Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Dinamo Rīga - aizsardzība

Mazliet asumiņa jāpiemet aizsardzībai, vai ne?

Kautkas jādara lietas labā.

Nu visiem zināmi fakti protams, samērā drausmīgi. Neticu, ka nav naudiņas, lai papildinātu sastāvu vismaz ar 1 ļoti labu aizsargu leģionāru, vai pat diviem. Nekas netiek darīts labā, ieeja mūsu zonā vēljoprojām notiek caur "iebraukšanu sētā" principu, varbūt mazliet pārspīlēju, bet bieži izskatās, ka pat bērns varētu ieslidot mūsu zonā.
Kas vēl ir reāli stulbi - kapēc visulaiku tiek mainīti aizsargu pāri? VISULAIKU. Nekur citur tā nav, mums vienīgais patstāvīgais aizsargs, kurš spēlē vienmēr ir Ozoliņš, pārējo vietā tiek laisti citi - kā vispār es nesaprotu, nevar normāli viņus sadalīt pa pāriem. Kapēc sastāvu var papildinātu ar kautkādu Mikušu(kā man besī viņa uzvārds), bet lielāko problēmu savādāk atrisināt nemaz nemēģina, kapēc man jālasa par to, kā citas komandas papildina savu sastāvu ar spēlētājiem, kautvai, ņemsim par piemēru šodienu, "Salavat Yulaev" sastāvu papildina ar NHL vārtsargu - mūsu situācijā vārtsargu līnija ir okey, vairāk tikai Tellqvists jālaiž un tad ganjau arī viņš ieņems Baruļina vietu vārtsargu topā, bet nosākuma jāsāk steidzami labot aizsardzība, un nevis tajos stulbajos principos, par piemēru, 3 aizsargu maiņas(nezinu vai tās pat tā var nosaukt, jo visulaiku mainās kā zeķes) - viens kļūdās, Šuplers atstāj maliņā nāk vietā cits, atkal viss mainās un atkal notiek iebraukšana sētā. Tam es domāju ir cits risinājums, ļoti laba aizsarga, lieku uzsveru uz ļoti laba, piesaiste komandai, vai pat divus. Domāju vēl, ja mums tad būtu kārtīgas 3.aizsargu maiņas un viens rezerves septītais aizsargs, kā arī daudz, daudz, daudz, agresīvāka spēle tieši vidējā līnijā, vidējā līnija btw, arī izskatās drausmīgi, tad būtu daudz labāki rādītāji visos iespējamajos.

Vai Rīgas "Dinamo" ir nepieciešams meistarīgs aizsargs/-i?

• 41

• 29

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

[+] [-]

, 2010-10-27 15:20, pirms 2 gadiem
jabeidz cakaret tos aizsargus ,kas mums ir.tas ir parmetums aizsargu trenerim!

[+] [-]

, 2010-10-27 15:21, pirms 2 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Domāju, ka Prongers un Hara spētu uzlabot situāciju. Sējēj, lūdzu, rīkojies!
šitas jau mazliet par traku, Haram manliekas ir kārtīgs līgums, bet Prongers lai savus atlikušos pāris gadiņus paliek tur kur viņš ir, ir labāki varianti, es jau protams gribētu redzēt Del Zotto, bet tas nav reāli, ir labi varianti anyway.

[+] [-]

, 2010-10-27 15:22, pirms 2 gadiem
zaroks rakstīja: jabeidz cakaret tos aizsargus ,kas mums ir.tas ir parmetums aizsargu trenerim!
nu un kā pēc principa "kas mums ir tas ir", tu taisies iekļūt tālāk par pirmo kārtu play-offos, ar magic mūsu aizsardzības nosaukumu "iebraucamā sēta", vai nebūtu loģiskāk iegādāties ļoti labu aizsargu, vai pat divus? Es domāju tas būtu daudz kvalitatīvāk, nekā teikt "kas ir tas ir".

[+] [-]

, 2010-10-27 15:26, pirms 2 gadiem
hoorai rakstīja: nu un kā pēc principa "kas mums ir tas ir", tu taisies iekļūt tālāk par pirmo kārtu play-offos, ar magic mūsu aizsardzības nosaukumu "iebraucamā sēta", vai nebūtu loģiskāk iegādāties ļoti labu aizsargu, vai pat divus? Es domāju tas būtu daudz kvalitatīvāk, nekā teikt "kas ir tas ir".
ko tie divi paveiktu,uz diviem aiz sardziba neturas.

