzīgs. Bija man doma palaist garām Alonso, taču atcerējos 2008. gadu, kad Sebastjans Fetels patraucēja čempionātā uzvarēt Hamiltonam. Hamiltons uzvarēja, taču tikai tādēļ, ka citi braucēji izstājās un viņš dabūja nepieciešamos punktus,» skaidro Petrovs, kurš kopvērtējumā ar 27 punktiem ierindojās 13. vietā.

Petrovam vaidzeja palaist garam Alonso?

• 19

• 123

-2 [+] [-]

, 2010-11-17 22:28, pirms 2 gadiem
Paldies dievam nepalaida

-1 [+] [-]

, 2010-11-18 11:49, pirms 2 gadiem
9ronaldo2 rakstīja: Paldies dievam nepalaida
Jā paldies viņam

[+] [-]

, 2010-12-15 17:04, pirms gada
Es nesaprotu kādā sakarā kādam vispār ka'ds būtu jālaiž garām? Ja nespēj apdzīt, tad sēdi astē un viss!
Alonso jau sakāpis galvā, 2007. gadā šis ar bij sasapņojies, karedz, jo viņš ir čempjons tāpec viņam ir prioritātes attiecībā pret komandasbiedriem(un varbūt ar pret visiem pārējiem )

skuju

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5asirmais116.60
6RUSSIALOVE116.59
7sienazis333114.73
8Kaspars Tauriņš113.92
9marcell113.73