problema
Dinamo R
Tas nopietni nav nekads prikols, es uz to vairs nevaru skatities, man saap sirds, ko tas mulkjis ir izdarijis ar tresho mainju?????????????????????????????
Nosakuma, okey, kautkads Mikush, pec statiem bom*is, uzreiz kadi 600 komentari - visi apmeram "priekshkam tada viduvejiba vajadziga, nafig tads vajadzigs utt", tagad delj vinja musu pashu latvieshi kuri cinijas pasaules chempionaataa kaa zveeri, speelee savaas majas, savu gjimenju, draugu un fanu priekshaa ir spiesti sedet malaa deelj kautkaada MIKUSHA? tas vel butu shtrunts, bet ko tas mulkjis dara ar tresho mainju? Ne Redlihs (no kura shosezon klusaa ceriibaa cereeju lielus briinumus, skaistus vaartus un regulaari rezultatiivu speeli), ne Darzinjsh nevar normali spelet, KUR PAT KARIJA, kursh vairs nav musu sastava bija labaaks mainjas partneris, deva labaakas piespeeles, salidzinajuma ar sho(kursh itkaa prot dot piespeles, shobrid gan vel redzams tas nav - nu protams, neviens jau nevar saakt skaisti(VAR), vajag "iespeeleeties, iejusties komandaa, un sazin ko veel var izdomaat visas sezonas garumaa", veel jauc Broku Troteru(kuru lidzigi godigi teikshu ari Mikjela gadijuma gaidiju no vinja shaja sezona daudzko, ganjau arii ka sanaaks, protams kad shis Mikush tiks kautkur malaa pabidiits.
VAI TAS SHUPLERS IR AKLS, VAI KAA? Tak lai vinsh iet uz to Metalurgu, spele tur pirmaja mainjaa un ir laimigs, es gribu atpakalj gan 1) MEIJU (zinu, ka shosezon veel liks pasmaidiit)
2) Troteru 3.mainjaa - (ticu, tomer ticu, ka mainja buus lidzigi rezultatiiva kaa pirmaa)
Un tad arii buus regulaari panaakumi, gan 4uzvaras in-a-row, gan vairaak.
Es nezinu, es uz to nevaru normaali noskatiities, un atvichaju, ja pat vinsh iemetiis hat-tricku, es pateikshu tikai "varbuut mazliet lika pasmaidiit" jo nu tiesham uzskatu, ka vinja speleshana lielaja komanda, kur nu veel jaucot mainjas ir pilniigi un absoluuti aplama, MATULI, vai kas tur, ja Tu shito lasi, tad uztaisi ari sarunu Ar Oljegu par to Mikushu, gribas dzirdet juusu "kritikju" domas.
Tas ir jaaizbeidz, un cik vien aatri var.
Vai Jurajs Mikušs ir vajadzīgs komandā?
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+2 [+] [-]
-3 [+] [-]
Jaa. Nee. Vinjam ir vajadziigs laiks lai iespeeleetos.
+1 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
+2 [+] [-]
+3 [+] [-]
-1 [+] [-]
+1 [+] [-]
Domāju pietiks Mikušu apcelt- mums ir jāatbalsta mūsu komanda, lai arī kāda tā būtu.
+1 [+] [-]
njā, Šuplers jau tos slovākus grib dabūt cik var un cik vien augstā maiņā.
4o maiņu jau čist nevajadzēja jaukt, baigi labi spēlēja, tagad visu izčakarēja.
un bez Hosas mes mierigi iztiekam. Hartigans visā labāks.
es domāju, ja Hosa nebutu slovāks, tad viņš nemaz tik daudz golus nemestu, jo viņam pases tā nedotu.
+1 [+] [-]