Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Minsku pamet liels sponsors

Minskas Dinami var no nākt lielās finansiālās grūtībās

Somu aizsarga Hannu Pikarainena aģents atklājis, ka ticis lauzts spēlētāja līgums ar Minskas Dinamo, kuru pametis viens no ievērojamākajiem sponsoriem, tāpēc klubs atrodas finansiālajās grūtībās un vadība ir spiesta pārslēgt jaunus līgumus ar citiem nosacījumiem.

"Klubs ar Hannu lauza līgumu, taču piedāvāja jaunu. Viņi negrasās samazināt algu, bet to darīs ar citiem spēlētājiem. Turklāt atgriešanās zviedru klubā MODO, kur Pikarainens aizvadīja iepriekšējo sezonu, šobrīd nav pirmais variants.

Pašlaik risinām pārrunas ar Minsku un vēl vienu komandu no krievu līgas, un skaidrībai vajadzētu būt dažu dienu laikā," aģentu Juso Pulianenu citē zviedru Expresen.

MODO kluba sporta direktors Fredriks Andersons izdevumam izteicies, ka komanda būtu gatava Pikarainenu atkal uzņemt savās rindās. Šosezon Pikarainens kļuva par vienu no labākajiem Zviedrijas Elitsērijas aizsargiem, 50 mačos savācot 43 (11+32) punktus.

icebox.lv

Kur spēlēs Masaļskis?

• 27

• 46

• 4

• 116

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

+4 [+] [-]

, 2010-06-21 11:24, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Būtu ļoti interesanti uzzināt kurš,tad ir tas sponsors, kas pametis Minskas Dinamo?? Vai tā būtu iekšlietu ministrija jeb kāda cita BLR ministrija,ka sponsorē šo klubu, vai arī kāda no bankām ,kas atrodās valsts pāraudzībā?
Kad sāk runāt hokejistu aģenti,tad man ticības moments ir ļoti zems.jo kā jau pierādija iepriekšējais ,,skandāls'' ap MnD,tad tur viss no hokejistu aģenta puses bija stipri uzpusts burbulis.
nu nezinu vai tas bija burbulis, ka klubs vēlējās samazināt algas spēlētājiem līdz pat 50%, un no daža laba hokejista vispār atteicās

-3 [+] [-]

, 2010-06-21 11:33, pirms 2 gadiem
mxs rakstīja: nu nezinu vai tas bija burbulis, ka klubs vēlējās samazināt algas spēlētājiem līdz pat 50%, un no daža laba hokejista vispār atteicās
Ok! Nezinu kāda iemesla dēļ, sarunas ar spēlētājiem ievirzijās tā kā ievirzijās, bet netika nekādi līgumi lauzti (kā to pasniedza tas aģents), jo nevar lauzt tādu līgumu,kas vispār nav noslēgts.
Bet kas attiecās uz to sponsoru,tad dažus gadus atpakaļ žurnalā ,, Klubs'' viens latviešu uzņēmējs sīki aprakstija biznesa vidi Baltkrievijā, tad viss nav tik vienkārši kā sākumā liekās.

+4 [+] [-]

, 2010-06-21 11:38, pirms 2 gadiem
Kādiem tad jābūt sponsoriem, lai atbalstītu klubu, kurā trenerus un spēlētajus maina kā zeķes,kurš micas pa tabulas lejasgalu un pat logotipu izmantot reklamai problemātiski- to maina jau trešo reizi divu gadu laikā. Tā turpinot var palikt arī bez skatītājiem. Kur tad paliek jēga tādam "device".

+1 [+] [-]

, 2010-06-21 13:01, pirms 2 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Drīz Batka aizklapēs to kantori ciet,tā izskatās
Vinjam par krievu gaazi paraads jaamaksaa, savelk jostas...
MnD jau domaajams ka reaali jau ir tikai viens sponsors - Batka caur valsts uznjeemumiem...

[+] [-]

, 2010-06-21 13:10, pirms 2 gadiem
Nau jau teikts ka Masaļskis spēlēs Minskā..

