Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Viedoklis: latviešiem drosme trūkst?

Vai Latvijā iestājies spēles komentātoru deficīts?

Kā nekā,vecums nenāk viens.Tas laikam būtu attiecināms uz A.Kreipānu,līdz ar to LTV7 meklē jaunu komentātoru,hokeja lauciņā! Citādi bez aizvietotāja,nonāksim pie ''mēmā hokeja''.
Vai tad tiešām visiem drosmīgajiem SC.com hokeja ekspertiem trūkst drosmes?
Katru dienu ir lasāmas daudzas diskusijas par un ap hokeju,tajās iesaistās daudz pazīstamu sc.com hokeja seju-tādi kā J.Miņins,Abrags,Ivars,Kino,Namejs,Kharlamovs u.c lietotāji,protams,ir daudzi citi,bet to zināšanas nav tik lielas,lai varētu diži lepoties..

Kas par iemeslu,ka hokeja eksperti sēž sarāvušies čaulā? Braši dzirdu J.Miņinu un Abragu runājam..Kad pienāk īstais brīdis,lai izmantotu iespēju,iestājas nāves klusums! Vai tiešām,esam gatavi samierināties ar pelēko viduvējību?
No kā kaunēties? Labi,varbūt mūs izsmies,bet kas tālākajos gados komentēs hoķi? Vai atkal iespēja tiks dota E.Buļam? Ļoti žēl..

Jūsu favorīts komentēšanai no SC.com vides

• 92

• 9

• 12

• 9

• 31

1 2 37 komentāri

+14 [+] [-]

, 2010-08-18 21:26, pirms 2 gadiem
Nedomāju, ka pēc tā, ko un kā cilvēki raksta internetā var spriest, cik labi komentētāji viņi būtu. Zināšanas par hokeju jau nav viss, kas vajadzīgs komentētājam.

+8 [+] [-]

, 2010-08-18 21:26, pirms 2 gadiem
Tas, ka māk uzrakstīt nenozīmē, ka mācēs arī raiti runāt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+4 [+] [-]

, 2010-08-18 21:28, pirms 2 gadiem
Vecīt, tu gadijumā nejauc divas pavisam dažādas lietas?

Bārstīt gudrības SC.com, vai arī visas Latvijas priekšā skaidri un raiti runāt. Un kāds vispār te sakars ar viņu zināšanām? Visu cieņu viņiem, bet diez vai kāds no viņiem labi orientējas MHL.

+3 [+] [-]

, 2010-08-18 21:31, pirms 2 gadiem
1) Man neviens nav piedāvājis šādu iespēju.
2) Tā kā nedzīvoju Rīgā (vai tās tiešā tuvumā), tad braukāšana ir pārāk liela jebkurā gadījumā.
3) Savu nākotni nesaistu ar žurnālistiku/komentēšanu (vismaz tiešā veidā), tāpēc šāda iespēja man nav pat īsti interesanta.
4) Nedomāju, ka televīzijas komentētāja formāts ir tas, kurā varētu darboties tādā līmenī, kāds, vispirms, apmierinās mani pašu.

[+] [-]

, 2010-08-18 21:32, pirms 2 gadiem
trakais v.4 rakstīja: ja video/audio atlasē piedalas parasti mirstīgie,kur problēma būtu Jurim?
Emm... Tā kā Juris, izskatās diez gan sapratīgs cilvēks, ja jau viņs vēl nav neko iesniedzis droši vien viņs pats saprotu ka tas nav priekš viņa.

A ko ta parastie mirstīgie? Viņiem ka tik kaut ko iepostots, vienalga ko par to padomās pārējie. ( Spilgts piemērs Emīla Ozera, vai kā viņu tur, izpildijums) no offence.

[+] [-]

, 2010-08-18 21:34, pirms 2 gadiem
kur teikts,ka ltv7 meklē jaunu komentatoru? vai tev vīns no argentīnas pa galvu sit?
Abrags runā pārāk mierīgi,ja Kreipāns var izlekt no biksēm pāris sekundēs,tad Abrags turpinās savējo stāstāmo,neko sliktu nesaku,Abrags vecis sakarīgs.
Galvenais lai nebūtu Rīmenis; tad vēl tas pajolis- kas Ozo intervēja-
YouTube
- Ozolinsh par 2.periodu (SKA 2-0)

un vēl ne Buļu,tik nelojāls pakaļu bučotājs var tikai ar tādiem kā Trajkovičs darboties,kā jau Armands teica,kas tāds ir Trajkovičš

+3 [+] [-]

, 2010-08-18 21:43, pirms 2 gadiem
trakais v.4 rakstīja: 1.Bet konkursā var piedalīties visi,bez ierobežojuma!
2.Var tak pārcelties uz Rīgu,vai sarunāt ar darba devēju kaut ko
Kā tad Toļiks OS varēja komentēt?
3.Komentēšana pa TV ir viens no veidiem kā iegūt lielāku atpazīstamību, vairāk fanu!
Atpazīstamība noteikti nav tas, uz ko tiecos un arī fanu klubu, vismaz tuvākajā laikā, organizēt netaisos.
Pārcelties uz Rīgu arī nav manos plānos.

