Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

F1 Transfers

Bāc kā gribētos, lai Hamilton brauktu Ferrari!!!

Viņš brauc Schumaher stilā - agresīvi - ooo jāāā - un tas Ferrari un Schumaher faniem patīk vislabāk...apdzīšanas, cīņa u.tml!!!

Domāju, ka Ferrari tikai no tā iegūtu... Stulbi tikai tas, ka Hamilton McLaren brauc kopš bērnības...žēl...
1 2 50 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2007-07-11 22:20, pirms 5 gadiem
Nu jā - no 13 gadu vecuma ar Ronu - tas gan ir iespaidīgi!
Bet runājot par to tavu iekšmalu - Kimi pat tādas reizēs neapdzen...
Bet reāli man tagad nav vispār par ko fanot...esmu par Ferrari, bet pilotos man viss ir poo!

[+] [-]

, 2007-07-11 22:33, pirms 5 gadiem
Marcen, tev tagad ir par ko fanot F1??? Man vairs vienkārši nav!
Esmu pr hamiltonu un Kubicu, taču reāli gribu lai Ferrari ir pirmie!!!

[+] [-]

, 2007-07-11 23:29, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis Karmello
Bet reāli man tagad nav vispār par ko fanot...esmu par Ferrari, bet pilotos man viss ir poo!

Vienmēr paliek visu iemīļotais skotu F1 veterāns Deivids Kulthards!

[+] [-]

, 2007-07-11 23:31, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis Īstais_B89
"Viņš brauc Schumaher stilā - agresīvi - ooo jāāā "

[+] [-]

, 2007-07-11 23:38, pirms 5 gadiem
Nu nevajag Ferrari tuvākajos gados neko mainīt pilotu ziņā

[+] [-]

, 2007-07-11 23:44, pirms 5 gadiem
manuprāt, Kimi brauc agresīvi!
Hamiltons brauc agresīvi tikai tāpēc, ka šī ir viņa pirmā sezona F1!
Vēlāk jau ies savādāk...

[+] [-]

, 2007-07-11 23:55, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis Rolandx

Citāts:

Publicējis Karmello

Deivids ha ha!

[+] [-]

, 2007-07-12 00:08, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis Rolandx

Citāts:

Publicējis Karmello

ha ha ha - jokdaris!!!

Ja tev nav pr ko fanot - fano par Culthard!!! ha! Laabs!

[+] [-]

, 2007-07-12 00:10, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis shamanis29

Varbūt jau nemaz nevajag, vienkārši, kad bija Schumaher Ferrari, tad es stāvēju un kritu par komandu un pilotiem - tāpat kā Marcens, kad Kimi bija McLaren!!!
Bet tagad es īkšķi turu par Ferrari, bet Massa man neiet tik ļoti pie sirds! Labi, ka kimi sāk saņemties!

[+] [-]

, 2007-07-12 00:17, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis almantito
manuprāt, Kimi brauc agresīvi!
Hamiltons brauc agresīvi tikai tāpēc, ka šī ir viņa pirmā sezona F1!
Vēlāk jau ies savādāk...

kā tu to domā? atceries kaut vienu apdzīšanu šosezon viņa izpildījumā? Massa's sniegums vismaz ir skatāms...

[+] [-]

, 2007-07-12 01:47, pirms 5 gadiem

Citāts:

Varbūt jau nemaz nevajag, vienkārši, kad bija Schumaher Ferrari, tad es stāvēju un kritu par komandu un pilotiem - tāpat kā Marcens, kad Kimi bija McLaren!!!
Bet tagad es īkšķi turu par Ferrari, bet Massa man neiet tik ļoti pie sirds! Labi, ka kimi sāk saņemties!

