Sportacentrs.com TV šobrīd

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
seko mums draugiem.lvseko mums twitter.comseko mums facebook.com

Komentāru līmenis sportacentrs.com

2d4a_sad_20baby_preview

Domājiet līdz....

Dārgie sporta draugi! Lūdzu mazliet padomājiet par sekām pirms rakstāt savas jēlības šajā portālā. Pavisam nesen lietotājs lenijs.busulis publicēja ziņu forumā. Pavisam bez satura, tikai vēloties pateikt, ka viņam patīk Rīgas Dinamo, mīļākie spēlētāji ir Masaļskis un Hosa. Šim lietotājam ir septiņi gadi. Septiņi!!! Ziniet kādu atbildi viņš saņēma? Citēju :" Un man ir 13 gadu un man patīk bāzt pirkstu sev dibenā, jo es esmu mazs, kaitniecisks smerdelītis." LEnijs varbūt pirmo reizi viesojās šajā portālā,tas pavisam noteikti ir viņa pirmais ieraksts forumā. Septiņu gadu vecumā cilvēka uztvere ļoti atšķiras no pieauguša cilvēka uztveres. Visu, ko bērns lasa vai dzird no apkārtējiem, viņš uzver nopietni, reālistiski. Lielākajai daļai sarkasms neeksistē, tādēļ šāda veida atbildes komentārus bērni uztver nopietni un izmantos to tālāk savā ikdienā. Kā jūs justos, ja jūs tiktu izsaukts uz skolu, jo jūsu bērns būtu pateicis skolotājai kaut ko par pirkstu bāšanu dibenā un uz jautājumu, kur bērns ņēmis šāda veida izteicienus atbilde būtu sportacentrs.com? Vēl trakāk, varbūt ne tikai pateicis, bet arī izdarījis.. Ir simtiem saitu ar apšaubāmu reputāciju, kāpēc šo vienīgo LV nacionālo sporta portālu jāpataisa par tādu pašu mēslu? Nemaz nerunājot par to, kā tas traumē bērna psihi, uztveri utml. Vai tiešām mūsu bērni ir jāsargā pat no sporta portāla? Varbūt šis Lenijam ir vienīgais veids, kā izpaust savu atbalstu Dinamo...

Es šeit nerunāju par to, cik gadu vecumā bērnam internets ir droša vide, un dators kā tāds vajadzīgs. Tie kas saka - nelaid bērnu pie datora - pamēģiniet paši izaudzināt un tad runājiet. Plusiņu pie komentāra var nopelnit arī savādāk.

1 2 49 komentāri

+4 [+] [-]

, 2010-01-16 21:20, pirms 2 gadiem
+1

+5 [+] [-]

, 2010-01-16 21:21, pirms 2 gadiem
njaa piekritu

+3 [+] [-]

, 2010-01-16 21:21, pirms 2 gadiem
UN +1 ari Sc, par to ka ieviesusi sistemu- zinot par komentaru! Es gan nezinu cik efektigi darbojas si sistema, bet ceru ka pietiekami...

+10 [+] [-]

, 2010-01-16 21:24, pirms 2 gadiem
Ko Tu gribi, ja 95% portāla komentētāju labākajā gadījumā ir 14 gadus veci. Ieej, kaut vai rakstā par "Dinamo" - pilns ar "jāuzvar!!!", "Hosa rullē!" utml. komentāriem. Bernudārzs.

+1 [+] [-]

, 2010-01-16 21:25, pirms 2 gadiem
Tak sen jau SC jāpaņem pie sevis atsevišķi moderatori kuri uzraudzīs kārtību. Ir tak desmitien 24h/d lietotāju ( protams, pārnestā nozīmē ) esmu pārliecināts ka kāds no viņiem labrāt, pie reizes, arī pakontrolēs.

