Dinamo Rīga - aizsardzība
Kautkas jādara lietas labā.
Nu visiem zināmi fakti protams, samērā drausmīgi. Neticu, ka nav naudiņas, lai papildinātu sastāvu vismaz ar 1 ļoti labu aizsargu leģionāru, vai pat diviem. Nekas netiek darīts labā, ieeja mūsu zonā vēljoprojām notiek caur "iebraukšanu sētā" principu, varbūt mazliet pārspīlēju, bet bieži izskatās, ka pat bērns varētu ieslidot mūsu zonā.
Kas vēl ir reāli stulbi - kapēc visulaiku tiek mainīti aizsargu pāri? VISULAIKU. Nekur citur tā nav, mums vienīgais patstāvīgais aizsargs, kurš spēlē vienmēr ir Ozoliņš, pārējo vietā tiek laisti citi - kā vispār es nesaprotu, nevar normāli viņus sadalīt pa pāriem. Kapēc sastāvu var papildinātu ar kautkādu Mikušu(kā man besī viņa uzvārds), bet lielāko problēmu savādāk atrisināt nemaz nemēģina, kapēc man jālasa par to, kā citas komandas papildina savu sastāvu ar spēlētājiem, kautvai, ņemsim par piemēru šodienu, "Salavat Yulaev" sastāvu papildina ar NHL vārtsargu - mūsu situācijā vārtsargu līnija ir okey, vairāk tikai Tellqvists jālaiž un tad ganjau arī viņš ieņems Baruļina vietu vārtsargu topā, bet nosākuma jāsāk steidzami labot aizsardzība, un nevis tajos stulbajos principos, par piemēru, 3 aizsargu maiņas(nezinu vai tās pat tā var nosaukt, jo visulaiku mainās kā zeķes) - viens kļūdās, Šuplers atstāj maliņā nāk vietā cits, atkal viss mainās un atkal notiek iebraukšana sētā. Tam es domāju ir cits risinājums, ļoti laba aizsarga, lieku uzsveru uz ļoti laba, piesaiste komandai, vai pat divus. Domāju vēl, ja mums tad būtu kārtīgas 3.aizsargu maiņas un viens rezerves septītais aizsargs, kā arī daudz, daudz, daudz, agresīvāka spēle tieši vidējā līnijā, vidējā līnija btw, arī izskatās drausmīgi, tad būtu daudz labāki rādītāji visos iespējamajos.
Vai Rīgas "Dinamo" ir nepieciešams meistarīgs aizsargs/-i?
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Bet vai neuzlabojās?- Un tici mani, viņi paveiktu ļoti daudz, pat viens, ja vien viņš būtu ļoti labs.
[+] [-]
[+] [-]
-3 [+] [-]
-1 [+] [-]
-1 [+] [-]
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
P.S. Autor, teksts diezgan nebaudams parak stulbu kludu del. Es saprotu komatos var kludities (ne visi atceras), bet nu viss parejais gan certas acis.
[+] [-]
[+] [-]