Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Kurš ZA vārtsargs būs Rīgā? Man iespējams ir atbilde.

Pēc vakardienas Sējēja atklāsmes par ziemeļamerikas vārtsargiem, atļāvos nedaudz papētīt AHL vārtsargus un paanalizēt, kuri no tiem varētu parādīties nākamsezon Rīgā

Tātad pēc vakardienas Sējēja atziņām pieķēros šim jautājumam un izpētīju visus AHL vārtsargus.
Pazīmes
1.Vecāks par 22-23 gadiem... nebūsim naivi visi ,kuri ir jaunāki cer joprojām iekarot NHL un uz Eiropu vēl nebrauks.
2. Savas komandas 1. vārtsargs ar vismaz 35-40 spēlēm un 20 uzvarām.
3. Pāris sezonas nospēlējis AHL
4.Kuram nav līgums uz nākamo sezonu

Ja mēs paņemam šos kritērijus, tad tiem atbilst 9 Kanādā dzimuši un 1 ASV dzimis vārtsargs. Vēl protams paliek variants ZA dzimis vārtsargs, kurš šo sezonu ir pavadījis Vācijā, Šveicē vai SOmijā taču tāda versija man godīgi sakot neliekas īpaši ticama.

Justin Peters (maz ticams variants, visticamāk paliks Karolīnas sistēmā)
hockeydb.com: Justin Peters hockey statistics & profile at...

Kevin Lalande
hockeydb.com: Kevin Lalande hockey statistics & profile at...

Cedrick Desjardins
hockeydb.com: Cedrick Desjardins hockey statistics & profile...

Tyler Weiman
hockeydb.com: Tyler Weiman hockey statistics & profile at...

Drew MacIntyre
hockeydb.com: Drew MacIntyre hockey statistics & profile at...

Matt Climie (maz ticams varētu būt nākamsezon Dalasas 2. vārtsargs)
hockeydb.com: Matt Climie hockey statistics & profile at...

Corey Crawford
hockeydb.com: Corey Crawford hockey statistics & profile at...

Mark Dekanich (maz ticams varētu būt Nešvilā Rinnes dublieris)
hockeydb.com: Mark Dekanich hockey statistics & profile at...

Josh Tordjman
hockeydb.com: Josh Tordjman hockey statistics & profile at...

Cory Schneider (ASV)
hockeydb.com: Cory Schneider hockey statistics & profile at...

Labots ar Abraga papildinājumiem

1 2 3 90 komentāri

[+] [-]

, 2010-05-27 13:18, pirms 2 gadiem
Balstoties uz saviem izstrādātajiem kritērijiem, Tu esi atsijājis 3 vārtsargus. Tagad noskaidrot, kurš ir īstais, ir kļuvis daudz, daudz vieglāk.

+5 [+] [-]

, 2010-05-27 13:21, pirms 2 gadiem

+3 [+] [-]

, 2010-05-27 13:23, pirms 2 gadiem

+5 [+] [-]

, 2010-05-27 13:24, pirms 2 gadiem
Abrag, kā Tu ar saviem papildinājumiem tagad liec justies Edgaram?

+10 [+] [-]

, 2010-05-27 13:24, pirms 2 gadiem
Ideāli vēl pāris eksperti un mēs jau kandidātu loku būsim samazinājuši līdz minimumam

+7 [+] [-]

, 2010-05-27 13:25, pirms 2 gadiem
Straka rakstīja: Abrag, kā Tu ar saviem papildinājumiem tagad liec justies Edgaram?
Cienītais "ekspert" izdari kaut ko un tar rūc... kaut kā par daudz sarkasma un žults tevi pēdējās dienās

+4 [+] [-]

, 2010-05-27 13:26, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Ideāli vēl pāris ekperti un mēs jau kandidātu loku būsim samazinājuši līdz minimumam
Man īsti par tēmu nav ko piebilst.

