Sekot Sportacentrs.com

Sportacentrs.com TV šobrīd

Ceturtdiena, 17. maijs

13:00LBL 1/4fināls: Valmiera - LU. 3.spēle
15:00Virslīga: Spartaks - FC Daugava (D)

Gribam vai negribam?

Pedeja laika lasot eSporta diskusijas, man bija radusies parlieciba, ka lielakajai dalai baigi nepatik jaunais forums un versija vispar. Ka nav spama utt. Bet sodien izlasot diskusiju par baniem es saku pardomat ka bija toreiz un atcerejos - vecaja versija tak visiem baigi bija apriebusies visi pavari, sandrinas, mumbru (kadreiz bija ari tads) utml. Un paskatoties sis versijas vecakos topikus, kur daudzi spamu atbalsta es gribeju veikt tadu ka aptauju: kad jums patika labak - vecaja versija ar daudz spamu (ari daudzam interesantam diskusijam, kuru sobrid diemzel nav) vai ta ka ir tagad (gandriz bez spama, toties ar vairak sporta diskusijam)?

-3 [+] [-]

, 2007-12-31 12:36, pirms 4 gadiem
Vecā versija ar daudz spamu un norēkšanos. Bija (manuprāt) arī daudz vairāk sakarīgu rakstu no lietotājiem, nekā tagad. Forums arī bija labāks + vēl bija radio tiešraide jeb kā viņu tur, mūzikas kaste (kas beigās nolika karoti) un dažreiz varēja uzdot jautājumus visādiem "spečukiem".

Vecā versija- 70%
Jaunā versija- 30%

+6 [+] [-]

, 2007-12-31 12:53, pirms 4 gadiem
Vecajā versijā bija labi tas, ka galvenājā lapā, labajā pusē bija dažas foruma tēmas...Tad uzreiz varēja redzēt populārākos topikus un iesaistīties diskusijā...

-1 [+] [-]

, 2007-12-31 13:09, pirms 4 gadiem
Labāk ēst litru krējuma, kas atšķaidīts ar mililitru suņa mēslu, nekā litru suņa mēslu, kas atšķaidīti ar mililitru krējuma. Respektīvi - man labāk patika vecā versija.

-3 [+] [-]

, 2007-12-31 13:46, pirms 4 gadiem
vecā versija 90%
jaunā 10%

nopietni, vecajā versijā bija daudz intresantāk. it īpaši ārpus sporta sadaļa, kur visi chiko, bērziņi, peto, Prizi, krisoni utt spamoja viena no manām bvēlmēm ir, lai ka'du dienu atverot esportu redzētu, ka atpakaļ ir vecā versija. derētu paskatīties, cik apmeklētaju bija esportam vecās versijas laikā un cik tgd?

+7 [+] [-]

, 2007-12-31 14:34, pirms 4 gadiem
Vecajā varēja pārrēkties

+5 [+] [-]

, 2007-12-31 14:47, pirms 4 gadiem
Vecā versija neapšaubāmi bija labāka! Ne jau spama dēļ. Varēja interesantas diskusijas uzturēt dzīvas. Vieglāk varēja atrast interesējošo dikusiju. Vienkārši bija gan savākt informāciju, gan publicēt/apmainīties.

+3 [+] [-]

, 2007-12-31 15:18, pirms 4 gadiem
Atkārtošos - vecajā eSportā mierīgi varēja nosēdēt vairākas stundas labi pavadot laiku bet šeit - nemaz nerunāsim.....Atpakaļ veco versiju un miers!

+3 [+] [-]

, 2007-12-31 15:28, pirms 4 gadiem
nee atpakalj nevajaga veco versiju vienkaarshi sho jauno mazliet jaapielabo lai neko nespiezhot uz reiz vareetu redzeet lietotaaaju uztaisiitos topikus un viss taatad buutu kaa agraaak....

un es pilniigi piekriiitu tam ka stundaam ilgi vareja seedeet un diskuteet par visaadaam teemaam un lasiiit baumas par visdazhaadakajaaam teemaaam...

shajaaa versijaa to uztureet ir daudz gruutaaak!

-3 [+] [-]

, 2007-12-31 15:53, pirms 4 gadiem
ne nu ko mēs, re, ka visiem entie mīnusi salikti, laikam kādam šī versija iet pie sirds daudz labāk.
Slēpts komentārs: iirulatvis
Slēpts komentārs: guljons

+5 [+] [-]

, 2007-12-31 17:21, pirms 4 gadiem
Vienīgais , kas šajā forumā vēl ir normāls ir Dzhoņa topiki pirms GS spēlēm! Pārējais ir galīgi garām!

