National eSports.lv League
NHL tuvojas izslēgšanas spēles, tāpēc nolēmu SportingNews.com lapā izveidot eSports.lv hokeja līdzjutēju Fantasy līgu!
Noteikumi visai vienkārši! Tev tiek doti 30.000.000$ un Tev ir jānokomplektē komanda, kurā ietilspst 1 Centra uzbrucējs, 2 malējie uzbrucēji, 2 aizsargi, 1 vārtsargs un 1 papildus spēlētājs.
Pie tam nedrīkst pārsniegt komandas budžetu!
Tāpēc gaidu spēlētājus, jo sekot līdzi "play-off" cīņām un spēlēt šādas spēles ir ļoti aizraujoši (komentējot rezultātu speciālā Foruma sadaļā te pat).
Līgas nosaukums: National eSports.lv Legue
Parole: esports
Noteikumi visai vienkārši! Tev tiek doti 30.000.000$ un Tev ir jānokomplektē komanda, kurā ietilspst 1 Centra uzbrucējs, 2 malējie uzbrucēji, 2 aizsargi, 1 vārtsargs un 1 papildus spēlētājs.
Pie tam nedrīkst pārsniegt komandas budžetu!
Tāpēc gaidu spēlētājus, jo sekot līdzi "play-off" cīņām un spēlēt šādas spēles ir ļoti aizraujoši (komentējot rezultātu speciālā Foruma sadaļā te pat).
Līgas nosaukums: National eSports.lv Legue
Parole: esports
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis Atlets
ew, čista man iedos 30 miljonus vai arī tas ir tikai kārtējais triks un reāli man neko neiedos???
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis SUNS_champion
un ieliec preciizu linku, jo daudziem nevelkas pasiem mekleet! patiik, ka visu pasniedz uz paplates
Nu tam es ticu..
http://fantasygames.sportingnews.com/
-Izvēlamies: Playoff Fantasy Hockey Challenge
-Izvēlamies komandas nosaukumu
-Pieregojamies
-Izvēlamies Join existing legue
-Atrodam National eSports.lv Legue
-Pievienojamies
-Sākam būvēt komandu
-Gaidam play-off
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis gairo
Citāts:
Publicējis Atlets
ew, čista man iedos 30 miljonus vai arī tas ir tikai kārtējais triks un reāli man neko neiedos???
[+] [-]
[+] [-]
Center- E.Malkin
Wingers- J.Iginla, K.Huselius
Defensmens- D.Phaneuf, S.Weber
Goalie- C.Huet
Extra attacker- K.Tkachuk
[+] [-]
W - M.St. Louis, P.Kariya
D - C.Pronger, R.Whitney
G - N.Backstrom
Extra - J.Sim
[+] [-]
Center - C.Drury
Wingers - T.Vanek, M.Gaborik
Defensemen - S.Souray, W.Redden
Goalie - R.Emery
Extra attacker - C.Armstrong
[+] [-]
bez tam - šajā spēlē play-offi ir pati neinteresantākā daļa, jo atšķirībā no regulārā čempionāta play-offos vairs nemainās spēlētāju cenas. (vismaz pagājušogad vēl tā bija)
[+] [-]
Citāts:
Publicējis Abrags
a zrjaa veči - pats prātīgākais ir sastāvu izlikt tikai spēles dienā (saku, no pieredzes).
he he he - visi jau sastāvu liek tagad
bez tam - šajā spēlē play-offi ir pati neinteresantākā daļa, jo atšķirībā no regulārā čempionāta play-offos vairs nemainās spēlētāju cenas. (vismaz pagājušogad vēl tā bija)
Bet vēl jau var mainīt sastāvu cik vien uziet... es jau nu toč kko vēl mainīšu...
[+] [-]
Citāts:
Publicējis Grāfs
a man intresee kas notiek ja mans speleetajs tanii komandaa kur vinsh spelee netiek play-off taatad visnh play-off nespēlē vai kā? kāda ir tā sistēma kaa tie punkti tiks skaitiiti?
Ja spēlētājs spēlē komandā, kas nav play-off, tad viņš arī tavai komandai punkus nedos...
Punkti tiek skaitīti par katra spēlētāja lietderīgajām darbībām īstajā play-off spēlē
[+] [-]
Centers -Datsyuk, P.
Wingers-Kariya, P. ,Afinogenov, M.
Defensemen-Zidlicky, M. Ohlund, M.
Goalies-Nabokov, E.
Extra Attacker-Kotalik, A.
[+] [-]
Citāts:
Publicējis BaBuNa
Mans sastaavs-
Centers -Datsyuk, P.
Goalies-Nabokov, E.
Afinogenovam jau trauma!
Nedomāju, ka tā ir prātīga izvēle, jo viņa atgriešanās datumi vēl nav zināmi, pie tam, kad viņš atgriezīsies viņš nebūs nekāds dižais punktu krājējs, tāpēc silti iesaku pamainīt viņu pret kādu citu spēlētāju...
