Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Biļetes uz ''Dinamo'' Rīga spēlēm.

Biļetes uz ''Dinamo'' Rīga spēlēm.

Tagad var nopirkt biļetes par 1/2 cenu (skolnieki, invalīdi, pensjonāri, studenti) un ja es esmu skolnieks tad man ir jauzrāda kkāda apliecība lai dabūtu biļetes pa 1/2 cenu?

[+] [-]

, 2009-01-26 18:24, pirms 3 gadiem
tieši tā.
piem. apliecība.

[+] [-]

, 2009-01-26 18:32, pirms 3 gadiem
Un ja man tāda nav.!?

Man skolā nekādas apliecības neizsniedz

[+] [-]

, 2009-01-26 18:44, pirms 3 gadiem
laineris rakstīja: Un ja man tāda nav.!?

Man skolā nekādas apliecības neizsniedz
Nezinu gan, vispār jau apliecības izsniedz izglītības iestādes (tai skaitā arī skolas). Šeit par to ir sīkāk:
e-skola.lv: E-skola:
page

Tas gan attiecas tikai uz Rīgu, tomēr, visticamāk, ka arī citur ir līdzīga kārtība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+5 [+] [-]

, 2009-01-26 18:48, pirms 3 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: vispār jau Dinamo mani reāli piekāsa, jo iegādājos to biļešu komplektu (viena biļete na haļavu), a pēc tam izsludināja 50% studentiem
Ja Tu ieraugi veikalā preci, kurai ir akcijas cena, bet pats esi to preci iepriekšējā dienā pircis par lielāku naudu, ko tad Tu dari? arī sūdzies visiem, ka veikals Tevi piekrāpis?

+1 [+] [-]

, 2009-01-26 18:49, pirms 3 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: aizej un uztaisi ISIC, ja nedod skolā apliecību:
http://www.isic.lv/index.php?id=746
ko tur prasa lai uztaisītu?

[+] [-]

, 2009-01-26 18:56, pirms 3 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: viss skaidri un gaiši uzrakstīts
labi, neslinkoju un izlasīju, tagad tik izziņa kaut kur jāizpīpē

[+] [-]

, 2009-01-26 19:18, pirms 3 gadiem
huy rakstīja: labi, neslinkoju un izlasīju, tagad tik izziņa kaut kur jāizpīpē
To dabūt jau ar nav grūti

[+] [-]

, 2009-01-26 19:20, pirms 3 gadiem
karliss rakstīja: To dabūt jau ar nav grūti
cerams, painteresēšos. Februārī daudz hokeja, ceturdien gan aiziešu par bezatlaides cenu

+1 [+] [-]

, 2009-01-26 19:29, pirms 3 gadiem
huy rakstīja: cerams, painteresēšos. Februārī daudz hokeja, ceturdien gan aiziešu par bezatlaides cenu
Nu mūsējiem otrā spēle pēc kārtas, liels risks ka mūsējie izskatīsies tādi nekādi, bet galvenais, lai labs hokis un pilnas tribīnes

[+] [-]

, 2009-01-26 19:32, pirms 3 gadiem
karliss rakstīja: Nu mūsējiem otrā spēle pēc kārtas, liels risks ka mūsējie izskatīsies tādi nekādi, bet galvenais, lai labs hokis un pilnas tribīnes
es pats labprātāk uz Spartaku aizietu, bet trešdien tāda saspringtāka diena, labi ja pie TV paspēšu uz sākumu

+1 [+] [-]

, 2009-01-26 19:50, pirms 3 gadiem
huy rakstīja: es pats labprātāk uz Spartaku aizietu, bet trešdien tāda saspringtāka diena, labi ja pie TV paspēšu uz sākumu
Tu par skolēnu vai studentu taisies pārtapt...?! Mani jau laikam ne par vienu ne otru pat piespiežoties nenoturēs.... Laikam ta drīzāk vēl bišķi vairāk būtu jāsagrumbo seja un par "labi saglabājušos" pensionāru būtu "jāuzmetās"......

+2 [+] [-]

, 2009-01-26 19:51, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Laikam ta drīzāk vēl bišķi vairāk būtu jāsagrumbo seja un par "labi saglabājušos" pensionāru būtu "jāuzmetās"......
Tur gan tos papīrus būs grūtāk dabūt
Slēpts komentārs: navkodarit

[+] [-]

, 2009-01-26 19:54, pirms 3 gadiem
karliss rakstīja: Tur gan tos papīrus būs grūtāk dabūt
Es jau ākstos...