-2 [+] [-]

, 2010-06-21 13:30, pirms 2 gadiem
GaryII rakstīja: Vinjam par krievu gaazi paraads jaamaksaa, savelk jostas...
MnD jau domaajams ka reaali jau ir tikai viens sponsors - Batka caur valsts uznjeemumiem...
Diezvai gāzes parāds kaut kā ietekmē MnD budžetu,jo belari diezgan regulari ar krieviem karo par gāzes parādiem.
Kādi ir tie MnD itkā ,,sponsori,, bez ministrijām var aplūkot MnD mājas lapas galvenā lapā pašā apakšā. Kurš no viņiem varētu būt tas būtiskais,kas ietekmē šīs komanda budžetu?
hcdinamo.by

+5 [+] [-]

, 2010-06-21 13:38, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ok! Nezinu kāda iemesla dēļ, sarunas ar spēlētājiem ievirzijās tā kā ievirzijās, bet netika nekādi līgumi lauzti (kā to pasniedza tas aģents), jo nevar lauzt tādu līgumu,kas vispār nav noslēgts.
Bet kas attiecās uz to sponsoru,tad dažus gadus atpakaļ žurnalā ,, Klubs'' viens latviešu uzņēmējs sīki aprakstija biznesa vidi Baltkrievijā, tad viss nav tik vienkārši kā sākumā liekās.
Visu pagājušo nedēļu pie manīm darbā viesojās liela ukraiņu un baltkrievu grupa, kopā skatijāmies futbolu un papļāpājām par hokeju. Šajā grupā bija tikai viens belars kurš kaut ko zināja pastāstīt par viņu hokeju, jo pats visus skolas gadus trenējies hoķī.
Protams es viņam izklāstiju pie mums populārāko valdošo uzskatu par viņu hokeja saimniecību, viņš pasmaidija un atbildēja ka tās ir absolūtas muļķības, no kurienes Jūs to raujat. Pēc viņa vārdiem spriežot, viennozīmīgi populārākais sporta veids ir futbols, hokejs turās tikai uz baķkas entuazismu, halles ar skatītājiem piepildās tikai tapēc ka var nākt iekšā par velti, ja kādreiz nomainīsies prezidents sabrukšot viss viņu hokeja burbulis. Tautā Lukašenko vēl joprojām esot ļoti populārs, bet vienīgais par ko cilvēki burkšķot, ir bezjēdzīgā naudas izmešana hokeja haļļu celtniecībā kuras pēc tam esot minimāli noslogotas.
Neuzstāšu ka mans sarunas biedrs bija patiesības pēdējā instance, bet šķiet ka pie mums tiešām ir stipri maldīgs uzskats par viņu hoķi.

[+] [-]

, 2010-06-21 13:58, pirms 2 gadiem
Agris 77 rakstīja: Visu pagājušo nedēļu pie manīm darbā viesojās liela ukraiņu un baltkrievu grupa, kopā skatijāmies futbolu un papļāpājām par hokeju. Šajā grupā bija tikai viens belars kurš kaut ko zināja pastāstīt par viņu hokeju, jo pats visus skolas gadus trenējies hoķī.
Protams es viņam izklāstiju pie mums populārāko valdošo uzskatu par viņu hokeja saimniecību, viņš pasmaidija un atbildēja ka tās ir absolūtas muļķības, no kurienes Jūs to raujat. Pēc viņa vārdiem spriežot, viennozīmīgi populārākais sporta veids ir futbols, hokejs turās tikai uz baķkas entuazismu, halles ar skatītājiem piepildās tikai tapēc ka var nākt iekšā par velti, ja kādreiz nomainīsies prezidents sabrukšot viss viņu hokeja burbulis. Tautā Lukašenko vēl joprojām esot ļoti populārs, bet vienīgais par ko cilvēki burkšķot, ir bezjēdzīgā naudas izmešana hokeja haļļu celtniecībā kuras pēc tam esot minimāli noslogotas.
Neuzstāšu ka mans sarunas biedrs bija patiesības pēdējā instance, bet šķiet ka pie mums tiešām ir stipri maldīgs uzskats par viņu hoķi.
Tas ir nenoliedzami,un jebkuram skaidrs,kas kaut mazliet interesējas par hokeja bijušajā postpadomju telpā, ka belaru hokejs ir tīrā Baķkas rotaļlieta. Vel no CCCP laikiem Minskas Dinamo (CCCP čempioni-1982,sudraba medaļu ieguvēji-1965, 1987, bronzas- 1954, 1963, 1983) futbola komanda bija daudz populārāka par Minskas Dinamo hokeja komanda.
Arī vēsturiski futbols BLR var lepoties ar daudz lielākiem panākumiem nekā hokejs. Piemēram, Sergeju Aļeinikovu, Valentīnu Beļkēviču un Eduardu Molofejevu es vel tagad atceros, bet no MnD hokejistiem tā laika neatceros nevienu.
Vienīgais tas ko Baķka tagad ieliks/ielicis belaru hokejā ilgi nepazudīs,jo ledus arēnu Minsk un pārējās arēnas nost neviens nejauks.
Un patiesībā, belari ir kā spogulis,kas noteik ar sportu ja tajā iejaucas valsts-prioritātes mainās atkarībā no valsts vadītāja interesēm par sportu.

