Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Holts: "Nedaudz pagrūdu pretnieku, kurš sabruka kā nopļauts"

Kriss Holts
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

3:2

Sibir Novosibirska – Dinamo Rīga

11.95-4.2523.01

3:4 PM

Amur Habarovska – Dinamo Rīga

12.52-4.2022.25

Pēc Rīgas "Dinamo" spēles ar Novosibriskas "Sibir" (2:3), savus komentārus sniedza "Dinamo" hokejisti Tomašs Surovijs un Kriss Holts.

''Spēle izdevās interesanta, saspringta,'' iesāk Tomašs Surovijs, kurš vakar guva divus vārtus. ''Kopumā spēle bija līdzīga, taču pretinieki spēja realizēt par vienu vārtu momentu vairāk. Runājot par saviem gūtajiem vārtiem, tad es saņēmu lieliskas Ozoliņa un Ņiživija piespēles. Vārti bija atvērti, tāpēc raidīt tajos ripu īpašas pūles man nesagādāja.

Jūs pēdējās četras sezonas spēlējāt Zviedrijā. Ar kuriem "Sibirj" skandināvu leģionāriem esat pazīstams?
Personīgi nepazīstu nevienu, bet, protams, daudzas reizes esmu viņus redzējis uz ledus. Tie ir lieliski hokejisti.

Vai Līvu agrāk esat pārspējis?
Jā, protams, daudzas reizes (smejas).

''Šī bija lieliska spēle, ļoti ātra un ar daudziem vārtiem,'' saka Kriss Holts, kurš atvairīja 23 no 26 metieniem. ''Darba man bija pietiekoši, pretinieki mani pārspēja trīs reizes, bet mēs tā arī nespējām atspēlēties. Spēlējām neslikti, bet, diemžēl, punktu skaitu tabulā nepalielinājām.''

Ko jūs varat teikt par epizodi ar otrajiem zaudētajiem vārtiem? Jūs nopelnījāt noraidījumu, kuru pretinieks realizēja.
Čerņikovs pieslidoja tuvu man un strauji pagriezās par 360 grādiem. Es viņu nedaudz pagrūdu un viņš sabruka kā nopļauts. Tas viņa izpildījumā bija "daivs" (simulācija - tulk.). Protams, kontakts starp mums bija, taču grūdiens nebūt nebija tik spēcīgs. Nu un Belova metiens izdevās ļoti sarežģīts priekš manis. Es saucu savējiem, lai izklīst un lai es redzētu metienu, taču neaizsniedzos ar ķērājcimdu.

Vai jums patika atmosfēra arēnā?
- Jā, tā bija lieliska, ļoti skaļa. Pie tāda atbalsta hokejisti negribot palielinās spēles intensitāti. Varu teikt, ka Ziemeļamerikā fani ir daudz klusāki, īpaši, ja netiek gūti vārti.

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...

Betsafe.com Patiesā viedokļa spēle
Amur Habarovska - Dinamo Rīga
12.52 -4.20 22.25 
0%0%0% 
 Visas spēles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+5 [+] [-]

, 2010-09-14 12:29, pirms 2 gadiem
nu shai gadijuma varu bilst tikai vienu, lai HOLTS noskatas videoatkartojuma pagajusha gada pedejo speli pret SKA play-off, tur nu gan bija ZVERIGA atmosfera

+11 [+] [-]

, 2010-09-14 12:30, pirms 2 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: He, Holts jau vēl arēnas troksni nav izbaudījis nekas, svētdiena vairs nav tālu
Jā, man liekas, ka Holts būs mazliet pārsteigts svētdien

-2 [+] [-]

, 2010-09-14 12:39, pirms 2 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Jā, man liekas, ka Holts būs mazliet pārsteigts svētdien
Ka tik tas "pārsteigums" viņam beigās vēl nenāk par skādi.... ka vēl pārāk nesanervozējas!

+4 [+] [-]

, 2010-09-14 13:03, pirms 2 gadiem
Nez, vai Sibirj Aņisins Holtam ir līdz nabai vai nav ? Holts sezonā aiz pārskatīšanās varētu sajaukt Ripu ar Aņisinu un notverto to cimdā un nelaist ārā.

-4 [+] [-]

, 2010-09-14 13:04, pirms 2 gadiem
un Holt, viss kārtībā - nākamreiz Tu taisi Salto gaisā no pieskariena....iedomājamies šo skatu, kad 2m ērzelis vācas pa gaisu.......

+1 [+] [-]

, 2010-09-14 13:04, pirms 2 gadiem
Bertuzzi rakstīja: nu shai gadijuma varu bilst tikai vienu, lai HOLTS noskatas videoatkartojuma pagajusha gada pedejo speli pret SKA play-off, tur nu gan bija ZVERIGA atmosfera
ja nezināji tad Holts vienā intervijā jau teica ka esot skatijies PO spēli starp Rīgu un SKA kopā ar Kasparu Daugaviņu un tāpēc viņš zin kāda atmosfēra varētu būt un zināja arī kā spēlē ska spēlētāji kas no pag. sezonas palikuši komandā.

+5 [+] [-]

, 2010-09-14 13:24, pirms 2 gadiem
Aizmugure rakstīja: Nez, vai Sibirj Aņisins Holtam ir līdz nabai vai nav ? Holts sezonā aiz pārskatīšanās varētu sajaukt Ripu ar Aņisinu un notverto to cimdā un nelaist ārā.
Sibirj Aņisins šogad spēlē iekš Severstaļ (vakardien atzīmējās ar golu)...

+4 [+] [-]

, 2010-09-14 13:28, pirms 2 gadiem
Labi, tad gaidam spēli ar Severstahl un skatamies, cik reizes Aņisins būs Holtam cimdā.

+3 [+] [-]

, 2010-09-14 15:07, pirms 2 gadiem
WILDE rakstīja: LDz kausa pirmajā mačā ar Loko Holts jau spēlēja. Nu bet pārpildītā Arēnā Rīga viņš tiešām vēl nav bijis. Tad jau varēs salīdzināt.
Kaut gan viņš nav spēlējis NHL, kur faui ir daudz vairāk, nekā AHL, un viņi ir ievērojami skaļāki.
vaitad holts nebija NHL nospelejis divas speles(pa periodam katra)?

+8 [+] [-]

, 2010-09-14 16:47, pirms 2 gadiem
Jā, Holts pagaidām tiešām vēl nezin cik skaļi latvieši māk bļaut SARAUJ!..

+3 [+] [-]

, 2010-09-14 17:09, pirms 2 gadiem
nu hot! riga mes busim skali , teu tas patiks!
hotu speles man apmierina malcis ! turies

[+] [-]

, 2010-09-14 17:39, pirms 2 gadiem
Kaut gan viņš nav spēlējis NHL, kur faui ir daudz vairāk, nekā AHL, un viņi ir ievērojami skaļāki.
[/quote]

Ir vinsh spelejis NHL. daudz nav bet pietiekami lai izjustu atmosfeeru.

+5 [+] [-]

, 2010-09-14 18:01, pirms 2 gadiem
Ko cepaties? Čalis tak bārstās ar pieklājīgām frāzēm!

[+] [-]

, 2010-09-14 19:29, pirms 2 gadiem
junis rakstīja: Ko cepaties? Čalis tak bārstās ar pieklājīgām frāzēm!
Vai arī tai rakstā ir kaut kas sagrozīts

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5Kaspars Tauriņš116.92
6asirmais116.60
7RUSSIALOVE116.59
8sienazis333114.73
9krustojums113.96