Kā jau teicu - mani šāds piedāvājums neinteresē, jo tas nav formāts un joma ar ko pašlaik saistu savu nākotni (Nākotnē - kas zina, visādi var gadīties).

Pie tam, labi apzinos, ka būt par komentētāju noteikti nav nekāds sapņu darbs.

-1 [+] [-]

, 2010-08-18 21:49, pirms 2 gadiem
haa labāka par mani tur nebūs!!!

+1 [+] [-]

, 2010-08-18 21:54, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: 1) Man neviens nav piedāvājis šādu iespēju.
2) Tā kā nedzīvoju Rīgā (vai tās tiešā tuvumā), tad braukāšana ir pārāk liela jebkurā gadījumā.
3) Savu nākotni nesaistu ar žurnālistiku/komentēšanu (vismaz tiešā veidā), tāpēc šāda iespēja man nav pat īsti interesanta.
4) Nedomāju, ka televīzijas komentētāja formāts ir tas, kurā varētu darboties tādā līmenī, kāds, vispirms, apmierinās mani pašu.
ta tev bus iespeja klut atpazistamam palasakam skatitaju pulkam,nevis tikai SC ekspertiem

+1 [+] [-]

, 2010-08-18 22:08, pirms 2 gadiem
trakais v.4 rakstīja: Bet kuram LV ir tādas zināšanas par hoķi,kurš mūs izklaidēs?
Nu no šādu tādu komentāru/blogu un cita formāta uzmācīgo pārdomu uzrakstīšanas vismaz pagaidām neatsakos.
Teiksim, ja tiks organizēta kāda sporta studija (kā bija pirms gada, ja nemaldos), kur tika aicināti arī Sc.com "hokeja muldoņu kluba" dalībnieki, arī varētu piedalīties... .

Pie tam šis darbs ir ĻOTI specifisks un jautājums ir ne tik par runāšanu tiešraidē (nedomāju, ka tā ir problēma), bet par lietām, kas nāk tikai ar praksi un pieredzi.

extremists,

Pirmkārt, komentētājs ir aizkadra balss, tā ka atpazīstamību nedomāju, ka tas krasi vairos, bez tam esmu pārliecinājies, ka arī bez televīzijas tā ir visai neslikta.

Kā jau minēju - atpazīstamība, līdzjutēju pūļi un blondīnes, kas prasa autogrāfus uz krūtīm, mani nesaista (lai gan par pēdējo vēl varētu padomāt ). Ja tas būtu mans mērķis, tad jau sen tas viss tiktu panākts.

+1 [+] [-]

, 2010-08-18 22:17, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: . Ja tas būtu mans mērķis, tad jau sen tas viss tiktu panākts.
Ohoo, skaļi teikts.

+1 [+] [-]

, 2010-08-18 22:22, pirms 2 gadiem
RUBEN rakstīja: Ohoo, skaļi teikts.
Lai Latvijā kļūtu populārs, pietiek ar pliku dibenu pa Krastmalu noskriet... .

Labi, tas tā tēlaini, bet tālu no patiesības arī nav.

+3 [+] [-]

, 2010-08-18 22:23, pirms 2 gadiem
WILDE rakstīja: Juri, kas ir SC "hokeja muldoņu klubs" un kā tajā var iestāties?
Biedra naudu vari sūtīt uz manu kontu, tālāko pastāstīšu pēc tam.

+2 [+] [-]

, 2010-08-18 22:49, pirms 2 gadiem
"Hui štanga"der.
Pavisam atklāti un neapslāpēti.

[+] [-]

, 2010-08-18 23:09, pirms 2 gadiem
WILDE rakstīja: Kāpēc ir vajadzīga biedru nauda, ja SC forumā par velti var līdz nemaņai muldēt par hokeju?!
Es vēl padomātu, ja tas būtu tāds kā džentlmeņu klubs, kur veči dzer konjaku un smēķē cigārus, turklāt gudri runā par hokeju.
Tu pajautāji, es atbildēju.

[+] [-]

, 2010-08-18 23:21, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Lai Latvijā kļūtu populārs, pietiek ar pliku dibenu pa Krastmalu noskriet... .