+10 [+] [-]

, 2010-05-27 13:40, pirms 2 gadiem
Kungi! Man liekas, ka Jūs jau tagad sākat dalīt vēl nenomedītu lāčādu attiecībā par sastāvu

[+] [-]

, 2010-05-27 13:41, pirms 2 gadiem
MacIntyre vai Weiman so šitiem visdrīzāk, bet nu vispārībā domāju ka neviens no šitiem nebūs. Viņi droši vien paņems kādu veterānu...

-2 [+] [-]

, 2010-05-27 13:50, pirms 2 gadiem
Da neņems no AHL, būs kāds NHL rezervē aizsēdējies. Var meklēt jaunus kandidātus, arī tādi nav stipri daudz. Mani gan vairāk interesē, kas būs ar Masalu.

+10 [+] [-]

, 2010-05-27 13:57, pirms 2 gadiem
jbk rakstīja: Da neņems no AHL, būs kāds NHL rezervē aizsēdējies. Var meklēt jaunus kandidātus, arī tādi nav stipri daudz. Mani gan vairāk interesē, kas būs ar Masalu.
Padomā, Tu būtu priecīgs, ja Tevi sauktu kādas slimības vārdā?

[+] [-]

, 2010-05-27 13:59, pirms 2 gadiem
belluschi rakstīja: Kungi! Man liekas, ka Jūs jau tagad sākat dalīt vēl nenomedītu lāčādu attiecībā par sastāvu
Nu ja, labāk sadalīt laicīgi, lai vēlāk nav jāstrīdas!

+2 [+] [-]

, 2010-05-27 14:05, pirms 2 gadiem
Edgar,vai kādā no Eiropas līgām nav kāds amerikāņu vai kanādiešu vārtsargs??
Tas ka vārtsargs būs amerikānis vai kanādietis vel nenozīmē,ka viņš šajās valstīs patreiz arī spēlē.

[+] [-]

, 2010-05-27 14:13, pirms 2 gadiem
Pārskatot dotos personāžus man vairs palika "tikai"4 iespējamie varianti - Dekanich,MacIntyre,Weiman,Desjardins bet nav jau izslēgts ka būs kāds pieredzes bagāts kīpers kam neviens klubs vairs negribes maksāt fantastisku naudu un kuram beidzas līgums kā piemēram eliteprospects.com: Eliteprospects.com - Marty Turco

P.S. es jau rakstīju ka Spartakā visticamāk būs Masalskis un D.Haseks

[+] [-]

, 2010-05-27 14:16, pirms 2 gadiem
Volx rakstīja: Pārskatot dotos personāžus man vairs palika "tikai"4 iespējamie varianti - Dekanich,MacIntyre,Weiman,Desjardins bet nav jau izslēgts ka būs kāds pieredzes bagāts kīpers kam neviens klubs vairs negribes maksāt fantastisku naudu un kuram beidzas līgums kā piemēram eliteprospects.com: Eliteprospects.com - Marty Turco

P.S. es jau rakstīju ka Spartakā visticamāk būs Masalskis un D.Haseks
Turco ja nemaldos staveja ari vartos pret LV izlasi PC chempi Karlstade Zviedrija

[+] [-]

, 2010-05-27 14:17, pirms 2 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Edgar,vai kādā no Eiropas līgām nav kāds amerikāņu vai kanādiešu vārtsargs??
Tas ka vārtsargs būs amerikānis vai kanādietis vel nenozīmē,ka viņš šajās valstīs patreiz arī spēlē.
protams, ka tādu ir ne mazums - jo sevišķi DEL

[+] [-]

, 2010-05-27 14:17, pirms 2 gadiem
Zhigalo rakstīja: Turco ja nemaldos staveja ari vartos pret LV izlasi PC chempi Karlstade Zviedrija
Nu tas nav tik svarīgi jo pie baumām viņš jau ir pametis Dalasu un diezvai kāds viņam maksās baigos miljonus jo derīguma termiņs beidzas

