Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

IIHF uzsver mūsu vēsturi

IIHF uzsver mūsu vēsturi

Mani ļoti kaitina, un es nekādi nevaru saprast, kādēļ IIHF.com savos rakstos par mūsu spēlēm tik ļoti uzsver, ka mēs esam bijušā PSRS okupētā valsts?

"But the optimism wouldn't last for the former Soviet republic."

"The small Baltic country has only had to play in the Relegation Round twice since earning promotion in 1997, demonstrating that its hockey program is in no danger of falling off the map in the post-Soviet era."

Laikam raksta autors vēsturē ko tādu padzirdējis, un mēģina izrādīties ar savām izcilajām zināšanām.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2009-05-07 20:03, pirms 3 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: emm, kāds tur sakars ar okupēto valsti?

former Soviet republic=bijusī Padomju(-ijas) republika
nekas jau nav, bet pats jau saproti kas tur domaats!!!

[+] [-]

, 2009-05-07 20:14, pirms 3 gadiem
Izņemot to ka esam (bijām) saistīti ar tā dēvēto (augstas klases) padomju hokeju tur NEKAS nav domāts.

-4 [+] [-]

, 2009-05-07 21:00, pirms 3 gadiem
Bet tas ka piemin mus ka okupeto valsti taks nak par labu mums!!! Mos kads fans iegaumes ka mes kadreiz esam bijusi briva valsts ko kads agresors ir nospiedis!! Ari sports medz macit vesturi. Esam bijusi briva valsts un ari busim. Nekas slikts tas nav.
Bet reali nemot hokejam si okupacija ir nakusi par labu. Diezvai musu pasu zemite butu bijis tik augsts limenis kads tas bija CCCP!

+6 [+] [-]

, 2009-05-07 21:05, pirms 3 gadiem
Šeit domāts, ka mēs esam spējuši saglābāt to hokeju, kuru mums deva PSRS laiks, atšķīrībā no tās pašas Ukrainas. Nekāda paslēpta konteksta es šeit neredzu.

[+] [-]

, 2009-05-07 22:31, pirms 3 gadiem
kas tevi tur var kaitinaat,ja ir rakstiita patiesiiba

-1 [+] [-]

, 2009-05-07 22:32, pirms 3 gadiem
viss jau ir taisniba, bet ceru ka vel ilgi nebus jagaida, ka mus nepieminees kaa bijusho padomju valsti

+3 [+] [-]

, 2009-05-07 22:40, pirms 3 gadiem
Ja es būtu amerikānis, nezinādams vēsturi, tad protams asociācija rastos ar krieviem, mafiju un visu citu slikto. Reāli kādas gan citas asociācijas var rasties? :-/ tāpēc tāda nepatika.

+1 [+] [-]

, 2009-05-07 22:51, pirms 3 gadiem
Izlasot visu rakstu tiešām likās dīvaini, ka tas jāpiemin, turklāt divreiz un jo īpaši - otrajā reizē. Pirmajā reizē tas bija secinājums, ka neskatoteis uz Padomju savienības sabrukumu Latvijas hokejs nav izmiris. Taču otreiz - priekš kam pieminēt bijušā padomju republika, ja drīzāk būtu jāsaka pašreizēja ES dalībvalsts, vai vispār jāiztiek bez tā. Ekroids jau vispār bieži ir izcēlies ar mums neglaimojošiem rakstiem, taču šoreiz nekas tur tāda nav, vienkārši muļķīgi.

-4 [+] [-]

, 2009-05-07 23:10, pirms 3 gadiem
Varbūt kādam ir nepatīkami dzirdēt, ka tas tiek uzsvērts, tomer būsim objektīvi: PSRS ieguldījums Latvijas hokejā ir nesalīdzināmi lielāks nekā Eiropas Savienibas.

+3 [+] [-]

, 2009-05-07 23:16, pirms 3 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Varbūt kādam ir nepatīkami dzirdēt, ka tas tiek uzsvērts, tomer būsim objektīvi: PSRS ieguldījums Latvijas hokejā ir nesalīdzināmi lielāks nekā Eiropas Savienibas.
Pēc kādas formulas izrēķināji abu Savienību devumu Latvijas hokejam ?

[+] [-]

, 2009-05-08 01:57, pirms 3 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Pēc kādas formulas izrēķināji abu Savienību devumu Latvijas hokejam ?
Tradīcijas nav rēķināmas pēc formulām.
Kopš Latvija ir ES sastāvā, vienīgais pluss ir tikai RD atjaunošana, pārējo laiku viss tikai grauts un izsaimniekots.
Bez tam- PSRS produkts, Latvijā nedzimušais O. Znaroks savulaik Latviju A grupā burtiski iestūma kopā ar izšķirošo ripu vārtos un tagad ir izveidojis izlasi, kura agrāk nekad tik labi nav spēlējusi. Kādi vēl var būt jautājumi?

