LTV7 radījums par Irbi
Šovakar LTV7 kanālā interesants raidījums par Artūru Irbi, otrdienās ierastās "Sporta studijas" vietā. Raidījums jau noslēdzies, domāju, ka bija interesanti.
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

[+] [-]
[+] [-]
13:15 Sporta studija.*
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis Lazio
Man līdzīgi, noskatījos "Latvijas lepnumu" TV3, bet svētdien 31.decembrī ir atkārtojums:
13:15 Sporta studija.*
es arii skatiijos Latvijas lepnumu un tad uzleedzu LTV7
paldies, tad jaaskataas Sporta studijas atkaartojums
[+] [-]
[+] [-]
nu lab jācer ka neaizmirsīšu par atkārtojumu....
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis zanjux
zheel, ka redzeeju tikai beigas
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis ArtyLive
Citāts:
Publicējis zanjux
zheel, ka redzeeju tikai beigas
jaaskataas atkaartojums 7dien
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
[+] [-]
Citāts:
Publicējis Rolandx
KĀ ES TO VARĒJU PALAIST GARĀM?!?!?!
nu lab jācer ka neaizmirsīšu par atkārtojumu....
Es noteikti nenoskatiishos atkaartojumu...
[+] [-]
Citāts:
Publicējis peto45
Redzeeju, nekas īpašs, kko bik pamurgojas vispārīgi un viss.... Tikai teica, ka visu dzīvi pārdzīvojis, kad pret Krieviju šamējo nomainīja, un kad viņš slidoja uz soliņa... Teica, ka vārtsargi jau redz, kad pārinieks iesildās un ģērbjas, bnijis skumji un domājis par nākotni kip.... Varēja jau garāku.... Sākumā stastīja par to Eiduku sl'ēpotāju un vēl par Rubeni....
Nu staastija jau ne tikai par paar5inieku, bet arii to, ka redzeeja KOMANDAS noskjaņojumu. Un ja atceramies, pēc Olimpiādes tas nebija labais.
[+] [-]
Citāts:
Publicējis sporta_experts
Citāts:
Publicējis Deportivo
[cenzēts], un man bij Poters jaaskataas!
Es teicu, ka man bija jaaskataas, nevis, ka es labaak skatos Poteru. Un pie tam taa nav siiko filma.
[+] [-]
Citāts:
Publicējis KURKULIS105
vien iediods [cenzēts] ka bij pa bagiju
Tas bija domāts par citu radījumu, kas tika translēts TV-3, par pārraidi "Latvijas lepnums", tur Bagatskis balvu pasniedza.