Problēma!
Problēma!
Sveiki!
Joprojām mēģinu atrisināt savu problēmu bet neviens par to neliekas nezinis tpc meģināšu rakstit forumā, ja nu kāds beidzot man kko izskaidros un atrisinās manu problēmu!!
Tātad...
Problēma aizsākās pirms pāris dienām , kad SA+ publiceja rakstu par Galvanovska atlaišanu bet SC nē.... izveidoju foruma topiku par tēmu kpc šis info ir SA+ par maksu bet nav SC par velti.... šo rakstu sledza... mēģināju velreiz bet arī nekā... pēc 4 mēģinājuma dabuju banu.... bet par ko?? par to ka izveidoju informāciju kas nedaudz aptraipa SC darbibu?? par to pienākas bans....??? kā jau esmu minējis esmu SC lasitajs jau 4 gadus un iepriekš nēsmu izcēlies ar pārkāpumiem, bet tagad diezgan nevainīgā situācijā es dabūnu banu.....
Vakar aizsūtiju vēstuli administratoram Kristapam Zālītim, bet vel atbilde nav sekojusi.... domāju ka arī nesekos jo būs grūti iskaidrot radušos situāciju.....
balla
Bloķēts sportacentrs.com parasts lietotājs, reģistrējies pirms 4 gadiem, 2006. gada 10. jūnijā.
Izveidojis 20 foruma topikus; atstājis 777 komentārus (pēdējais — aizvakar).
gribu atpakaļ savu niku....
kāds ir jūsu viedoklis un risinājums šajā jautājumā? Vai pamest SC un ievākties citos sporta portālos?
Paldies!
jauku vakaru vēlot-
balla
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

+3 [+] [-]
+12 [+] [-]
+2 [+] [-]
SA+ visu sap?sa! "
nevajag mums vinju!!!
lai taisa atsevišķu savu lapu!!!
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
Man nepatika, kā tu centies to iesūtīt vairākkārt.
Tev vajadzēs to pārrakstīt.
[+] [-]