Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Izņemt naidu kurinošo video!

Es,kā latvietis būdams,pieprasu cien. Zālīša kungam izņemt šo nacionālā naida kurinošo video!

Ir skaidri un gaiši redzams,ka tā ir klaja ņirgāšanās par Latviju kopumā un tās hokeju.Krievu tizlajai fanei nav ne mazākas cieņas pret mums(latviski domājošajiem).
Man grūti spriest par autoru,bet sevis cienošam latvietim,būtu kauns likt tādu video,kur uzspļauj tavai valstij..

Protams,varat ņemt/neņemt laukā to video,bet Zālītis savu IQ labi ir parādījis ar šo materiālu.
Būšu saprotošs,ja mani vēlāk centīsies sodīt ar banu vai kā savādāk.Tomēr es esmu latvietis,un tādu lietu nepieļaušu.

Vai piekrīti,ka video jāizņem?

• 188

• 47

1 2 38 komentāri

+11 [+] [-]

, 2010-08-29 14:34, pirms 2 gadiem
+1

+17 [+] [-]

, 2010-08-29 14:37, pirms 2 gadiem
video man netraucee bet to shovinistiski verbaalo caureju gan vareetu ieklaut areenas melnajaa sarakstaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Volmārs Antons fon Šlipenbahs

+10 [+] [-]

, 2010-08-29 14:44, pirms 2 gadiem
A kāpēc neliek video par tūkstošiem krievu faniem Arēnā, kas fano par RD?

+4 [+] [-]

, 2010-08-29 14:46, pirms 2 gadiem
Pilnīgi piekriitu raksta autoram un tas murgs ir jāņem āra, te nav krievija un te tā nekad nebus.!!
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

-1 [+] [-]

, 2010-08-29 14:55, pirms 2 gadiem
Kāpēc jāizņem video? Kur te naida kurinašana? Lai tak cilvēks atbalsta,ko viņš vēlas,kas jums no tā?
Ir lietas,ko nevaram ar varu un uzspiešanu mainīt,tas ir jāsaprot. Pāris krievu vicina karogus un atbalsta pretinieku komandu-vai tad tas būtiski ietekmē mūsu fanu tūkstošu atbalstu savai komandai un valstij ? Atmetīsim savus mazvērtības kompleksus un atbalsīsim pēc pilnas programas savējo komandu,tad arī prāts būs mierīgs un dzīve skaistāka liksies.

+11 [+] [-]

, 2010-08-29 14:56, pirms 2 gadiem
Es vēl tagad atceros kā Miņins ar putām uz lūpām pērn aizstāvēja šo šarmanto un inteliģento kundzi, kas iespējams strādā vēstniecībā.
Vēlāk gan aizrādīju viņam, ka tas pats atkārtojas arī Minskas un Astananas komandu viesošanās laikā...

+4 [+] [-]

, 2010-08-29 14:57, pirms 2 gadiem
Es nezinu, man tajā video nekas sevišķs nelikās... Nu ir cilvēks - ar saviem uzskatiem, viņa to izpauž publiski... Nu kas tur slikts... Es, piemēram, šo kucīti (kā dažs labs viņu nosauca ), pat galvā neņemu... Lai viņa tur ir, sēž kombinzonā ar krievu simboliku un atbalsta "Lokomotiv", "Amur", "Vitjaz" vai sazin vēl ko... Jo vairāk pievērsīsi tādiem uzmanību, jo sūdīgāk tev un labāk viņiem...

+1 [+] [-]

, 2010-08-29 14:58, pirms 2 gadiem
krabathor rakstīja: A kāpēc neliek video par tūkstošiem krievu faniem Arēnā, kas fano par RD?
Tāpēc,ka paši SC lietotāji katrā rakstā par RD noliekot šo RU fani izraisija šo Zālīša k-ga interesi par šo personu. Ja būtu SC lietotāju pastiprināta interese par tiem krieviem,kas fano par RD,gan jau kāds uztaisītu arī šādu video.
Kaut gan patiesībā arī šajā video bija divu pretēju vienas nacionalitātes pārstāvju viedokļu paušana, bet tikai retais to spēja aptvert.

-1 [+] [-]

, 2010-08-29 14:59, pirms 2 gadiem
trakais v.4 rakstīja: citēju to govi: tā nav īsta valsts komanda

Man tas ir pietiekošs iemesls
Nu,ja viņa tā domā,lai domā! Tev ieteiktu mazāk bendēt nervus ar nenozīmīgām lietām un nekļūt vairs turpmāk smieklīgam

[+] [-]

, 2010-08-29 15:01, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: Nu,ja viņa tā domā,lai domā! Tev ieteiktu mazāk bendēt nervus ar nenozīmīgām lietām un nekļūt vairs turpmāk smieklīgam
Tur jau tā lieta, ja mēs katru cilvēku, kuram ir savi uzskati, kas mūsos izraisa nepatiku vai aizvainojumu - uztversim nopietni.... Nojūgties varētu...

