Gribam vai negribam?
Pedeja laika lasot eSporta diskusijas, man bija radusies parlieciba, ka lielakajai dalai baigi nepatik jaunais forums un versija vispar. Ka nav spama utt. Bet sodien izlasot diskusiju par baniem es saku pardomat ka bija toreiz un atcerejos - vecaja versija tak visiem baigi bija apriebusies visi pavari, sandrinas, mumbru (kadreiz bija ari tads) utml. Un paskatoties sis versijas vecakos topikus, kur daudzi spamu atbalsta es gribeju veikt tadu ka aptauju: kad jums patika labak - vecaja versija ar daudz spamu (ari daudzam interesantam diskusijam, kuru sobrid diemzel nav) vai ta ka ir tagad (gandriz bez spama, toties ar vairak sporta diskusijam)?
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?
Skrien Latvija

-3 [+] [-]
Vecā versija- 70%
Jaunā versija- 30%
+6 [+] [-]
-1 [+] [-]
-3 [+] [-]
jaunā 10%
nopietni, vecajā versijā bija daudz intresantāk. it īpaši ārpus sporta sadaļa, kur visi chiko, bērziņi, peto, Prizi, krisoni utt spamoja
+7 [+] [-]
+5 [+] [-]
+3 [+] [-]
+3 [+] [-]
un es pilniigi piekriiitu tam ka stundaam ilgi vareja seedeet un diskuteet par visaadaam teemaam un lasiiit baumas par visdazhaadakajaaam teemaaam...
shajaaa versijaa to uztureet ir daudz gruutaaak!
-3 [+] [-]
+5 [+] [-]
Jaunaa - 1% ( Dzhonja Topiku iespaidaa )
-4 [+] [-]
Vecaa - 99%
Jaunaa - 1%
[+] [-]
Un ja forumu atvert tad nesaistiit ar galvenajaam zinjaam
-2 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
-1 [+] [-]
vecie labie laiki
[+] [-]
luudzu uzklausiet muusu viedokljus!