[+] [-]

, 2007-07-12 01:55, pirms 5 gadiem

Citāts:

Citāts:

Publicējis marii1

nu nezinu,,,ko jus visi ar savu summi,,,manlieks ka vis nemaz nebij tik labs kaa visi vinju ceela debesiis,,,kaa par vinju visi baigi vareeja fanot,,,atceros kad veel baricello brauca feraari cik reizes pirms finisa taisnes dabuja laist vinju garaam........atceros to sezonu ja nemaldos 2003 vai2004 kad ar kimii cinijas par cempiona titulu,,,,,,vienaa posmaa izlidoja sumis smiltis to izstuma 3 punktus neatnema,kas ir pret noteikumiem...veel 1 sacikstee apdzina kimii pie dzeltenajiem karogiem ,,tur veel 2 punkti,,,sezomas beigaaas,,apdzina par kkadiem 2,,vai 3 punktiem,,,,,,
taapat pats veel nesen atzinas ka neesot bijis paraak labs un ka vairaakus titulus esot izcinijis negodigi,,,pie pareiziem apstakliemsaskrejies ar sivakajiem konkuurentiem apzinaati,,,,,bet nu tas jau nekas,,,,

nesaprotu sumja fanus,,,kuriem tas vis likaas pienemami,,,,priecaajjos ka sumis ir beidzis braukt.!

[+] [-]

, 2007-07-12 03:22, pirms 5 gadiem

Citāts:

nu nezinu,,,ko jus visi ar savu summi,,,manlieks ka vis nemaz nebij tik labs kaa visi vinju ceela debesiis,,,kaa par vinju visi baigi vareeja fanot,,,atceros kad veel baricello brauca feraari cik reizes pirms finisa taisnes dabuja laist vinju garaam........atceros to sezonu ja nemaldos 2003 vai2004 kad ar kimii cinijas par cempiona titulu,,,,,,vienaa posmaa izlidoja sumis smiltis to izstuma 3 punktus neatnema,kas ir pret noteikumiem...veel 1 sacikstee apdzina kimii pie dzeltenajiem karogiem ,,tur veel 2 punkti,,,sezomas beigaaas,,apdzina par kkadiem 2,,vai 3 punktiem,,,,,,
taapat pats veel nesen atzinas ka neesot bijis paraak labs un ka vairaakus titulus esot izcinijis negodigi,,,pie pareiziem apstakliemsaskrejies ar sivakajiem konkuurentiem apzinaati,,,,,bet nu tas jau nekas,,,,

nesaprotu sumja fanus,,,kuriem tas vis likaas pienemami,,,,priecaajjos ka sumis ir beidzis braukt.!

Tavu rakstīto izlsaotes vēl atceros kā viņš ar Hakkinen cīnijās!!! Tad vēl mūsu mīļais Culthard bija TOP braucējs...tie tik bija laiki - ooo jāāā!

Vislabāk palika atmiņā šis te: Schumaher ir pirmais. Hakinens aiz viņa. Sarkanais Barons dzen atpalicēju un Hakkinen viņam cieši sekko! Sarkanais B. mēģina apdzīt atpalicēju no kreisās malas, taču Hakkinen spiež pedāli grīdā un dzen no labās malas! Apdzenot atpalicēju Hakkinen kļūst par līderi un vēlāk arī uzvarēja posmā - Schumacher otrais!

Tas bija vienkārši brilliant!

[+] [-]

, 2007-07-12 09:14, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis Karmello

Citāts:

Publicējis shamanis29

njaa! Kopš aizgāja Šumahers es arī vnk esmu par Ferrari, par abiem pilotiem, gan pa Kimi, gan pa Massu

[+] [-]

, 2007-07-12 09:57, pirms 5 gadiem

Citāts:

1kaart - noteikumi atļauj izstumt pilotu, ja tas apstaajies bīstamā vietā! Nezinu, kur tu izraavi par to apdziisanu pie dzeltenajiem karogiem. Tas pats Kimi 03 Austraalijaa, kad MSH vinju meeginaaja apdziit neatstaaja vinam vietu, tur buutu bijusi uzvara (par 5 punktiem vairaak)
Pamosties taču, to sauc par autosportu!!