[+] [-]
Citāts:
Publicējis gairo
Citāts:
Publicējis BaBuNa
Mans sastaavs-
Centers -Datsyuk, P.
Goalies-Nabokov, E.
Afinogenovam jau trauma!
Nedomāju, ka tā ir prātīga izvēle, jo viņa atgriešanās datumi vēl nav zināmi, pie tam, kad viņš atgriezīsies viņš nebūs nekāds dižais punktu krājējs, tāpēc silti iesaku pamainīt viņu pret kādu citu spēlētāju...
njaa nebiju pamaniijis ka Afinogenovs ir savainots iemainiiju vinju pret Markusu Naslundu
[+] [-]
Citāts:
Publicējis BaBuNa
njaa nebiju pamaniijis ka Afinogenovs ir savainots iemainiiju vinju pret Markusu Naslundu
Lai arī vienalga nav tā labākā izvēle, labāk par Afinogenovu...
[+] [-]
Citāts:
Publicējis gairo
Kā Tu zini, ka Naslunds nav labākā izvēle? esi orākuls vai?
Apgāzīšu Tavu apgalvojumu: Naslunda vidējais rādītājs SportingNews Fantasy league pēdējās nedēļas laikā ir 44,7 TSNP vidēji spēlē
[+] [-]
Citāts:
Publicējis Abrags
Citāts:
Publicējis gairo
Kā Tu zini, ka Naslunds nav labākā izvēle? esi orākuls vai?
Apgāzīšu Tavu apgalvojumu: Naslunda vidējais rādītājs SportingNews Fantasy league pēdējās nedēļas laikā ir 44,7 TSNP vidēji spēlē
Bet sezonas laikā kopumā tas ir tikai 31,2
Pie tam tas saistītas ar viņu cīņu par 1. vietu divīzijā.
Toties tas pats, nedaudz dārgākais M.Gaboriks, lai arī pēdējā nedēļā nosačkojis pamatīgi, sezonā turas ar 46,7.
Man liekas sezonas vidējie rādītāji ir krietni objektīvāki nekā pēdējās nedēļas finiša spurta laikā sasniegtie...
Ta ka Tu neko neapgāzi
[+] [-]
F - Hossa, Tkachuk
D - Campbell, Beauchemin
G - Brodeur
Extra - Kotalik
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis gragox
)
/pacelju, lai neaizmirstas tiem, kas speelee (pats jau biju piemirsis nedaudz
Moš sticky uzlikt?
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis gairo
Citāts:
Publicējis gragox
)
/pacelju, lai neaizmirstas tiem, kas speelee (pats jau biju piemirsis nedaudz
Moš sticky uzlikt?
par ļaunu nenāktu
[+] [-]
Citāts:
Publicējis euii
ok, es arii njemu daliibu! veelaak ielikshu arii savu sastaavu!
nu tad taa:
[+] [-]
Citāts:
Publicējis euii
Citāts:
Publicējis euii
nu tad taa:
Sast;avs visai iespaidīgs, tikai var sanākt, ka gandrīz visi Tavas komandas hokejisti beidz spēlēt play-off jau pirmajā kārtā...
[+] [-]
Citāts:
Publicējis gairo
Citāts:
Publicējis euii
Citāts:
Publicējis euii
nu tad taa:
Sast;avs visai iespaidīgs, tikai var sanākt, ka gandrīz visi Tavas komandas hokejisti beidz spēlēt play-off jau pirmajā kārtā...
njaa, pastulbi jau ir tas, ka piecu manu hokejistu komadas tiekas savaa starpaa jau pirmajaa kaartaa:
4 Ottawa - 5 Pittsburg
1 Detroit - 8 Calgary
nu seit izskataas, ka peec pirmaas kaartas buus jaamaina prom malkin un huselius, bet ar atlantu un tampa bay saistu kaut kaadas ceriibas!
[+] [-]
Marleau, P
winger:
Cheechoo, J
Guerin, B
def.
Rafalski, B.
Phillips, C.
golie:
Miller, R.
res:
Niedermayer,
[+] [-]
Citāts:
Publicējis euii
Citāts:
Publicējis euii
nu tad taa:
klau, biedri- hokeja experti! kaads man nevar pateikt, vai visi shie speeleetaaji ir uz striipas? gribas taa labi un rezultatiivi iesaakt play off sezonu!
[+] [-]
Citāts:
Publicējis euii
Citāts:
Publicējis euii
Citāts:
Publicējis euii
nu tad taa:
klau, biedri- hokeja experti! kaads man nevar pateikt, vai visi shie speeleetaaji ir uz striipas? gribas taa labi un rezultatiivi iesaakt play off sezonu!
[+] [-]
Crosby, S.
winger:
Iginla, J.
Pominville, J.
def.
Campbell, B.
Kuba, F.
golie:
Emery, R.
res:
Samuelsson, M.