+7 [+] [-]

, 2010-01-16 21:25, pirms 2 gadiem
Tie lielie "gudro komentāru" rakstītāji jau ir tikai pāris gadus vecāki par pašu Leniju.
Nenāk tas internets par labu jaunatnei... Ja vien būtu veids, kā padarīt visas darbības netā NEanonīmas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

+7 [+] [-]

, 2010-01-16 21:26, pirms 2 gadiem
Sāksim ar to, ka 7 gadus vecam bērnam bez uzraudzības nav ko darīt internetā. Nav iespējams visu izkontrolēt. Pie tam līdzīgas muļķības raksta arī SA+ žurnālisti

-1 [+] [-]

, 2010-01-16 21:27, pirms 2 gadiem
Ja man 13 gadu vecumā būtu pieejams internets...bet nebija, tāda ekstra nebija pieejama kuram katram!

+3 [+] [-]

, 2010-01-16 21:28, pirms 2 gadiem
vovarika rakstīja: neticu,ka 7 gados pats ir piereģistrējies...un komentāru līmenis šeit tiešām ir zems, bet tāpēc jau nevajag izmantot mazus bērnus un dzīvniekus,lai mūs iežēlinātu - LOL...bez tam parasti lapas admins visu kontrolē, bet ja nē, tātad viņš atļauj šādas vaļības...
Sikais var 5cos gados pats izveidot profilu pat draugiem.lv... Bernudarza samcijies!

+2 [+] [-]

, 2010-01-16 21:28, pirms 2 gadiem
zidlers rakstīja: tev drosi vien ir ne vairak gadu
skarba atbilde,bet patiesa,paldies tev Zidler,esi trāpījis 10niekā.

autoram- neņem pie sirds tik ļoti to,redz,sabiedrībā ir vairāki slāņi un intelekti arī atšķiras,tāpat kā īpašības,darbības un rezultāts,un ja kādam tas ir nopietni,tad kāds uz to pasmejas tikai,tāpēc neuztrauc lieki savu galvu,labāk paskaties RD spēles un uztaisi analīzi,kāpēc zaudēja Traktoram,vai tiešām ir spēku iztrūkums?
papriecājies par to,ka mūsu vienīgais NBA spēlētājs šodien atkal spīdēja-double-double,kas manuprāt bija lielisks rīts un uz šās pozitīvās notis arī dzīvojam,priecājāmies.

[+] [-]

, 2010-01-16 21:29, pirms 2 gadiem
Vai tad nav nekādi Terms and Conditions, kas it kā ļauj piereģistrēties no 13 gadu vecuma?

Par adminu / moderatoru ieviešanu... laikam jau tas nenotiks. Paši nevar izkontrolēt, bet cilvēkiem, kas to varētu darīt, nedod iespēju.

Un Lenijs Busulis ir Intara Busuļa 7gadīgais dēls...

[+] [-]

, 2010-01-16 21:32, pirms 2 gadiem
Robisss rakstīja: Tie lielie "gudro komentāru" rakstītāji jau ir tikai pāris gadus vecāki par pašu Leniju.
Nenāk tas internets par labu jaunatnei... Ja vien būtu veids, kā padarīt visas darbības netā NEanonīmas...
SC jaievies kaut kada kopeja sistema, ta lai lietotaju niki butu vards, uzvards, bet avataraa tiktu likts personigais foto, tad ari butu mazak jelibu un berniskigas uzvedibas. ja pastrada, tad to ir iespejams ieviest, bet man liekas SC tas nerup.

-4 [+] [-]

, 2010-01-16 21:33, pirms 2 gadiem
tizls rakts, dzes savu spediki araa, svetais...tada dzive, tapatas aug normali cilveki, ja nespej savu audzinat patiesam, 7 gadigam nav jasak sedet pie datotora...to atzis jebkurs..

