Minsku pamet liels sponsors
Minskas Dinami var no nākt lielās finansiālās grūtībās
Somu aizsarga Hannu Pikarainena aģents atklājis, ka ticis lauzts spēlētāja līgums ar Minskas Dinamo, kuru pametis viens no ievērojamākajiem sponsoriem, tāpēc klubs atrodas finansiālajās grūtībās un vadība ir spiesta pārslēgt jaunus līgumus ar citiem nosacījumiem.
"Klubs ar Hannu lauza līgumu, taču piedāvāja jaunu. Viņi negrasās samazināt algu, bet to darīs ar citiem spēlētājiem. Turklāt atgriešanās zviedru klubā MODO, kur Pikarainens aizvadīja iepriekšējo sezonu, šobrīd nav pirmais variants.
Pašlaik risinām pārrunas ar Minsku un vēl vienu komandu no krievu līgas, un skaidrībai vajadzētu būt dažu dienu laikā," aģentu Juso Pulianenu citē zviedru Expresen.
MODO kluba sporta direktors Fredriks Andersons izdevumam izteicies, ka komanda būtu gatava Pikarainenu atkal uzņemt savās rindās. Šosezon Pikarainens kļuva par vienu no labākajiem Zviedrijas Elitsērijas aizsargiem, 50 mačos savācot 43 (11+32) punktus.
icebox.lv
Kur spēlēs Masaļskis?
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+4 [+] [-]
-3 [+] [-]
Bet kas attiecās uz to sponsoru,tad dažus gadus atpakaļ žurnalā ,, Klubs'' viens latviešu uzņēmējs sīki aprakstija biznesa vidi Baltkrievijā, tad viss nav tik vienkārši kā sākumā liekās.
+4 [+] [-]
+1 [+] [-]
MnD jau domaajams ka reaali jau ir tikai viens sponsors - Batka caur valsts uznjeemumiem...
[+] [-]
-2 [+] [-]
Kādi ir tie MnD itkā ,,sponsori,, bez ministrijām var aplūkot MnD mājas lapas galvenā lapā pašā apakšā. Kurš no viņiem varētu būt tas būtiskais,kas ietekmē šīs komanda budžetu?
hcdinamo.by
+5 [+] [-]
Protams es viņam izklāstiju pie mums populārāko valdošo uzskatu par viņu hokeja saimniecību, viņš pasmaidija un atbildēja ka tās ir absolūtas muļķības, no kurienes Jūs to raujat. Pēc viņa vārdiem spriežot, viennozīmīgi populārākais sporta veids ir futbols, hokejs turās tikai uz baķkas entuazismu, halles ar skatītājiem piepildās tikai tapēc ka var nākt iekšā par velti, ja kādreiz nomainīsies prezidents sabrukšot viss viņu hokeja burbulis. Tautā Lukašenko vēl joprojām esot ļoti populārs, bet vienīgais par ko cilvēki burkšķot, ir bezjēdzīgā naudas izmešana hokeja haļļu celtniecībā kuras pēc tam esot minimāli noslogotas.
Neuzstāšu ka mans sarunas biedrs bija patiesības pēdējā instance, bet šķiet ka pie mums tiešām ir stipri maldīgs uzskats par viņu hoķi.
[+] [-]
Arī vēsturiski futbols BLR var lepoties ar daudz lielākiem panākumiem nekā hokejs. Piemēram, Sergeju Aļeinikovu, Valentīnu Beļkēviču un Eduardu Molofejevu es vel tagad atceros, bet no MnD hokejistiem tā laika neatceros nevienu.
Vienīgais tas ko Baķka tagad ieliks/ielicis belaru hokejā ilgi nepazudīs,jo ledus arēnu Minsk un pārējās arēnas nost neviens nejauks.
Un patiesībā, belari ir kā spogulis,kas noteik ar sportu ja tajā iejaucas valsts-prioritātes mainās atkarībā no valsts vadītāja interesēm par sportu.
+1 [+] [-]
P.S. Godīgi sakot, es nemaz nezināju ka belariem ir tik daudz panākumi cccp futbolā, nu tad skaidrs kapēc viņiem futene viņiem ir pirmajā vietā.
[+] [-]
Jā,futenē belariem tiešām bija labi panākumi. Tas pats S.Aļeiņičevs bija viens no CCCP izlases līderiem.
+1 [+] [-]
+2 [+] [-]
[+] [-]
+2 [+] [-]
Bet par futenes popularitāti es zināju, tai pašā presbolā var labi redzēt cik tiek proporcionāli atspoguļots hoķis, cik futene
[+] [-]
Un tur jau kāda starpība no kuras budžeta atvilknes Batjka šiem dod piķi...
+1 [+] [-]
[+] [-]