Izņemt naidu kurinošo video!
Es,kā latvietis būdams,pieprasu cien. Zālīša kungam izņemt šo nacionālā naida kurinošo video!
Ir skaidri un gaiši redzams,ka tā ir klaja ņirgāšanās par Latviju kopumā un tās hokeju.Krievu tizlajai fanei nav ne mazākas cieņas pret mums(latviski domājošajiem).
Man grūti spriest par autoru,bet sevis cienošam latvietim,būtu kauns likt tādu video,kur uzspļauj tavai valstij..
Protams,varat ņemt/neņemt laukā to video,bet Zālītis savu IQ labi ir parādījis ar šo materiālu.
Būšu saprotošs,ja mani vēlāk centīsies sodīt ar banu vai kā savādāk.Tomēr es esmu latvietis,un tādu lietu nepieļaušu.
Vai piekrīti,ka video jāizņem?
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+11 [+] [-]
+17 [+] [-]
+10 [+] [-]
+4 [+] [-]
-1 [+] [-]
Ir lietas,ko nevaram ar varu un uzspiešanu mainīt,tas ir jāsaprot. Pāris krievu vicina karogus un atbalsta pretinieku komandu-vai tad tas būtiski ietekmē mūsu fanu tūkstošu atbalstu savai komandai un valstij
+11 [+] [-]
Vēlāk gan aizrādīju viņam, ka tas pats atkārtojas arī Minskas un Astananas komandu viesošanās laikā...
+4 [+] [-]
+1 [+] [-]
Kaut gan patiesībā arī šajā video bija divu pretēju vienas nacionalitātes pārstāvju viedokļu paušana, bet tikai retais to spēja aptvert.
-1 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
+8 [+] [-]
+6 [+] [-]
-1 [+] [-]
+3 [+] [-]
Starp citu tieši Tu pirmais aizsāki neiecietību komentāros pie RD rakstiem, atceros kā pirms diviem gadiem RD līdzjutēji tika saukāti par pokemoniem un citiem mošķiem. Šobrīd arī RD līdzjutējus esi iegrupējis kaut kādā divainā cilvēku kopā, aizmirstot ka katrs cilvēks ir individualitāte un labi ja šeit komentārus raksta 1 % RD fanu.
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
+1 [+] [-]
Pie kuriem Tu sevi pieskait? Pie pirmiem vai otriem??
Jā arī es pazīstu gana daudz cilvēkus, kas gan fano,gan ir pret RD, bet nepateikšu nevienu,kas šādi vai līdzīgi izteiktos par citādi domājošiem RD sakarā, kā tas ir lasāms SC komentāros.
[+] [-]
-1 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
+1 [+] [-]