+1 [+] [-]

, 2010-01-16 21:35, pirms 2 gadiem
bembists rakstīja: Sāksim ar to, ka 7 gadus vecam bērnam bez uzraudzības nav ko darīt internetā. Nav iespējams visu izkontrolēt. Pie tam līdzīgas muļķības raksta arī SA+ žurnālisti
Pieļauju iespēju, ka Lenijs ar vecāku palīdzību arī ir šeit piereģistrējies... Matulis arī dažreiz šo to tamlīdzīgu uzraksta, tiesa ne tik trakā formā... Lieta tāda, ka šajā gadījuma tas bija vērsts tieši pret viņu.. Varbūt kopā ar tēvu reģistrējies, tēvam lielais prieks - manam sīkajam interesē sports, tāpat kā man, nevis koklēšana kā kaimiņu Vaņam.. Un atbild šitā..

+5 [+] [-]

, 2010-01-16 21:36, pirms 2 gadiem
Nastradamus rakstīja: SC jaievies kaut kada kopeja sistema, ta lai lietotaju niki butu vards, uzvards, bet avataraa tiktu likts personigais foto, tad ari butu mazak jelibu un berniskigas uzvedibas. ja pastrada, tad to ir iespejams ieviest, bet man liekas SC tas nerup.
Te jau ir pilns ar Atis Seklineieks un Leonards dravnieks

[+] [-]

Nastradamus rakstīja: SC jaievies kaut kada kopeja sistema, ta lai lietotaju niki butu vards, uzvards, bet avataraa tiktu likts personigais foto, tad ari butu mazak jelibu un berniskigas uzvedibas. ja pastrada, tad to ir iespejams ieviest, bet man liekas SC tas nerup.
Pārāk daudz darba jāiegulda... Būtu jau skaisti, bet nereāli.

+3 [+] [-]

Vairāk ir žēl ka pieaugušam cilvēkam jādiskutē ar bērnudārza audzēkņiem. Tiešām vajadzētu ieviest sistēmu kas liegtu rakstit bezjēdzīgs topikus un komentārus tā saucamajā labajā nacionālajā portālā. Savādāk viss šeit pārvēršas par miskasti kurā visādi aprobežoti tīnī raksta savas gudrības.
Tiešām ir pietiekami daudz bērnu portālu kur var izvēŗsties.

[+] [-]

, 2010-01-16 21:37, pirms 2 gadiem
ko darit, internets ir bistams un nopietns bizness

[+] [-]

, 2010-01-16 21:37, pirms 2 gadiem
bembists rakstīja: Te jau ir pilns ar Atis Seklineieks un Leonards dravnieks
ja ieviesis, un spes visu veiksmigi uzturet, tad vairs nebus.

+1 [+] [-]

, 2010-01-16 21:38, pirms 2 gadiem
basiiiccc rakstīja: tizls rakts, dzes savu spediki araa, svetais...tada dzive, tapatas aug normali cilveki, ja nespej savu audzinat patiesam, 7 gadigam nav jasak sedet pie datotora...to atzis jebkurs..
pasam laikam nav vairāk spriežot pēc tava izcili gudrā komentāra.

[+] [-]

, 2010-01-16 21:40, pirms 2 gadiem
Un ka to izkontrolet??? tu smejies? Pieradi nu, ka ta nav mana bilde, vards, uzvards un vecums!!! Likt varbut pases kopiju klat? Tad jau neviens vispar te nerigistresies, jo parak sarezgiti...

+1 [+] [-]

, 2010-01-16 21:41, pirms 2 gadiem
Nastradamus rakstīja: ja ieviesis, un spes visu veiksmigi uzturet, tad vairs nebus.
Nu bet kā var pateikt vai ats ir tavs īstais vārds? Es arī uztaisīšu prfilu uz dullo Leonīds Kapitanovs un sameklēšu netā bildi. Diezvai tas palīdzētu

+1 [+] [-]

, 2010-01-16 21:41, pirms 2 gadiem
autor, bet vai 7 gadīgam bērnam, visvisādi interneta forūmi ir īstā vieta kur atrasties??