Labi, tas tā tēlaini, bet tālu no patiesības arī nav.
Vai arii drukaat sportacentraa.
Ja ir taada veelme, tad to popularitaati arii jaanotur, ne velti daudzi pa dzelteno presi gozeejas. Tam "skreejeejam" gan laikam pietiktu noskriet gar Krastmalu otrreiz.

+2 [+] [-]

, 2010-08-19 00:03, pirms 2 gadiem
man ir aizdomas kāpēc Miņins negrib komentēt! viņš ir latgalis ar dziļu akcentu un negrib ka pa TV rāda čangaļu hoķi... Esmu rīdzinieks un man personīgi nekas nav pret čangaļiem, puse radu ir no zilo ezeru zemes, bet liela daļa Latvijas iedzīvotāju noteikti pusi nesaprastu...

[+] [-]

, 2010-08-19 00:57, pirms 2 gadiem
riat80 rakstīja: man ir aizdomas kāpēc Miņins negrib komentēt! viņš ir latgalis ar dziļu akcentu un negrib ka pa TV rāda čangaļu hoķi... Esmu rīdzinieks un man personīgi nekas nav pret čangaļiem, puse radu ir no zilo ezeru zemes, bet liela daļa Latvijas iedzīvotāju noteikti pusi nesaprastu...
Latvieši tāpat atradīs, kur pukstēt un piesieties, šitas vnk atvieglotu viņiem meklēšanu.

[+] [-]

, 2010-08-19 08:15, pirms 2 gadiem
riat80 rakstīja: man ir aizdomas kāpēc Miņins negrib komentēt! viņš ir latgalis ar dziļu akcentu un negrib ka pa TV rāda čangaļu hoķi... Esmu rīdzinieks un man personīgi nekas nav pret čangaļiem, puse radu ir no zilo ezeru zemes, bet liela daļa Latvijas iedzīvotāju noteikti pusi nesaprastu...
Man gan ir aizdomas, ka tavas aizdomas ir galīgi nepamatotas un tālas no patiesības.

-2 [+] [-]

, 2010-08-19 08:21, pirms 2 gadiem
Starp citu, runājot par čangaļiem, man šķiet, ka šobrīd lielākā daļa visas Latvijas sporta komentētāju ir ar tā gala izlokšņu piesitienu. Man personīgi pietiek ar to, ka šobrīd hokejā Kreipāns un Zaharovs komentē lielāko daļu no spēlēm, vēl viena čangaļa piesaiste jau izraisītu alerģisku reakciju.

Nē, bet nopietni, nu nav cilvēkam no Rīgas/lielākās Latvijas daļas uz R no Latgales patīkami klausīties, tā teikt, nestandarta izrunā. Nemaz nerunājot par rusicismiem un teikumu struktūru, kas dažbrīd liek domāt par to, vai, piemēram, Kreipāns domā krieviski vai latviski.

+1 [+] [-]

, 2010-08-19 09:09, pirms 2 gadiem
Es pavisam noteikti nē, jo man nav laika. Es nezinu vai tas ir pieņēmums, ka visi SC komentētāji ir tīņi, kuriem nav ko brīvajā laikā darīt, bet ir arī pieauguši cilvēki, kuri savas dzīves ir iekārtojuši un tādiem pasākumiem nav laika.

[+] [-]

, 2010-08-19 09:44, pirms 2 gadiem
Vajag tos džekus , kas komentē basi ! Tie ir labie , viņiem normāli ir iekšā !

[+] [-]

, 2010-08-19 10:43, pirms 2 gadiem
trakais v.4 rakstīja: Šaubos vai es spētu komentēt Manas zināšanas hokejā nav spīdošas.Labi ja zinu RD un LV izlases sastāvu+kkādas huiņas
Tur vajadzētu arī kādu palīgu,jo 60min no vietas vienam vārīties,būtu apnicīgi..
Mīļais cilvēk!
Tu neesi aptvēris vienu būtisku lietu - lai kļūtu par labu TV vai radio komentētāju, primārais ir prasmes runāt tiešajā ēterā, zināšanas par konkrēto tematu jau nāk pēc tam (kuras, protams, arī ir svarīgas). Ne velti padomju laikos Latvijas radio un Latvijas TV ēterā nelaida nevienu komentētāju, žurnālistu, diktoru, kurš netika attiecīgi apmācīts (un ne jau vien 2-3 dienās, bet gan ilgstošākā laika posmā). Diemžēl, mūsdienās tas tiek ignorēts, un ēterā arī visnotaļ cienījamos medijos nonāk visādi "puskoka lēcēji", kuriem liekas, ka viņi ir baigie profi šajā jomā.
1 2 37 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5asirmais116.60
6RUSSIALOVE116.59
7sienazis333114.73
8Kaspars Tauriņš113.92
9marcell113.73