+1 [+] [-]

, 2010-06-21 14:37, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tas ir nenoliedzami,un jebkuram skaidrs,kas kaut mazliet interesējas par hokeja bijušajā postpadomju telpā, ka belaru hokejs ir tīrā Baķkas rotaļlieta. Vel no CCCP laikiem Minskas Dinamo (CCCP čempioni-1982,sudraba medaļu ieguvēji-1965, 1987, bronzas- 1954, 1963, 1983) futbola komanda bija daudz populārāka par Minskas Dinamo hokeja komanda.
Arī vēsturiski futbols BLR var lepoties ar daudz lielākiem panākumiem nekā hokejs. Piemēram, Sergeju Aļeinikovu, Valentīnu Beļkēviču un Eduardu Molofejevu es vel tagad atceros, bet no MnD hokejistiem tā laika neatceros nevienu.
Vienīgais tas ko Baķka tagad ieliks/ielicis belaru hokejā ilgi nepazudīs,jo ledus arēnu Minsk un pārējās arēnas nost neviens nejauks.
Un patiesībā, belari ir kā spogulis,kas noteik ar sportu ja tajā iejaucas valsts-prioritātes mainās atkarībā no valsts vadītāja interesēm par sportu.
Domāju ka ar to Kijevas Buģiļņiku, ja viņi tiešām spēlēs KHL būs pavisam traki. Tas bija smieklīgi kā es ukraiņiem stāstiju par viņu jauno hokeja klubu, ka tur iespējams spēlēs mūsu Edža, viņi skatās man virsū un es saprotu ka viņi par to neko nav dzirdējuši un vispār mans stāstijums par kaut kādu hokeju nevienu neintresē.
P.S. Godīgi sakot, es nemaz nezināju ka belariem ir tik daudz panākumi cccp futbolā, nu tad skaidrs kapēc viņiem futene viņiem ir pirmajā vietā.

[+] [-]

, 2010-06-21 15:29, pirms 2 gadiem
Agris 77 rakstīja: Domāju ka ar to Kijevas Buģiļņiku, ja viņi tiešām spēlēs KHL būs pavisam traki. Tas bija smieklīgi kā es ukraiņiem stāstiju par viņu jauno hokeja klubu, ka tur iespējams spēlēs mūsu Edža, viņi skatās man virsū un es saprotu ka viņi par to neko nav dzirdējuši un vispār mans stāstijums par kaut kādu hokeju nevienu neintresē.
P.S. Godīgi sakot, es nemaz nezināju ka belariem ir tik daudz panākumi cccp futbolā, nu tad skaidrs kapēc viņiem futene viņiem ir pirmajā vietā.
man personiski šķiet,ka Budiveļņika pasākums ir tīri ar politisku zemtekstu,jo ukrainā ar hokejistu rezervēm ir daudz sliktāk nekā mums LV. Viņu Kijevas Sokil pērn BAČ spēlēja ar stipri pavecu (gados) sastāvu. Nezinu kā viņiem ar komandas budžetu,bet ja viņi grib ko nopietnu sasniegt KHL,tad maciņš viņiem būs japaver ļoti plaši.
Jā,futenē belariem tiešām bija labi panākumi. Tas pats S.Aļeiņičevs bija viens no CCCP izlases līderiem.