[+] [-]

, 2010-10-27 15:26, pirms 2 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Domāju, ka Prongers un Hara spētu uzlabot situāciju. Sējēj, lūdzu, rīkojies!
un veel Balderi pirmajaa mainjaa un Kiru vaartos

[+] [-]

, 2010-10-27 15:28, pirms 2 gadiem
zaroks rakstīja: ko tie divi paveiktu,uz diviem aiz sardziba neturas.
tev ir dīvaina loģika. jā, es tev piekrītu, ka uz diviem aizsardzība neturās.
Bet vai neuzlabojās?- Un tici mani, viņi paveiktu ļoti daudz, pat viens, ja vien viņš būtu ļoti labs.

[+] [-]

, 2010-10-27 15:32, pirms 2 gadiem
hoorai rakstīja: tev ir dīvaina loģika. jā, es tev piekrītu, ka uz diviem aizsardzība neturās.
Bet vai neuzlabojās?- Un tici mani, viņi paveiktu ļoti daudz, pat viens, ja vien viņš būtu ļoti labs.
divaina vai ne,nezinu,bet mums jau ir izveidojusies 3 pari kas labi saprotas.kad sak raustit tos,tad ari ir viss.ar to es velos pateikt ka ekspermentiem pienacis gals.

[+] [-]

, 2010-10-27 15:35, pirms 2 gadiem
zaroks rakstīja: divaina vai ne,nezinu,bet mums jau ir izveidojusies 3 pari kas labi saprotas.kad sak raustit tos,tad ari ir viss.ar to es velos pateikt ka ekspermentiem pienacis gals.
tur jau taa lieta, ka nekas nav izveidots, un vinji neko nesaprotas.

-3 [+] [-]

, 2010-10-27 15:39, pirms 2 gadiem
hoorai,LIELAIS hokeja ekspert. Aizej,atrod un nopērc tad RD kādu aizsargu. Vienīgais ko māk,tas ir uztaisīt topiku,no kura reāli nav nekādas jēgas un nolikt RD par šito un to.

-1 [+] [-]

, 2010-10-27 15:40, pirms 2 gadiem
hoorai rakstīja: tur jau taa lieta, ka nekas nav izveidots, un vinji neko nesaprotas.
konkretak kas nau izveidos,vismaz es 3stabilus parus redzu.

-1 [+] [-]

, 2010-10-27 15:59, pirms 2 gadiem
Dinamo Rīga - aizsardzība...............ir viena liela caurstaigājamā sēta, kas gauži raud vismaz pēc diviem augstas klases aizsargiem leģionāriem.

+1 [+] [-]

, 2010-10-27 16:02, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Dinamo Rīga - aizsardzība...............ir viena liela caurstaigājamā sēta, kas gauži raud vismaz pēc diviem augstas klases aizsargiem leģionāriem.
tas bija tiesam objektivi.

+1 [+] [-]

, 2010-10-27 16:15, pirms 2 gadiem
Nu nez nez ka ir ar tiem aizsargiem. Manuprat shie pashi ir normali. Cita lieta, ka aizsardziba ir tik caurstaigajama Dinamo piekoptas speles del. Pirmo sezonu izteikti sedejam aizsardziba ar skriesanu pretuzbrukumos un aizsardziba bija normala limeni parsvara ar tiem pasiem dzekiem, kas ir tagad.

P.S. Autor, teksts diezgan nebaudams parak stulbu kludu del. Es saprotu komatos var kludities (ne visi atceras), bet nu viss parejais gan certas acis.

[+] [-]

, 2010-10-27 18:04, pirms 2 gadiem
Praktiski reti kuram KHL klubam ir labāki aizsargi,vienīgais tā Jūļa rotācijas taisa putru , bet uzbrucēji gan ir vieni no slinkākajiem spēlējot aizsardzībā , bet visiem jau patīk vainot tikai aizsargus.

[+] [-]

, 2010-10-27 22:18, pirms 2 gadiem
Raksta autoram piekrītu tikai attiecībā uz Šuplera veiktajām mistiskajām aizsargu rotācijām. Ieteikums autoram, pirms rakstīt textus, pabeigt vismaz vidusskolu, jo valoda vienkārši nebaudāma.

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6Kaspars Tauriņš113.92
7marcell113.73
8alex1255113.59
9oskars213112.87