IIHF uzsver mūsu vēsturi
IIHF uzsver mūsu vēsturi
Mani ļoti kaitina, un es nekādi nevaru saprast, kādēļ IIHF.com savos rakstos par mūsu spēlēm tik ļoti uzsver, ka mēs esam bijušā PSRS okupētā valsts?
"But the optimism wouldn't last for the former Soviet republic."
"The small Baltic country has only had to play in the Relegation Round twice since earning promotion in 1997, demonstrating that its hockey program is in no danger of falling off the map in the post-Soviet era."
Laikam raksta autors vēsturē ko tādu padzirdējis, un mēģina izrādīties ar savām izcilajām zināšanām.
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
[+] [-]
-4 [+] [-]
Bet reali nemot hokejam si okupacija ir nakusi par labu. Diezvai musu pasu zemite butu bijis tik augsts limenis kads tas bija CCCP!
+6 [+] [-]
[+] [-]
-1 [+] [-]
+3 [+] [-]
+1 [+] [-]
-4 [+] [-]
+3 [+] [-]
[+] [-]
Kopš Latvija ir ES sastāvā, vienīgais pluss ir tikai RD atjaunošana, pārējo laiku viss tikai grauts un izsaimniekots.
Bez tam- PSRS produkts, Latvijā nedzimušais O. Znaroks savulaik Latviju A grupā burtiski iestūma kopā ar izšķirošo ripu vārtos un tagad ir izveidojis izlasi, kura agrāk nekad tik labi nav spēlējusi. Kādi vēl var būt jautājumi?
+2 [+] [-]
[+] [-]
piemeram kapec vini neraksta ka piemeram - USA bijusi angļu kolonija tiek finala uzvarot somiju.
to pasu es nedzirdu par citam bijusim Padomju valstim.......
zb jau ka visu laiku to atgadina...
-1 [+] [-]
-2 [+] [-]
-2 [+] [-]
+4 [+] [-]
+1 [+] [-]
[+] [-]
Tev arī, piemēram pateiktu kādu Āfrikas jeb centrālamerikas vaslti, šaubos, ka uzreiz saprastu, kur tāda ir.
turklāt uzsvars ir uz padomju hokeja stilu arī
[+] [-]
Nevajag dzīvot stereotipos.
Paši jeņķi jau arī nemaz nav lielā draudzīgā viedabīgā masa. Tur ir lielas atšķirības starp tiem, kas dzīvo Aļaskā, Ņujorkas štatā vai Teksasā.