+1 [+] [-]

, 2010-06-21 16:42, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: man personiski šķiet,ka Budiveļņika pasākums ir tīri ar politisku zemtekstu,jo ukrainā ar hokejistu rezervēm ir daudz sliktāk nekā mums LV. Viņu Kijevas Sokil pērn BAČ spēlēja ar stipri pavecu (gados) sastāvu. Nezinu kā viņiem ar komandas budžetu,bet ja viņi grib ko nopietnu sasniegt KHL,tad maciņš viņiem būs japaver ļoti plaši.
Jā,futenē belariem tiešām bija labi panākumi. Tas pats S.Aļeiņičevs bija viens no CCCP izlases līderiem.
Arī tagad belariem ir daudz labu futbolistu, piemēram brāļi Berezucki,kas pārstāv krieviju ir Baltkrievi ,arī Aleņičevs arī bija baltkrievs.

+2 [+] [-]

, 2010-06-21 17:14, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: man personiski šķiet,ka Budiveļņika pasākums ir tīri ar politisku zemtekstu,jo ukrainā ar hokejistu rezervēm ir daudz sliktāk nekā mums LV. Viņu Kijevas Sokil pērn BAČ spēlēja ar stipri pavecu (gados) sastāvu. Nezinu kā viņiem ar komandas budžetu,bet ja viņi grib ko nopietnu sasniegt KHL,tad maciņš viņiem būs japaver ļoti plaši.
Budeveļņik gadijumā, es arī neko citu kā politiku neredzu.

[+] [-]

, 2010-06-21 17:40, pirms 2 gadiem
Klubu pamet Baltkrievijas gāzes koncerns vis drīzāk. Kā Latvijas Itera tāds pats ir arī Baltkrievijā kuram ir radušās problēmas ar naudu.

+2 [+] [-]

, 2010-06-21 18:29, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vienīgais tas ko Baķka tagad ieliks/ielicis belaru hokejā ilgi nepazudīs,jo ledus arēnu Minsk un pārējās arēnas nost neviens nejauks.
Nost nejauks, bet redz ja nebūs kas uztur un nebūs noslodzes - piemēri ir tepat Aizkrauklē, Ogrē...

Bet par futenes popularitāti es zināju, tai pašā presbolā var labi redzēt cik tiek proporcionāli atspoguļots hoķis, cik futene

[+] [-]

, 2010-06-21 23:01, pirms 2 gadiem
HAOSS rakstīja: Klubu pamet Baltkrievijas gāzes koncerns vis drīzāk. Kā Latvijas Itera tāds pats ir arī Baltkrievijā kuram ir radušās problēmas ar naudu.
Vai tad šie sponsorē viņus? Es kaut kā Minskas hallē šos nemanīju, toreiz tur uzskaitīja visas iespējamās spēka struktūras. Armiju, iekšlietu ministriju, policiju u.t.t.
Un tur jau kāda starpība no kuras budžeta atvilknes Batjka šiem dod piķi...

+1 [+] [-]

, 2010-06-21 23:04, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: Nost nejauks, bet redz ja nebūs kas uztur un nebūs noslodzes - piemēri ir tepat Aizkrauklē, Ogrē...

Bet par futenes popularitāti es zināju, tai pašā presbolā var labi redzēt cik tiek proporcionāli atspoguļots hoķis, cik futene
Tajā brīdī kad pārtrūks valdības rekets vietējiem uzņēmējiem sponsorēt hokeja komandas... starp citu, kā paziņa (arī šī foruma iemītnieks) stāstīja vieniem LV kociniekiem, kuri man liekas Gomeļā vai Mogiļevā strādā arī pateica vai nu sponsorēsiet vietējo hokeja komandu vai nu Jūs te vairāk mežus necirtīsiet

[+] [-]

, 2010-06-21 23:24, pirms 2 gadiem
YES

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6asirmais114.60
7Kaspars Tauriņš113.92
8marcell113.73
9alex1255113.59