[+] [-]

, 2010-01-16 21:43, pirms 2 gadiem
Robisss rakstīja: Pārāk daudz darba jāiegulda... Būtu jau skaisti, bet nereāli.
ir jau gruti, bet ir tads saits, ka yourpokercash.com, kas itin veiksmigi parbauda cilveka identitati, pieprasot atsutit bildi ar noteiktu kodu, kas redzams kopa ar personu apliecinosu dokumentu. protams tadu sistemu ir iespejams apiet, bet ja piemeram piedraudet smaukliem ar IP banu, tad tadu, kas manas butu mazak. viss ir realizejams, bet saubos, ka SC ar to nemsies.

-3 [+] [-]

, 2010-01-16 21:43, pirms 2 gadiem
bigpupa rakstīja: Vairāk ir žēl ka pieaugušam cilvēkam jādiskutē ar bērnudārza audzēkņiem. Tiešām vajadzētu ieviest sistēmu kas liegtu rakstit bezjēdzīgs topikus un komentārus tā saucamajā labajā nacionālajā portālā. Savādāk viss šeit pārvēršas par miskasti kurā visādi aprobežoti tīnī raksta savas gudrības.
Tiešām ir pietiekami daudz bērnu portālu kur var izvēŗsties.
svetais, paradi vienu tinju portalu...beidz muldet un noradi tinju portalus kur lai iet?? ja nezini tad neraksti sada glupibas..

-1 [+] [-]

, 2010-01-16 21:47, pirms 2 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: Un ka to izkontrolet??? tu smejies? Pieradi nu, ka ta nav mana bilde, vards, uzvards un vecums!!! Likt varbut pases kopiju klat? Tad jau neviens vispar te nerigistresies, jo parak sarezgiti...
30% lietotaju te vel nesen ari blava, ka SA+ ienaksana cakare visu SC un vini ies prom, bet var redzet, ka nospiedoss parsvars to blaveju tepat vien palika. tapec, ja vajadzes, tad ari izies to ''sarezgito'' registresanas procesu.

+5 [+] [-]

, 2010-01-16 21:47, pirms 2 gadiem
Daļēji taisnība jau ir, bet arī man ir deviņgadīgs puika, kuram arī patīk hokejs, ir mūsu komandā savi favorīti utt. Mēs šovakar pat bijām uz spēli un tieši aiz mums sēdēja divi pārdzērušies lopi Dinamo kreklos, kas dzēra, laistījās ar alu un visu spēles laiku bezjēgā ķerca, lamājās un pārdzertā balsī kliedza "sarauj" un "močī iekšā", neatkarīgi no tā, kas notika uz laukuma un kura komanda uzbruka.
Idioti ir visur, un jo ātrāk bērns iemācīsies nofiltrēt tizleni no normāla cilvēka, jo labāk viņam pašam. Vismaz manējais, paldies Dievam, grib līdzināties Hossam un Dārziņam, nevis "līdzjutējam", kuram jau pirms spēles ir 3 promiles.

[+] [-]

, 2010-01-16 21:50, pirms 2 gadiem
droši tagad nav nevienaa videe,ar to ir jaarēķinaas pašiem individuaali! bet komentaaru kontroli gan SC vareetu ieviest lielaaku,bez iipašaam gruutiibaam piesaistot pat lietotaajus!

-1 [+] [-]

, 2010-01-16 21:53, pirms 2 gadiem
Domaju, ka SportaCentra pietrukst kvalitativas analizes. Pagaidam ir tikai paris uz rokas pirkstiem saskaitami labu analizu vaidotaji...

