Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Pārdomas pēc spēles ar Maskavas CSKA.

Spēle bija spraiga, emocijām bagāta. Abām komandām šī bija ļoti svarīga spēle, kā jau visas pēdējās spēles. Šoreiz mazliet veiksmīgāki izrādījās viesi.

Vakar vēroju šo spēli klātienē. Nu, ko, lai saka. Viens punkts arī ir punkts, bet tomēr, protams, visi cerēja, ka iegūsim 3 punktus, jo tad uz Vankūveras Ziemas Olimpiskajām spēlēm aizbrauktu 7. vietā R konferencē.

Varēja just, ka puiši ir pamatīgi noguruši. 4 spēles 7 dienās. Nu, spriediet paši par to, cik viņi svaigi varēja būt. Šo nogurumu varēja just, jo bija diezgan neprecīzas piespēles, pazaudētas ripas savā zonā un ne līdz galam nostrādāti uzbrukumi. Bet tāpat liels prieks par to, ka cīnījās līdz pat pēdējai minūtei! Pamatlaiks beidzās 1:1, tātad, diezgan labi tomēr nostrādājām aizsardzībā, taču arī CSKA ir bijis noslogots grafiks, līdz ar to, arī viņiem bija nogurums.

Edgars Masaļskis. Nu, jācer, ka 17. februārī 07:00 viņš būs ierindā, jo vakar klupdams krizdams cīnījās vārtos. Malacis! Vienā epizodē, kad viņš nedaudz cieta, man jau ienāca prātā doma, kas notiks, ja viņš nevarēs turpināt spēlēt? Un, nē, es mazāk domāju par RD kā par Latvijas izlases sniegumu Vankūverā. Bet, paldies Edgaram, viņš piecēlās un turpināja spēlēt. Ja man būtu cepure, es to noņemtu.

Tiesneši. Es nekad neesmu apvainojusi tiesnešus par ļoti negodīgu tiesāšanu (iekš KHL), taču vakar. Epizode, kad ļoti rupji nospēlēja pret mūsu vārtsargu, viņus atstāja vienaldzīgus. Vēl bija šādas tādas neprecizitātes viņu lēmumos, taču tiesnešu lēmums taču vienmēr ir pareizākais.

Vakar es tā pavēroju visus līdzjutējus. Mēs bijām vairāk kā 10 000, katrs ar savām problēmām, plusiem un mīnusiem, taču mūs vieno kaut kas ļoti liels un skaists – hokejs.

Spēle bija tiešam laba, ar pozitīvām emocijām un vienu punktu dosimies uz Kanādu. Tagad mūs gaida pāris negulētas naktis un emociju jūra.

Lai izdodas!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2010-02-08 18:47, pirms 2 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: Tiesneši. Es nekad neesmu apvainojusi tiesnešus par ļoti negodīgu tiesāšanu (iekš KHL), taču vakar. Epizode, kad ļoti rupji nospēlēja pret mūsu vārtsargu, viņus atstāja vienaldzīgus.

Jā, nu šausmīgi rupji pret Edgaru nospēlēja. Tas, ka Masaļskis simulē pie katras iespējas ir jau sen zināms fakts, bet tādēļ nevajag vainot tiesnešus.
Parasti, ja simulē, tad nekrīt uz aizmuguri, lai atsistu muguru. Tā būtu jau sevis mocīšana, labuma nekāda. Lūk tā.

[+] [-]

, 2010-02-08 18:47, pirms 2 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Pāris negulētas naktis? Es pat teiktu, ka 2 nedēļas (un pēc tam jau vēl sanāks, jo būs jau pieradums) no vietas pūces režīmā dzīvošu
Lai citus nenobiedētu. ;D

[+] [-]

, 2010-02-08 18:53, pirms 2 gadiem
Sportamīlule rakstīja: Parasti, ja simulē, tad nekrīt uz aizmuguri, lai atsistu muguru. Tā būtu jau sevis mocīšana, labuma nekāda. Lūk tā.
tici man, edžam ir savas viltības, ko noteikti ir arī pamanījuši arī vairāki tiesneši. Pats šito sapratu sezonas pirmajā spēlē Liepājā, pret Severstaļ, kad Edža pēc liela pretinieku spiediena dabuja traumu, bet pēc īsas pauzītes turpināja spēlēt lieliski.
Šo gājienu esmu novērojis vairākās spēlēs, un ja tas palīdz komandai, tad uz priekšu. Vakar gan dažbrīd sāka šķist, ka edža knapi turas kājās. Bullīšiem laikam spēka nepietika...

[+] [-]

, 2010-02-08 18:55, pirms 2 gadiem
smilchs2 rakstīja: tici man, edžam ir savas viltības, ko noteikti ir arī pamanījuši arī vairāki tiesneši. Pats šito sapratu sezonas pirmajā spēlē Liepājā, pret Severstaļ, kad Edža pēc liela pretinieku spiediena dabuja traumu, bet pēc īsas pauzītes turpināja spēlēt lieliski.
Šo gājienu esmu novērojis vairākās spēlēs, un ja tas palīdz komandai, tad uz priekšu. Vakar gan dažbrīd sāka šķist, ka edža knapi turas kājās. Bullīšiem laikam spēka nepietika...
Protams, nesaku, ka viņam nav savu viltībiņu, bet pret viņu nospēlēja rupji. Un šeit SC arī var lasīt, ka ir viņam mazliet muguras trauma. Domaju, ka par to jau nu viņš neiet un visiem nemelo.

+ epizode jau spēles nobeigumā, kad Hossa knapi kontaktējās ar pretinieku un noraidījums. He, viens no pēdējā laika muļķīgākajiem noraidījumiem.

+5 [+] [-]

, 2010-02-08 19:30, pirms 2 gadiem
Sportamīlule rakstīja: + epizode jau spēles nobeigumā, kad Hossa knapi kontaktējās ar pretinieku un noraidījums. He, viens no pēdējā laika muļķīgākajiem noraidījumiem.
Nedrikst no augsas ar nūju sist par pretinieka nūju. Marsels to izdarīja loti izteikti, pat šama nūju salaudzams.

[+] [-]

, 2010-02-08 19:54, pirms 2 gadiem
kad pienāks tie laiki, kad katrs cilvēks varēs atļauties cepuri.

[+] [-]

, 2010-02-08 20:38, pirms 2 gadiem
Priecē, ka Rīgas Dinamo brauks uz Vankūveru, un jau ar 1 punktu

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5asirmais116.60
6RUSSIALOVE116.59
7sienazis333114.73
8Kaspars Tauriņš113.92
9marcell113.73