+5 [+] [-]

, 2010-05-27 14:24, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Ideāli vēl pāris eksperti un mēs jau kandidātu loku būsim samazinājuši līdz minimumam
ka tik beigās tas pats Masaļskis nestāv

[+] [-]

, 2010-05-27 14:28, pirms 2 gadiem
Ne pa tēmu, - vai kāds no ekspertiem nav lietas kursā , ar ko šaisezonā nodarbojās Fernandess? Es saprotu, tās ir drusku citas naudas, bet vienalga gribējās uzzināt...
Slēpts komentārs: Janyks

[+] [-]

, 2010-05-27 14:49, pirms 2 gadiem
kino rakstīja: Es domāju, ka Fernadess apzinās sevi kā NHL vārtsargu, tāpēc parādīšanās Eiropā nešķiet reāla.
Tu par viņu esi kko dzirdējis ? Viņš šogad NHL nenospēlēja nevienu spēli.Traumas , utt.

-2 [+] [-]

, 2010-05-27 15:09, pirms 2 gadiem
kino rakstīja: Es domāju, ka Fernadess apzinās sevi kā NHL vārtsargu, tāpēc parādīšanās Eiropā nešķiet reāla.
Man gan šķiet, ka viņa atgriešanās nopietnā līmenī vairs nav reāla. Moš rudenī vēl pamocīsies kādas komandas nometnē un tiks līdz AHL, bet nu būšu baigi pārsteigts ja viņš atgriezīsies NHL vismaz stabila otrā vārtsarga pozīcijā.
Pēc šādām hroniskām ceļgalu traumām + muguras savainojumiem vārtsargiem atgriezties ierindā ir visai problemātiski, kur nu vēl 35 gadu vecumā.

Taču, kas attiecas uz kandidāta atšifrēšanu, tad pārāk maz datu ir, lai kko minētu. Bet ja tas ir stabils AHL pirmais numurs, tad ir pamats domāt, ka sliktākam par līdzšinējiem RD vārtsargiem viņam nevajadzētu būt.

+2 [+] [-]

, 2010-05-27 15:11, pirms 2 gadiem
jbk rakstīja: Da neņems no AHL, būs kāds NHL rezervē aizsēdējies. Var meklēt jaunus kandidātus, arī tādi nav stipri daudz. Mani gan vairāk interesē, kas būs ar Masalu.
Aizsēdējies rezervists izmaksās 0,7-1 ljimonam nedomāju ka Dinamo to var pavilkt. Paskatieties cik prasīja aizsēdējies Islanders 2. vārtsargs Dublevics.

-2 [+] [-]

, 2010-05-27 15:12, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Man gan šķiet, ka viņa atgriešanās nopietnā līmenī vairs nav reāla. Moš rudenī vēl pamocīsies kādas komandas nometnē un tiks līdz AHL, bet nu būšu baigi pārsteigts ja viņš atgriezīsies NHL vismaz stabila otrā vārtsarga pozīcijā.
Pēc šādām hroniskām ceļgalu traumām + muguras savainojumiem vārtsargiem atgriezties ierindā ir visai problemātiski, kur nu vēl 35 gadu vecumā.

Taču, kas attiecas uz kandidāta atšifrēšanu, tad pārāk maz datu ir, lai kko minētu. Bet ja tas ir stabils AHL pirmais numurs, tad ir pamats domāt, ka sliktākam par līdzšinējiem RD vārtsargiem viņam nevajadzētu būt.
Pamet ideju kāpēc stabilam AHL pirmajam vārtsargam būtu jabrauc uz KHL,un pie tam vel ne uz to turīgāko komandu?