[+] [-]

, 2010-08-29 15:02, pirms 2 gadiem
Makaka7 rakstīja: Nomaini niku. Kas tu par Nameju??? Gnīda tu esi
Niku jau pats nevar nomainīt... Tikai ar administratora vai moderatora palīdzību...

+8 [+] [-]

, 2010-08-29 15:03, pirms 2 gadiem
Vispār jau tur tikai parādās, cik stulba krieviete ir un cik zems ir viņas izglītības līmenis.

+6 [+] [-]

, 2010-08-29 15:08, pirms 2 gadiem
feelbest rakstīja: Es nezinu, man tajā video nekas sevišķs nelikās... Nu ir cilvēks - ar saviem uzskatiem, viņa to izpauž publiski... Nu kas tur slikts... Es, piemēram, šo kucīti (kā dažs labs viņu nosauca ), pat galvā neņemu... Lai viņa tur ir, sēž kombinzonā ar krievu simboliku un atbalsta "Lokomotiv", "Amur", "Vitjaz" vai sazin vēl ko... Jo vairāk pievērsīsi tādiem uzmanību, jo sūdīgāk tev un labāk viņiem...
Piekrītu.Tas tāpat,kā ar tiem Krievijas karodziņiem automašīnās..Lai tak tie cilvēciņi priecājas,jo mazāk mēs viņiem pievērsīsim uzmanību,jo labāk.Es,piemēram,nekad negribētu būt viņu vietā- dzīvot citā valstī,ēst šīs valsts maizi,bet tajā pašā laikā nerunāt vietējā valodā utt.

-1 [+] [-]

, 2010-08-29 15:16, pirms 2 gadiem
trakais v.4 rakstīja: Cik saprotu,visiem SC.com autoriem nospļauties par šo video.

Saucās LV patrioti..
Ja,tu raksti par patriotismu,tad vispirms iemācies savā rakstībā nejaukt latviešu valodas pagātnes un tagadnes formu! Patriots atradies!

+3 [+] [-]

, 2010-08-29 15:41, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tāpēc,ka paši SC lietotāji katrā rakstā par RD noliekot šo RU fani izraisija šo Zālīša k-ga interesi par šo personu. Ja būtu SC lietotāju pastiprināta interese par tiem krieviem,kas fano par RD,gan jau kāds uztaisītu arī šādu video.
Kaut gan patiesībā arī šajā video bija divu pretēju vienas nacionalitātes pārstāvju viedokļu paušana, bet tikai retais to spēja aptvert.
Nu gan no Tevis staro baigā augstprātība, gudrais papus atradies .
Starp citu tieši Tu pirmais aizsāki neiecietību komentāros pie RD rakstiem, atceros kā pirms diviem gadiem RD līdzjutēji tika saukāti par pokemoniem un citiem mošķiem. Šobrīd arī RD līdzjutējus esi iegrupējis kaut kādā divainā cilvēku kopā, aizmirstot ka katrs cilvēks ir individualitāte un labi ja šeit komentārus raksta 1 % RD fanu.

[+] [-]

, 2010-08-29 17:21, pirms 2 gadiem
Agris 77 rakstīja: Nu gan no Tevis staro baigā augstprātība, gudrais papus atradies .
Starp citu tieši Tu pirmais aizsāki neiecietību komentāros pie RD rakstiem, atceros kā pirms diviem gadiem RD līdzjutēji tika saukāti par pokemoniem un citiem mošķiem. Šobrīd arī RD līdzjutējus esi iegrupējis kaut kādā divainā cilvēku kopā, aizmirstot ka katrs cilvēks ir individualitāte un labi ja šeit komentārus raksta 1 % RD fanu.
Pat netaisos noliegt,ka katrs cilvēks ir individualitāte. Bet SC komentāri ir ļoti labs spogulis par vidējo RD līdzjutēju līmeni. Šeit ir tas pats princips,kas veidojot jebkādu aptauju-izvilkt vidējo.

[+] [-]

, 2010-08-29 17:56, pirms 2 gadiem
Zoss saka, ka atbalstīšot Krievijas klubus! Viņai ar ģeogrāfiju švaki vai arī nostaļģija pēc CCCP, jo nez kāpēc viņa ir redzama arī tad kad Minskas klubs spēlē, kas ir no Baltkrievijas, bet tanī brīdī viņa ""fanojot" ir uzcirtusies savā seksīgajā krievu izlases treniņtŗpā, kā 90-os - smuki! Laikam jau sapņo par lielā brāļa "rūpēm" par " latvijā uz ceļiem nospiesto" krivvalodīgo nāciju. Precīzi nevaru pateikt par Kazahstānas Baris, bet pieļauju iespēju, ka arī tad viņa ir redzama sava kultūras līmeņa atbilstošjā apģērbā.! Tiešām seksīgi!

