Bikovs: es diskvalificētu Jemeļinu uz piecām spēlēm
....
Krievijas izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs pēc spēles ar Slovēniju skarbus vārdus veltīja aizsargam Aleksejam Jemeļinam, kurš par sitienu pretiniekam nopelnīja noraidījumu līdz mača beigām, vēsta krievu mēdiji.
"Spēle izvērtās "jautra" un nervoza," atzina treneris. "Priecājamies, ka uzvarējām. Kas attiecas uz Tereščenko traumu, pagaidām nekas nav skaidri zināms, bet Jemeļinu es būtu diskvalificējis uz piecām spēlēm, ja būtu mana teikšana. Viņš vienkārši iegāza komandu ar savu rīcību, turklāt ne pirmo reizi – arī Eirotūrē bija tādi momenti."
Jau ziņojām, ka Krievijas izlase dramatiskā un rezultatīvā spēlē ar 6:4 uzvarēja Slovēniju, un vienā no mača epizodēm Aleksejs Jemeļins, atriebjoties slovākiem par noteikumu pārkāpumu pret Tereščenko un viņa traumēšanu atklāti iesita slovēnism Žigem Jegliče, kurš pēc rupja Jemeļina spēka paņēmiena laukumu atstāja ar asiņojošu degunu un spēlē vairs neatgriezās
Bikovs: es diskvalificētu Jemeļinu uz piecām...
Vai Bikovam uznakushi melnie???
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

-1 [+] [-]
+5 [+] [-]
-1 [+] [-]
[+] [-]
+4 [+] [-]
-1 [+] [-]
ja jau viņš zināja ka čalis taisa sūdus jau iepriekš, tad kapēc ņēma viņu izlasē? itkā krieviem spēlētāju trūktu ko vietā paņemt..
visa vaina ir pašā Bikovā..
[+] [-]
[+] [-]
-1 [+] [-]
[+] [-]
tāpat varēja darīt arī Bikovs..
sen jau Bikovu vajadzēja nomest no izlases.. tāpat ar Salavata zvaigžņoto sastāvu tikai šogad spēja izspiest Gagarinu. iepriekšējās sezonas pat tuvumā Gagarinam netika..
izlasē sastāvu arī komplektē pēc ''tas man patīk tas man draugs, tas man nepatīk, tas lai pasēž mājās''
ja viņš izpilda cita augstāku vīru pavēles par sastāva komplektēšanu.. tad nav brīnums ka viņš vel joprojām ir pie izlases stūres..
bet tur nu pats vainīgs, ja tā būtu, tad normāls treneris pats aizietu no izlases, nevis dancotu pēc citu stabules..
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Kā raksta šodien krievu mediji, tad Jemeļinam nebūs diskvalifikācijas.
Vot tagad gan es esmu šokā, jo visi saprot, ka šeit nav nekādu attaisnojumu un kādai diskvalifikācijai tomēr jābūt.