[+] [-]

, 2010-05-27 15:13, pirms 2 gadiem
Ontario rakstīja: MacIntyre vai Weiman so šitiem visdrīzāk, bet nu vispārībā domāju ka neviens no šitiem nebūs. Viņi droši vien paņems kādu veterānu...
Nu kur tad AHL ir tie veterāni? Dublevicam, Saburinam šie nevarēs samaksāt, savukārt NHL komandas 2. vārtsargu mūsējie nepavilks... tur vajag vismaz 0,7 miljoni un tas ir nevajadzīgi daudz...

+2 [+] [-]

, 2010-05-27 15:19, pirms 2 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Pamet ideju kāpēc stabilam AHL pirmajam vārtsargam būtu jabrauc uz KHL,un pie tam vel ne uz to turīgāko komandu?
Tāpēc, ka te viņam samaksās reizes 3 vismaz vairāk nekā AHL.

[+] [-]

, 2010-05-27 15:20, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Man gan šķiet, ka viņa atgriešanās nopietnā līmenī vairs nav reāla. Moš rudenī vēl pamocīsies kādas komandas nometnē un tiks līdz AHL, bet nu būšu baigi pārsteigts ja viņš atgriezīsies NHL vismaz stabila otrā vārtsarga pozīcijā.

Nu es saku vai nu kaut kādā mērā NHL vai karam slidas uz nagliņas.

+4 [+] [-]

, 2010-05-27 15:20, pirms 2 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Pamet ideju kāpēc stabilam AHL pirmajam vārtsargam būtu jabrauc uz KHL,un pie tam vel ne uz to turīgāko komandu?
Kino pameta galveno ideju.
Pie tam, tomēr, KHL ir kopumā prestižāks pasākums nekā būt "mūžīgi perspektīvajam" ZAmerikā.

[+] [-]

, 2010-05-27 15:21, pirms 2 gadiem
Leflērs rakstīja: Tu par viņu esi kko dzirdējis ? Viņš šogad NHL nenospēlēja nevienu spēli.Traumas , utt.
Nu teiksim tā, nekas nav dzirdēts par viņa karjeras plāniem un nekas nav dzirdēts, ka par viņu interesei izrādītu Eiropā.

+3 [+] [-]

, 2010-05-27 15:21, pirms 2 gadiem
ja var ticēt Tripānam, tad Ņiživijs ir parakstījis līgumu ar Rīgas Dinamo par baigo kāpostu, pat vairāk, kā Ozo.

[+] [-]

, 2010-05-27 15:25, pirms 2 gadiem
ozzmust rakstīja: ja var ticēt Tripānam, tad Ņiživijs ir parakstījis līgumu ar Rīgas Dinamo par baigo kāpostu, pat vairāk, kā Ozo.
kapec doma, ka nedzivais?

+6 [+] [-]

, 2010-05-27 15:26, pirms 2 gadiem
kurš no dinamo uzbrucējiem būtu tāds, kuram maksātu vairāk kā ozo?

[+] [-]

, 2010-05-27 15:26, pirms 2 gadiem
Ja paskatās Filadelfijas sistēmas kīperus tad liekas autors būs aizmirsis vēl vienu potenciālo eliteprospects.com: Eliteprospects.com - Jeremy Duchesne

[+] [-]

, 2010-05-27 15:28, pirms 2 gadiem
ozzmust rakstīja: kurš no dinamo uzbrucējiem būtu tāds, kuram maksātu vairāk kā ozo?
mosh tas speletajs ieprieksh nav spelejis RD

[+] [-]

, 2010-05-27 15:31, pirms 2 gadiem
kino rakstīja: Mēs varētu iznomāt no "kingiem" Bernjē uz vienu sezonu, lūk tas būtu izcili
Tā kā Bernjē vai Kviks šovasar tiks mainīts prom, tad vismaz viena sezona jānogaida.
Ersbergu gan varētu ņemt! Tikai 0.75 miljoni.
1 2 3 90 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6asirmais114.60
7Kaspars Tauriņš113.92
8marcell113.73
9alex1255113.59