Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

problema

Dinamo R

Tas nopietni nav nekads prikols, es uz to vairs nevaru skatities, man saap sirds, ko tas mulkjis ir izdarijis ar tresho mainju?????????????????????????????
Nosakuma, okey, kautkads Mikush, pec statiem bom*is, uzreiz kadi 600 komentari - visi apmeram "priekshkam tada viduvejiba vajadziga, nafig tads vajadzigs utt", tagad delj vinja musu pashu latvieshi kuri cinijas pasaules chempionaataa kaa zveeri, speelee savaas majas, savu gjimenju, draugu un fanu priekshaa ir spiesti sedet malaa deelj kautkaada MIKUSHA? tas vel butu shtrunts, bet ko tas mulkjis dara ar tresho mainju? Ne Redlihs (no kura shosezon klusaa ceriibaa cereeju lielus briinumus, skaistus vaartus un regulaari rezultatiivu speeli), ne Darzinjsh nevar normali spelet, KUR PAT KARIJA, kursh vairs nav musu sastava bija labaaks mainjas partneris, deva labaakas piespeeles, salidzinajuma ar sho(kursh itkaa prot dot piespeles, shobrid gan vel redzams tas nav - nu protams, neviens jau nevar saakt skaisti(VAR), vajag "iespeeleeties, iejusties komandaa, un sazin ko veel var izdomaat visas sezonas garumaa", veel jauc Broku Troteru(kuru lidzigi godigi teikshu ari Mikjela gadijuma gaidiju no vinja shaja sezona daudzko, ganjau arii ka sanaaks, protams kad shis Mikush tiks kautkur malaa pabidiits.
VAI TAS SHUPLERS IR AKLS, VAI KAA? Tak lai vinsh iet uz to Metalurgu, spele tur pirmaja mainjaa un ir laimigs, es gribu atpakalj gan 1) MEIJU (zinu, ka shosezon veel liks pasmaidiit)
2) Troteru 3.mainjaa - (ticu, tomer ticu, ka mainja buus lidzigi rezultatiiva kaa pirmaa)

Un tad arii buus regulaari panaakumi, gan 4uzvaras in-a-row, gan vairaak.
Es nezinu, es uz to nevaru normaali noskatiities, un atvichaju, ja pat vinsh iemetiis hat-tricku, es pateikshu tikai "varbuut mazliet lika pasmaidiit" jo nu tiesham uzskatu, ka vinja speleshana lielaja komanda, kur nu veel jaucot mainjas ir pilniigi un absoluuti aplama, MATULI, vai kas tur, ja Tu shito lasi, tad uztaisi ari sarunu Ar Oljegu par to Mikushu, gribas dzirdet juusu "kritikju" domas.
Tas ir jaaizbeidz, un cik vien aatri var.

Vai Jurajs Mikušs ir vajadzīgs komandā?

• 13

• 71

• 32

+2 [+] [-]

, 2010-09-30 00:08, pirms 2 gadiem
viss bija labi, bet meijam pagaidām ir trauma

-3 [+] [-]

, 2010-09-30 00:09, pirms 2 gadiem
Vai lietotaajs hoorai ir vajadziigs sportacentraa?
Jaa. Nee. Vinjam ir vajadziigs laiks lai iespeeleetos.

+1 [+] [-]

, 2010-09-30 00:16, pirms 2 gadiem
pareizi,pareizi mazais puis,izkrati savu sāpi sportacentra biedriem,tie taču vienmēr uzkalusa un konstatē,kas par vainu,iesaku tev neuztraukties tik ļoti par RD 3 maiņu,gan jau būs labi,tikai nedari neko sliktu.

[+] [-]

, 2010-09-30 00:32, pirms 2 gadiem
Man gan liekas ka Dārziņu un M.Rēdlihu abus vajadzētu aizsūtīt trimdā uz Liepāju,lai apdomā dzīvi,jo abi šogad dikti blāvi palikuši.Turklāt šoreiz liekas ka nejau maiņas centrs pie tā vainīgs.

[+] [-]

, 2010-09-30 00:41, pirms 2 gadiem
vins netrenejas pirms sezonas, bija neilgu laiku Spartaka, nav spelu prakses, un te peksni BAC!, ir sastava iк jaspele... protams nav vel gatavs... bet speletajs nav slikts, ir redzems bet vinu bija janem vasara, nevis jau spelu laika... gan vel jau speles, un labi speles...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2010-09-30 01:21, pirms 2 gadiem
trakais v.4 rakstīja: ai,man pohui par to Mikušu,lai Sējējs dara kā grib
teicama atbilde. a tu tik tiešām esi brīdinājumu karalis

+2 [+] [-]

, 2010-09-30 01:39, pirms 2 gadiem
Njaa Trotters ir Daudz labaaks un ari daargaks par kkadu Mikushu bet vinu vel liek 4 maina !! Shupler atceries tu trene Dinamo nevis Slovaku izlasi treninnometne!!

+3 [+] [-]

, 2010-09-30 02:27, pirms 2 gadiem
Vecīt hokejs ir bizness un visiem ir dziļi vienalga ,ko domā tu un es takā viss ir okey viņš ir perspektīvs spēlētājs tikai vai viņš iespēlēsies vai nē tas ir cits jautājums, ne vienmēr būs tā, ka mūsējie spēlētāji spēlēs, tapēc daudziem kautkas nepatīk,bet tāda ir hokeja būtība.

-1 [+] [-]

, 2010-09-30 02:57, pirms 2 gadiem
Neiespēlēsies tiks aizsūtīts mājās,viss ir vienkārši...visā lielajā rakstā 4 punkti,un pilnīgs sviests

+1 [+] [-]

, 2010-09-30 09:00, pirms 2 gadiem
Pirms sezonas sākuma visi tikai priecātos, ja Mikuš spēlētu DR. Jāatzīst, ka tik daudz piespēļu vienas sezonas laikā ir atzīstams sasniegums- neskatoties, ka tā ir Slovākijas līga.
Domāju pietiks Mikušu apcelt- mums ir jāatbalsta mūsu komanda, lai arī kāda tā būtu.

+1 [+] [-]

, 2010-09-30 09:29, pirms 2 gadiem
bet Dārziņš vismaz māk šuties, Miķelim vispār neiet.
njā, Šuplers jau tos slovākus grib dabūt cik var un cik vien augstā maiņā.
4o maiņu jau čist nevajadzēja jaukt, baigi labi spēlēja, tagad visu izčakarēja.
un bez Hosas mes mierigi iztiekam. Hartigans visā labāks.
es domāju, ja Hosa nebutu slovāks, tad viņš nemaz tik daudz golus nemestu, jo viņam pases tā nedotu.

+1 [+] [-]

, 2010-09-30 23:46, pirms 2 gadiem
Mikušs arī esot pie globālās finansu krīzes un globālās sasilšanas vainīgs.

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6Kaspars Tauriņš113.92
7marcell113.73
8alex1255113.59
9oskars213112.87