+2 [+] [-]

, 2010-01-16 21:54, pirms 2 gadiem
Kā jau rakstīju, es šeit nerunāju par vecumu, kurā internets ir drošs vai tamlīdzīgi. Nevar pasargāt bērnu no interneta, ja skolā (pat bērnudārzā) par to vien runā kā dažādām interneta vietnēm utt.. Ir skolas, kurās datorapmācība ir jau no pirmās klases. No visa ļaunā bērnu nepasargāsi, betja cilvēki paši nenes atbildību, bar to ko publicē. Šis ir sporta portāls!! Var uzlikt interneta lapu bloķētājus utt, bet es tiešām nedomāju, ka būtu jābloķē sportacentrs.com

šis ir tikai mans viedoklis, nestāstu šeit nekādu ūber dzīves patiesību

-2 [+] [-]

, 2010-01-16 21:55, pirms 2 gadiem
Šim lietotājam ir septiņi gadi. Septiņi!!! Ziniet kādu atbildi viņš saņēma? Citēju :" Un man ir 13 gadu un man patīk bāzt pirkstu sev dibenā, jo es esmu mazs, kaitniecisks smerdelītis."
-----------------------------------------------
normala atbilde, delfos varetu but daudz rupjaka, aizej vel tur paludz komentetajiem normali uzvesties, lol
es ta saprotu mums prieksha vel viens Dons Kihots, kas sataisijies cinities par kartibu interneta

+1 [+] [-]

, 2010-01-16 21:55, pirms 2 gadiem
basiiiccc rakstīja: svetais, paradi vienu tinju portalu...beidz muldet un noradi tinju portalus kur lai iet?? ja nezini tad neraksti sada glupibas..
kā jau teicu ir stulbi diskutēt ar aprobežotu tīni. Pēc tava nika un bildes jau ir skaidrs ,ka neesi īpaši gudrs.
1 2 49 komentāri

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Sportacentrs.com TV programma (Lattelecom Interaktīvā TV 411. kanāls)

Sestdiena, 26. maijs

11:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Gulbene
16:30SA+: A.Pučes intervija ar Marianu Paharu
17:58LIVE Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
21:30Šodien Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC

Svētdiena, 27. maijs

12:00Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
14:30Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
16:55LIVE Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:00LIVE Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils. 2.puslaiks
21:30Šodien Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
23:45Šodien Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU

Pirmdiena, 28. maijs

12:00Latvijas kausa izcīņa regbijā: Valmieras Fēnikss - Banku eksperti/Miesnieki
14:30Virslīga: FC Daugava (D) - Metta/LU
17:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
19:30Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Arvi Piziku

Otrdiena, 29. maijs

12:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
14:00Virslīga: Liepājas metalurgs - Ventspils
16:30Virslīga: JPFS/FK Spartaks - Skonto FC
19:00Pārbaudes spēle basketbolā sievietēm: Latvija - Lietuva
21:30SA+: A.Pučes intervija ar Inetu Radeviču
 ĶĪPSALAS SPORTA KLUBS
Zvejnieku iela 12, Rīga
PLUDMALES VOLEJBOLS, TENISA KORTI, sporta zāle BASKETBOLAM, FUTBOLAM, VOLEJBOLAM 

ACB TENISA KLUBS
Mārupe, Sēļu iela 12
Modernākais tenisa klubs Latvijā : tenisa korti, trenažieru zāle, solārijs un restorāns        

CENTRĀLAIS TENISA KLUBS
Baldones iela 7, Rīga
Tenisa kortu noma
Tenisa apmācība

Fitnesss un masiera pakalpojumi    

SPORTA KLUBS BRUŅINIEKS
Rīga, Bruņinieku iela 49, k2
Trenažieru zāle, Aerobika, Pirts, Baseins. 
SVĒTKU ATLAIDES: -30%        

CITY FITNESS
City Fitness Rīgā
Āzenes iela 5, Lielirbes iela 27, Kuģu iela 24, Marijas iela 13/8, Nometņu iela 39b, Duntes iela 19a

HELMUTS RODKE
Individuālie treniņi un konsultācijas fiziskajā sagatavotībā       
VietaVārdsPunkti
1pipars84134.26
2virins172126.35
3rabbitmilk124.28
4seskss120.79
5asirmais116.60
6RUSSIALOVE116.59
7sienazis333114.73
8Kaspars Tauriņš113.92
9marcell113.73