Krisa Holta statistika
palūkojot Krisa Holta statistiku iekš eliteprospects.com uzdūros, tam, ka viņš ir aizvadījis tikai 2 spēles hokeja mekā, proti NHL, bet... tās abas ir nospēlējis sausā..
palūkojot Krisa Holta statistiku iekš eliteprospects.com uzdūros, tam, ka viņš ir aizvadījis tikai 2 spēles hokeja mekā, proti NHL, bet... tās abas ir nospēlējis sausā..
ko jūs par to sakat? sakritība vai tomēr meistarība?
Kriss Holts Dinamo Rīga vārtsargu postenī būs
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+11 [+] [-]
P.S
Viņš vismaz ļoti cenšas , un tas ir svarīgi
+1 [+] [-]
+12 [+] [-]
+4 [+] [-]
-1 [+] [-]
-1 [+] [-]
+3 [+] [-]
+4 [+] [-]
[+] [-]
Pašam domu vsp nav ?
[+] [-]
Es jau dotu priekšroku Holtam, bet kā Naumovs teica, vārtsargu līnija šogad būs tiešām ļoti spēcīga.
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Holts 1 wartsargs jo telQvists newar stavet statistika dinamo 5:1 uzvar lokomativi holtam ielaistie warti 1 dinamo zaudee 1:5 lokomativei telQvista ielaistie warti 5 kur ir at6kiriba chris holt the best of tehests
Ja,loti labs arguments skatities ielaisto vartu skaitu.Tacu bija jasaprot,ka otro speli Lokomotive uzvares.Un skatities statistiku ir mulkigakais aks var but,ja statistika jaskatas,bet jaskatas tiesi ka vartsargs darbojas,nevis ielaistie varti.Var ielaist 6golus un labi nospelet,var ielaist vienus vartus un slikti nospelet.To jau statistikas vergiem nesaprast un vel saka,ka letini saprot hokeju.Es,peiemram,nesaprotu neko no hokeja,bet es saprotu vienkarsu patiesibu statistika ri statistika ta nebut ne vienmer attaino realo situaciju.
Kurs gk labaks to gruti teikt,jo janospele vairakas speles nevis jaspriez pec parbaudes turnira.Sezonas gaita redzesim kurs pa isto ir labaks.Bet no otras puses visi hokejisti trenejas un ari it ka sliktakais var nospelet loti labu macu un otradi.
[+] [-]