Dīvainās pārbaudes spēles...
Visi labi atceramies U-20 izlases trenera Maticina viedokli par bezjēdzīgajām pārbaudes spēlēm ar Polijas izlasi. Tagad varam paturpināt....
Kā liecina Apollo.lv publiskotā informācija Latvijas U-18 izlase 10. decembrī aizvadīs pārbaudes spēli pret Rumānijas U-20 izlasi, kura pēc tam dosies uz Igauniju, lai piedalītos pasaules čempionātā otrajā divīzijā. Man ir lielas aizdomas, ka šogad pat Lietuvai U-20 ir krietni spēcīgāka par rumāņiem, vai atkal nebūs tā ka izlases treneris pēc šādām spēlēm "spļaudīsies" , ka labāk būtu savā starpā spēlējuši?
Visbeidzot man ir priekšlikums, lai no šīm pārbaudes spēlēm ir kāda jēga uzaicinam pavasarī Armēnijas nacionālo izlasi un vismaz uzstādam Ginesa rekordu gūto vārtu ziņā. Hokejistiem labi varēs statistiku izlasē uzlabot un skatītājiem labi varēs spēles beigās skandēt piecdesmit astotos....
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+7 [+] [-]
kāpēc Armēnijas?
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
+8 [+] [-]
[+] [-]
-1 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
+3 [+] [-]
+1 [+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
+4 [+] [-]
+1 [+] [-]
[+] [-]
Personīgi man nebūs nekāds pārsteigums, ka no šiem "lietotājiem" sastādītā izlase varētu normāli spēlēt pret vietējā čempionāta + LM/DJ komandām un arī pret DR nebūtu nekādi peramie puikas.
+2 [+] [-]
Jeb arī Latvijas izlasē ir jāspēlē aktīvākajiem hokejistiem (daži, kuri spēlē amatieros/jauniešu čempionāts utt. sezonas laikā ap 100 spēles nospēlē (vismaz vienā intervijā Mārtiņš Karsums tā izteicās))?
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]