[+] [-]

, 2009-01-26 19:55, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Es jau ākstos...
Es jau arī Nedomāju ka tik vecs esi

+1 [+] [-]

, 2009-01-26 20:02, pirms 3 gadiem
huy rakstīja: cerams, painteresēšos. Februārī daudz hokeja, ceturdien gan aiziešu par bezatlaides cenu
Šogad jau par vēlu,bet nākotnē iestājies kādā augstskolā,lai tiktu pie studentu apliecības uz noteiktiem gadiem! Pēc apliecības saņemšanas vari no augstskolas izstāties,bet par apliecību pateikt,ka pazaudēji!
Vienīgi iestājoties būs jarēķinās ar zināmām neērtībām,kā piemēram iestājeksāmeni vai arī nelieliem finansu zaudējumiem! Bet,ja nevēlies ar iestājeksāmeniem,tad ej studēt Rīgas Juridiskā koledžā,kur dod studentu apliecību uz diviem gadiem,un maksā nav tik liela!
Kas zin,varbūt pat iepatiksies studēt,un pie viena tiksi pie izglītības!

+1 [+] [-]

, 2009-01-26 21:55, pirms 3 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: *var jau būt, ka dažās augstkolās dod uz visiem gadiem,
*var jau būt, ka dažās vietās neskatās derīguma termiņu apliecībai.
*normālās universitātēs dod apliecības tieši uz vienu semestri+sesijas laiks
Pavisam noteikti zinu,ka RJK dod apliecību uz abiem gadiem, un viņa pat nav japagarina! Pats to iestādijumu esmu beidzis! Vienīgi var rasties problēma,ja kāds pārāk piekasīgs biļešu pārdevējs prasīs,lai iedod palasīt,kas uz tās apliecības rakstīts,jo RJK studenti (vismaz Liepājā) skaitās neklātnieki,bet neklātniekiem itkā atlaides nepienākas! Man personīgi nevienu reizi nepiekasijās,un neko tajā apliecībā nepētija,kaut gan daudz viņu izmantoju gan Liepājas teātrī,gan ledus hallē un vel šur tur kur studentiem ir atlaides!!!

+1 [+] [-]

, 2009-01-26 22:07, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Tu par skolēnu vai studentu taisies pārtapt...?! Mani jau laikam ne par vienu ne otru pat piespiežoties nenoturēs.... Laikam ta drīzāk vēl bišķi vairāk būtu jāsagrumbo seja un par "labi saglabājušos" pensionāru būtu "jāuzmetās"......
nu tik traki jau noteitki nav, piemeeram, manai muterei pat ir studentu aplieciiba, kaut arii vinjai gandriiz 50, takaaa viss kaartiibaaa...

-1 [+] [-]

, 2009-01-26 22:51, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Tu par skolēnu vai studentu taisies pārtapt...?! Mani jau laikam ne par vienu ne otru pat piespiežoties nenoturēs.... Laikam ta drīzāk vēl bišķi vairāk būtu jāsagrumbo seja un par "labi saglabājušos" pensionāru būtu "jāuzmetās"......
studentā es vēl ierakstos baigi neiespringšu uz to apliecību, esmu par slinku, bet ir variants dabūt izziņu, ja sanāks tad izmantošu 50% skidonu, ja nē tad ne, maksās kas jamaksā

Ivars77

Paldies par padomiem, iespējams iestāšos vēl pastudēt, bet tad ar palikšu studēt, doma ir, tik jātiek skaidrībā ar virzienu

[+] [-]

, 2009-01-26 23:27, pirms 3 gadiem
vienīgo reizi, kad ar savu "pus"biļeti devos uz spēli, neviens man nekādu apliecību neprasīja. vēl jo vairāk, protams, to neprasīja arī pie biļešu kases...

[+] [-]

, 2009-01-26 23:49, pirms 3 gadiem
Neklātienes studentiem arī biļetes par 1/2 cenu?!?!

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
14:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4RUSSIALOVE116.59
5sienazis333114.73
6asirmais114.60
7Kaspars Tauriņš113.92
8marcell113.73
9alex1255113.59