[+] [-]

, 2007-07-12 10:03, pirms 5 gadiem
Barikello ir laidis MSH veselas 2 reizes Austrijaa 01 un 02..

Msh ir finisaa palaidis Barikello garaam USA 02, turklaat laavis vinam uzvareet arii Itaalijaa un Eiropas GP (tas gan vairaak bija taadeel, lai nenokaitinaatu fanus, kuri taa jau bija nikni peec Austrijas 02..

[+] [-]

, 2007-07-12 10:17, pirms 5 gadiem
tas jau tika pateikts, ka Hamiltons paliks mclaren struktuuraa....
domaaju ferrari nav ceriibu .. jo visi tak zin, ka ferrari ir ....

[+] [-]

, 2007-07-12 10:35, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis Īstais_B89
Jūs te runājāt par to, ka nav par ko fanot? Nu man ir līdzīgi jo ja agrāk bija mans mīļākais pilots Šūmahers (ooo jāāāā ) tad tagad viņs ir aizgājis un uz manu mīļāko komandu - ferarri ir atnācis mans nemīļākais pilots Raikonens, savukārt mans otrs mīļākais pilots - Hamiltons ir Mclaren īpāšums, bet mana otrā mīļākā komanda Renault šogad nerāda to sniegumu kuru es no viņiem gaidu. Kopsavilkums - Manā nemīļākajā komandā Mclaren brauc mans otrs mīļākais pilots - Hamiltons un pilots no manas otras mīļākās komandas - Alonso. Ferrari brauc mans nemīļākais pilots Kimi Raikonens un pilnīgi vienaldzīgais Massa. Savukārt mana otra mīļākā komanda Renault šosezon tā īsti nespēj spēkoties ar Ferrari un Mclaren. Vienīgais laikam es puslīdz vienādi kā par Hamiltonu jūtu lūidzi polim Kubicam ...

hameleonu rotaļas

[+] [-]

, 2007-07-12 14:08, pirms 5 gadiem
nekam nederīgs topiks . kāds tolks taisīt ? parasti raksta ar šādu noteikumu ja ir tādas lietas kā ĪSTS trade ! nevis tizls topiks kurā tu izsaki ka gribi lai tur un tur brauc

[+] [-]

, 2007-07-12 14:50, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis sandriņa_f1_kimi
ta lai paliek sudrabotajos, taapat sarkanie netaisaas mainiit savus pilotus, kimi un massa ir naakotnes ferrari piloti un taa tam buus buut!
Āmen!

Tikai nākotne Ferrari neizskatās diez ko spoža

[+] [-]

, 2007-07-12 15:01, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis biedrina_fans
nekam nederīgs topiks . kāds tolks taisīt ? parasti raksta ar šādu noteikumu ja ir tādas lietas kā ĪSTS trade ! nevis tizls topiks kurā tu izsaki ka gribi lai tur un tur brauc

Nāc pie prāta!

[+] [-]

, 2007-07-12 15:04, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis Karmello

Citāts:

Publicējis biedrina_fans

Nāc pie prāta!

Pats nāc pie prāta, kamēr nav oficiāla paziņojuma, Hamiltons paliek McLaren

[+] [-]

, 2007-07-12 15:51, pirms 5 gadiem

Citāts:

Publicējis WeedKing

Citāts:

Publicējis sandriņa_f1_kimi
ta lai paliek sudrabotajos, taapat sarkanie netaisaas mainiit savus pilotus, kimi un massa ir naakotnes ferrari piloti un taa tam buus buut!
Āmen!

Tikai nākotne Ferrari neizskatās diez ko spoža

ej iztiiri degunu!!!jaa masa muuzjiigi buus otrais pilots jo liidz pirmajam neaizvelk lai kaa gribeetos bet kimi jau ir 2-kaarteejs vicechempions taa ka arii tituls nekur nepazudiis
1 2 50 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6asirmais114.60
7Kaspars Tauriņš113.92
8marcell113.73
9alex1255113.59