[+] [-]

, 2010-08-29 18:00, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Pat netaisos noliegt,ka katrs cilvēks ir individualitāte. Bet SC komentāri ir ļoti labs spogulis par vidējo RD līdzjutēju līmeni. Šeit ir tas pats princips,kas veidojot jebkādu aptauju-izvilkt vidējo.
Kādu vidējo, ko Tu raksti. Man visi darba kolēģi ir augstāko izglītību, puse no viņiem spēlē hokeju amatieru komandās, jūt līdzi Dinamo bet neviens, nevienā portālā neraksta komentārus. Es vispār personīgi nepazīstu nevienu kurš kādā no vispārīgajiem portāliem piedalītos kādās diskusijās, visi mani paziņas uzskata tos rakstītājus par slastiem vai neīpaši normāliem cilvēkiem.

[+] [-]

, 2010-08-29 18:10, pirms 2 gadiem
!

[+] [-]

, 2010-08-29 19:17, pirms 2 gadiem
Autors toč nesaprot, ko nozīmē naida kurināšana, tur no naida kurināšanas nav ne mazākās smakas, sieviete un vīrietis savā dzimtajā valodā pastāsta, kādēļ fano vai nefano par kādu konkrētu komandu.

+1 [+] [-]

, 2010-08-29 19:20, pirms 2 gadiem
Agris 77 rakstīja: Kādu vidējo, ko Tu raksti. Man visi darba kolēģi ir augstāko izglītību, puse no viņiem spēlē hokeju amatieru komandās, jūt līdzi Dinamo bet neviens, nevienā portālā neraksta komentārus. Es vispār personīgi nepazīstu nevienu kurš kādā no vispārīgajiem portāliem piedalītos kādās diskusijās, visi mani paziņas uzskata tos rakstītājus par slastiem vai neīpaši normāliem cilvēkiem.
...visi mani paziņas uzskata tos rakstītājus par slastiem vai neīpaši normāliem cilvēkiem....

Pie kuriem Tu sevi pieskait? Pie pirmiem vai otriem??
Jā arī es pazīstu gana daudz cilvēkus, kas gan fano,gan ir pret RD, bet nepateikšu nevienu,kas šādi vai līdzīgi izteiktos par citādi domājošiem RD sakarā, kā tas ir lasāms SC komentāros.

[+] [-]

, 2010-08-29 21:23, pirms 2 gadiem
ēdu tomātus ar krējumu un lasu šito sviestu

-1 [+] [-]

, 2010-08-29 23:07, pirms 2 gadiem
jau pagājušogad sapratu, kāpēc tā vecene sēž prakstiski individuālā sektorā, ja viņai tiktu klāt, viņa jau sen būtu ar purnu pa priekšu nolidināta pa tibīnēm lejā...

[+] [-]

, 2010-08-29 23:09, pirms 2 gadiem
feelbest rakstīja: Es nezinu, man tajā video nekas sevišķs nelikās... Nu ir cilvēks - ar saviem uzskatiem, viņa to izpauž publiski... Nu kas tur slikts... Es, piemēram, šo kucīti (kā dažs labs viņu nosauca ), pat galvā neņemu... Lai viņa tur ir, sēž kombinzonā ar krievu simboliku un atbalsta "Lokomotiv", "Amur", "Vitjaz" vai sazin vēl ko... Jo vairāk pievērsīsi tādiem uzmanību, jo sūdīgāk tev un labāk viņiem...
kas tir slikts ka viņa pauž viedokli? pamēģini zem šī video paust savu viedokli tā, kā viņa to darīja, banu uz mūžu dabūsi...

[+] [-]

, 2010-08-29 23:51, pirms 2 gadiem
Lai takš video paliek, vismaz mums rodas priekštats par krievelēm, kas fano par hokeju.. Zema kultūra, naidu kurinoša, neinteliģenta sieviete

+1 [+] [-]

, 2010-08-30 08:51, pirms 2 gadiem
Normāls video. Man jau sen interesēja šīs dāmas argumentācija, kādēļ tiek fanots par jebkuru komandu, izņemot Rīgas Dinamo. Noskatoties video pārliecinājos par savām aizdomām - argumentācijas nav, dāma ir tipiska provakatore, kurai riebjas dzīvot šajā valstī, bet nevēlas mainīt vidi - gluži kā lielākajai daļai krievvalodīgo un pēdējā laikā arī daudzu latviešu.
1 2 38 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6Kaspars Tauriņš113.92
7marcell113.73
8alex1255113.59
9oskars213112.87