+2 [+] [-]

, 2009-05-08 05:03, pirms 3 gadiem
ok.. pirms Latvijas iekļaušanas padomijā mums hokejs bija, viņiem nebija, taka domāju arī bez psrs palīdzības hokejs Latvijā būtu jebkurā gadijumā.. taču neviens nevar zināt, kā būtu ja būtu...

[+] [-]

, 2009-05-08 09:39, pirms 3 gadiem
ja es pilniba piekritu...... es katru dienu sekoju zinam IIHF majas lapa, un esmu izlasijis visus raktus par Latviju... un patiesi ne tikai viena, bet praktiski visos rakstos tiek minets ka esam bijusi padomju savienibas republika. un tas mani kaitina,,,, jo ta ir vesture un varetu ari beigt vienreiz to parcilat. man labak patiktu lasit ja mes butu mineti ka Baltijas valsts.....

piemeram kapec vini neraksta ka piemeram - USA bijusi angļu kolonija tiek finala uzvarot somiju.

to pasu es nedzirdu par citam bijusim Padomju valstim.......

zb jau ka visu laiku to atgadina...

-1 [+] [-]

, 2009-05-08 09:41, pirms 3 gadiem
Dmitrijs2 rakstīja: Šeit domāts, ka mēs esam spējuši saglābāt to hokeju, kuru mums deva PSRS laiks, atšķīrībā no tās pašas Ukrainas. Nekāda paslēpta konteksta es šeit neredzu.
neteiksmi ka gluži deva,,,, tur bja protams savi lieli plusi un ari savi LIELI MINUSI... esmu par so lietu interesejies, un tapec nedomajiet ka padomju savieniba bija ta kas attistija musu hokeju

-2 [+] [-]

, 2009-05-08 09:44, pirms 3 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Varbūt kādam ir nepatīkami dzirdēt, ka tas tiek uzsvērts, tomer būsim objektīvi: PSRS ieguldījums Latvijas hokejā ir nesalīdzināmi lielāks nekā Eiropas Savienibas.
tu esi tads LOhss, tu laikam nezini atskiribu starp ES un padomju savienibu,, tas ir divas dazadas lietas..... tavus viedoklus pat nav verts lasit jo tu pat nezini par ko tu runa

-2 [+] [-]

, 2009-05-08 09:45, pirms 3 gadiem
Timofejs rakstīja: Ja es būtu amerikānis, nezinādams vēsturi, tad protams asociācija rastos ar krieviem, mafiju un visu citu slikto. Reāli kādas gan citas asociācijas var rasties? :-/ tāpēc tāda nepatika.
pilniba piekritu, tapec jau mums tas nepatik... izlasot post soviet union country - aaa tie krievi

+4 [+] [-]

, 2009-05-08 11:51, pirms 3 gadiem
Lieta tāda ka ne jau krievi mācija latviešiem hokeju spēlēt, bet gan mūsējie bāleliņi krievus

+1 [+] [-]

, 2009-05-08 13:24, pirms 3 gadiem
jerk rakstīja: Lieta tāda ka ne jau krievi mācija latviešiem hokeju spēlēt, bet gan mūsējie bāleliņi krievus
preciizi...un tas ir veesturisks fakts! nez kaa buutu viss iegroziijies,ja ne visi notikumi ap otro pasaules karu...varbuut pat mums buutu savs NHL eiropas modelis,jo ekonomiskais staavoklis tajaa laikaa to atļautu veidot,kaa arii bijaam vieni no pirmajiem Eiropā(30's gadi),kuri saaka speeleet hokeja speeli,un piedaliities taa laika starptautiskajos turniiros!

[+] [-]

, 2009-05-08 13:58, pirms 3 gadiem
Ē, redzi, Latvija ir diezgan maza un kādam globālā mērogā ir uzreiz grūti saprast, par ko īsti ir runa. Post-soviet, uzreiz ļauj saprast, kur tā valsts atrodas apmēram.

Tev arī, piemēram pateiktu kādu Āfrikas jeb centrālamerikas vaslti, šaubos, ka uzreiz saprastu, kur tāda ir.

turklāt uzsvars ir uz padomju hokeja stilu arī

[+] [-]

, 2009-05-08 13:59, pirms 3 gadiem
Timofejs rakstīja: Ja es būtu amerikānis, nezinādams vēsturi, tad protams asociācija rastos ar krieviem, mafiju un visu citu slikto. Reāli kādas gan citas asociācijas var rasties? :-/ tāpēc tāda nepatika.
Man liekas amerikāņi nav tik stulbi, lai nesaprastu, ka PSRS =/= krievi.
Nevajag dzīvot stereotipos.
Paši jeņķi jau arī nemaz nav lielā draudzīgā viedabīgā masa. Tur ir lielas atšķirības starp tiem, kas dzīvo Aļaskā, Ņujorkas štatā vai Teksasā.

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5asirmais116.60
6RUSSIALOVE116.59
7sienazis333114.73
8Kaspars Tauriņš113.92
9marcell113.73