-3 [+] [-]

, 2007-12-31 17:46, pirms 4 gadiem
Piekriitu pilniigi visiem!!

Vecaa - 99%
Jaunaa - 1% ( Dzhonja Topiku iespaidaa )
Slēpts komentārs: Viktors Mihņevičs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

-4 [+] [-]

, 2007-12-31 23:36, pirms 4 gadiem
Piekriitu pilniigi visiem!!
Vecaa - 99%
Jaunaa - 1%

[+] [-]

, 2008-01-01 00:09, pirms 4 gadiem
Vispar jauna versija ir labaka preks maniim, vismazs vairs neviens nespamo, tai pasha hokejaa(mana milaka sporta veidaa) es varu mierigi izlasiit experta(Abrags, Minina kungs, uc. kuri iesaistaas diskusiijaas) komentarus, aprakstus utt. un tas ir loti pozitivi, daudz jauna uzzinu no shada veida foruma, neka ieprieksejaa foruma..
Un ja forumu atvert tad nesaistiit ar galvenajaam zinjaam

-2 [+] [-]

, 2008-01-01 00:32, pirms 4 gadiem
Nezinu vai esmu smagi dabuujis pa galvu vai kaa, bet taa vien skjiet, ka ar jaunaas versijas paraadiisanos ir arii pazudusas EPL diskusijas! Nu teiksim pirms speeleem uztaisiita diskusija, piem., EPL 5. kaarta.....un tad visi pie taa spamo savas prognozes, kaa kaads moments taa izliek savas emocijas tur (tiesa kaskji arii buutu daudz vairaak). Skjiet, ka ja atminja nevilj taadas vecajaa versijaa bija.... tagad tik sagaida rakstu un tik tad viss saakas - un par naakosajaam speeleem jaadrukaa pie pavisam citu speelju rakstiem - pilniiga bezjeedziiba!

[+] [-]

, 2008-01-01 00:41, pirms 4 gadiem
Jaunais šķiet profesionālāks, bet vecais bija īpašs un tik ļoti pierasts.
Slēpts komentārs: Jānis Pārums

[+] [-]

, 2008-01-01 12:13, pirms 4 gadiem
Vecā versija bija labāka, tiešām varēja ierēkt, forums bija ērts un pārskatāms, toties tagad es vispār neredzu forumu!

-1 [+] [-]

, 2008-01-01 16:22, pirms 4 gadiem
vienozimigi ka vecais , seit ir gruti orinteties un kaut ko krasiniba nesaista

vecie labie laiki

[+] [-]

, 2008-01-02 05:26, pirms 4 gadiem
tas gan! varbuut ne uzreiz veco versiju,bet divaam lietaas gribi vai negribi ir jaapiekriit-1.)labaas malas topiku saraksts un 2.)aarpussporta sadalja!!!
luudzu uzklausiet muusu viedokljus!

[+] [-]

, 2008-01-04 19:14, pirms 4 gadiem
jauna ir smukakāka, bet ieksa nekas nav
veco atpakalj (labi tas tapat nenotiks), vai radikali uzlabot jauno

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Ceturtdiena, 17. maijs

13:00LBL 1/4fināls: Valmiera - LU. 3.spēle
15:00Virslīga: Spartaks - FC Daugava (D)
18:00LIVE Virslīga: Ventspils - Skonto
21:30Vārds LBS: Šneps par basketbola saimniecību

Piektdiena, 18. maijs

12:00Virslīga: Spartaks - FC Daugava (D)
15:00Virslīga: Ventspils - Skonto
18:00Intervija ar Artūru Visocki-Rubeni
20:00Vārds LBS: Šneps par basketbola saimniecību
21:30SA+: A.Pučes saruna ar Krišjāni Rēdlihu

Sestdiena, 19. maijs

13:00EČ kvalifikācija volejbolā sievietēm: Latvija - Kipra
15:00Eiropas Nāciju kausa izcīņa regbijā: Latvija - Lietuva
17:00Virslīga: Spartaks - FC Daugava (D)
19:00Virslīga: Ventspils - Skonto
21:30SA+: A.Pučes saruna ar Zinti Ekmani

Svētdiena, 20. maijs

10:00SLJBL U19 meitenes, fināls. Rīdzene - TTP
12:00SLJBL U19 zēni, fināls. Ventspils - Liepāja
14:00LIVE Latvijas Pokera Sērija 2012, 1.posms
restorāni Rīgā - saņem atlaides