Komentāru līmenis sportacentrs.com
Domājiet līdz....
Dārgie sporta draugi! Lūdzu mazliet padomājiet par sekām pirms rakstāt savas jēlības šajā portālā. Pavisam nesen lietotājs lenijs.busulis publicēja ziņu forumā. Pavisam bez satura, tikai vēloties pateikt, ka viņam patīk Rīgas Dinamo, mīļākie spēlētāji ir Masaļskis un Hosa. Šim lietotājam ir septiņi gadi. Septiņi!!! Ziniet kādu atbildi viņš saņēma? Citēju :" Un man ir 13 gadu un man patīk bāzt pirkstu sev dibenā, jo es esmu mazs, kaitniecisks smerdelītis." LEnijs varbūt pirmo reizi viesojās šajā portālā,tas pavisam noteikti ir viņa pirmais ieraksts forumā. Septiņu gadu vecumā cilvēka uztvere ļoti atšķiras no pieauguša cilvēka uztveres. Visu, ko bērns lasa vai dzird no apkārtējiem, viņš uzver nopietni, reālistiski. Lielākajai daļai sarkasms neeksistē, tādēļ šāda veida atbildes komentārus bērni uztver nopietni un izmantos to tālāk savā ikdienā. Kā jūs justos, ja jūs tiktu izsaukts uz skolu, jo jūsu bērns būtu pateicis skolotājai kaut ko par pirkstu bāšanu dibenā un uz jautājumu, kur bērns ņēmis šāda veida izteicienus atbilde būtu sportacentrs.com? Vēl trakāk, varbūt ne tikai pateicis, bet arī izdarījis.. Ir simtiem saitu ar apšaubāmu reputāciju, kāpēc šo vienīgo LV nacionālo sporta portālu jāpataisa par tādu pašu mēslu? Nemaz nerunājot par to, kā tas traumē bērna psihi, uztveri utml. Vai tiešām mūsu bērni ir jāsargā pat no sporta portāla? Varbūt šis Lenijam ir vienīgais veids, kā izpaust savu atbalstu Dinamo...
Es šeit nerunāju par to, cik gadu vecumā bērnam internets ir droša vide, un dators kā tāds vajadzīgs. Tie kas saka - nelaid bērnu pie datora - pamēģiniet paši izaudzināt un tad runājiet. Plusiņu pie komentāra var nopelnit arī savādāk.
Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Skrien Latvija

+4 [+] [-]
+5 [+] [-]
+3 [+] [-]
+10 [+] [-]
+1 [+] [-]
+7 [+] [-]
Nenāk tas internets par labu jaunatnei... Ja vien būtu veids, kā padarīt visas darbības netā NEanonīmas...
+7 [+] [-]
-1 [+] [-]
+3 [+] [-]
+2 [+] [-]
autoram- neņem pie sirds tik ļoti to,redz,sabiedrībā ir vairāki slāņi un intelekti arī atšķiras,tāpat kā īpašības,darbības un rezultāts,un ja kādam tas ir nopietni,tad kāds uz to pasmejas tikai,tāpēc neuztrauc lieki savu galvu,labāk paskaties RD spēles un uztaisi analīzi,kāpēc zaudēja Traktoram,vai tiešām ir spēku iztrūkums?
papriecājies par to,ka mūsu vienīgais NBA spēlētājs šodien atkal spīdēja-double-double,kas manuprāt bija lielisks rīts un uz šās pozitīvās notis arī dzīvojam,priecājāmies.
[+] [-]
Par adminu / moderatoru ieviešanu... laikam jau tas nenotiks. Paši nevar izkontrolēt, bet cilvēkiem, kas to varētu darīt, nedod iespēju.
Un Lenijs Busulis ir Intara Busuļa 7gadīgais dēls...
[+] [-]
-4 [+] [-]
+1 [+] [-]
+5 [+] [-]
[+] [-]
+3 [+] [-]
Tiešām ir pietiekami daudz bērnu portālu kur var izvēŗsties.
[+] [-]
[+] [-]
+1 [+] [-]
[+] [-]
+1 [+] [-]
+1 [+] [-]
[+] [-]
-3 [+] [-]
-1 [+] [-]
+5 [+] [-]
Idioti ir visur, un jo ātrāk bērns iemācīsies nofiltrēt tizleni no normāla cilvēka, jo labāk viņam pašam. Vismaz manējais, paldies Dievam, grib līdzināties Hossam un Dārziņam, nevis "līdzjutējam", kuram jau pirms spēles ir 3 promiles.
[+] [-]
-1 [+] [-]
+2 [+] [-]
šis ir tikai mans viedoklis, nestāstu šeit nekādu ūber dzīves patiesību
-2 [+] [-]
-----------------------------------------------
normala atbilde, delfos varetu but daudz rupjaka, aizej vel tur paludz komentetajiem normali uzvesties, lol
es ta saprotu mums prieksha vel viens Dons Kihots, kas sataisijies cinities par kartibu interneta
+1 [+] [-]